bogdanvarnicic 9 Napisano Septembar 16, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, palo mi je na ideju da malo unapredim skuter što se tiče delova, ima on lep start i sve je to dobro ide 75 na ravnom i mislio sam da mu unapredim malo prenos, da bude agresivniji na startu, kupio bih gljivu, centralnu oprugi kvacila, oprugice, rolnice, i onaj racing cdi, sve bih to sam menjao jer majstora nekog dobrog ne mogu da nađem, ovde vas ima koji se dobro razumete u sve to, znači želim da dobijem na boljem startu i sve što može da se izvuče iz tih delova, zanima me jer ne znam toliko u to koje su najbolje oprugice i opruga i rolnice za to, sada su mu rolnice 8-9 grama tako nešto, kako da sve to uskladim da sve lepo radi. Hvala na pomoci unapred. Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan А ради се о ком скутеру?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Septembar 17, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan А ради се о ком скутеру?Sent from my SM-N960F using TapatalkSluter je sprint filly sa tim što masina nije njegova njegova masina je u garazi a ova malo jaca sto ide dobro je na njemuSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси разумео питање, али јбг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Septembar 17, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси разумео питање, али јбг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk60cc je masina ako ste to pitali 4tSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan 60cc je masina ako ste to pitali 4tSent from my RMX3085 using TapatalkЈесте то ме је интересовало.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Писано је о "оштрењу" овог агрегата, ја сам бар неколико пута и глупо ми да се понављам. Претражи има доста информација а и могучности.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imao bih jedno pitanje, vise sliku, naime nedavno sam kupio Hondu SH 300i 2007 godina, motor je u jako dobrom stannu, uradio sam mu neke osnovne servise, pa je dosao na red i kao pregled cvt-a. Nemam iskustva sa servisima, niti u blizini imam neke majstore, a Boga mi ni nekog povjerenja u ove sto su tu, pa ucim u hodu i radim sam. Primijetio sam kod kretanja da mi cvrkne iz cvt-a i cim krenem odma prestane taj zvuk, znaci max 1 sec da cvrkne i onda nista. Motor ide odlicno, ali kad sam skinuo deklu malo me iznenadila boja zvona, ljubicasta je, vise da me prestravila. Pa ako moze neki savjet sta da se radi! Slika u prilogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh to kvacilo je ozbiljno bilo pregrevano. Redovna je pojava da na rubovima poprime plavkastu boju od temperature, ali u ovoj meri nisam skoro video. Obavezno skini zvono i proveri u kakvom stanju su lamele kvacila, moguce da je pri kraju pa je konstantno proklizavalo ili je jednostavno petrpelo neka veca opterecenja, tipa guzva u dvoje uzbrdo na 40 stepeni, jednom je dovoljno da dobije boju. Ako je to okej a nemas simptome tipa da podrhtava pri kretanju teraj dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22532 Napisano Octobar 26, 2022 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako bude kada se na kvacilo lepi sinter feroda, traje dugo ali ne "ujeda" odmah, vrti i zagreva/trosi zvono. Takodje, proizvodi cvileci zvuk. Ili veliko opterecenje sto Marko rece ili je feroda sa dosta metala.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na odgovoru, mozda bi bilo najbolje da to skinem, ismirglam zvono i ferode ako su debele, u slucaju da su istrosene zamjenim kvacilo i to bi bilo to. Trebam poruciti moment kljuc, nasao sam ovaj povoljno, mehanički kontam da je vjerovatno dobar. Sad kad uhvatim vremena ide rasklapanje, nisam vican majstorluku, ali polako se ucim. Hvala vam opet na odgovoru pa cu pokusati to izvesti. KILO KLJUČ SA NAGINJANJEM 0-300NM S-T300W BGS - Biznis i Industrija - Gedore i ključevi - Novi Grad - OLX.ba WWW.OLX.BA KILO KLJUČ SA NAGINJANJEM 0-300NM S-T300W BGS, Novi Grad, 60 KM, KILO KLJUČ SA NAGINJANJEM 0-300NM S-T300W BGS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kilo ključ niije baš pouzdan ,,Mada može da posluži ..Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano Decembar 23, 2022 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само пнеуматски или електрични "пиштољ".Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...