nesa841 76 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boza_kg je napisao: U Grčkoj je 3.995€ To je baš povoljno! NEW JOYRIDE 16'' 300 TCS TOP BOX - Sym SYM.GR Ovo je vec Ozbiljna Prica I realno bolje od Z+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 193 Napisano Subota u 15:11 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko od vas kolega štelovao farove? Pre koje veče sam se vraćao iz NS i svakome ko je dolazio u susret su smetali moji farovi. Da li neko ima informaciju kako se spuštaju svetla na cruisymu ili se mora ići u servis? Unapred hvala na odgovoru Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3362 Napisano Subota u 15:31 Drug član, 1270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, biju kao laseri, duga, tek. Ima na šraf dole ispod se šteluje visina snopa. Google Search SHARE.GOOGLE Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 193 Napisano Subota u 17:00 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek tu je naš @slobasuper9 za svaku pomoć oko Sima Hvala Slobo na pomoći Promenio Subota u 17:03 član bobanr 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7120 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 5157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga https://www.polovniautomobili.com/motori/29479954/sym-cruysim-400-novo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 37 Napisano pre 15 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: X-ADV 2024. GP Red Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boza_kg said: Evo ga https://www.polovniautomobili.com/motori/29479954/sym-cruysim-400-novo Meni ova cena deluje skroz korektno za 400cc. Ja kada sam pazario Cruysim-a 300 i to 2022. bio je 5200€... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7120 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 5157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan SYM udario žestoko po kineskoj konkurenciji. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 76 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi drugi u klasi 400 sad su ugasili ,pokidace ih Sym 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 37 Napisano pre 15 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: X-ADV 2024. GP Red Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek se oni krljaju međusobno! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2888 Napisano pre 14 sati Drug član, 520 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan EuroSumar odlučio da izdominira 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9514 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 3839 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ozbiljna priča je ovaj sym. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7120 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 5157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan SYM Cruisym 400, TTLBT 508: Δοκιμή στη Σαρδηνία - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Ενισχύεται η κατηγορία των Maxi GT σκούτερ με δυο αξιόμαχους μνηστήρες Μια όμορφη αποστολή... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3362 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Luka9905 je napisao: EuroSumar odlučio da izdominira NORMAL Promenio pre 9 sati član slobasuper9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4384 Napisano pre 8 sati Malinar u pokusaju, 1880 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sym je proverena marka, a i prvi izbor grčkih rent a scooter firmi, a to nije beznačajno. Sym ili kymco uvek pre bilo kog kineza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 37 Napisano pre 6 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: X-ADV 2024. GP Red Prijavi odgovor kao problematičan Ono što mi se ne sviđa je što je 222kg dry a single disk napred... I točak zadnji 14 prednji 15 a naši ulice su kao ozbiljan off road da voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...