Bole37 5029 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sa Gs-om isli na putovanja. Tad se nose svi koferi , i bogami jedva sve stane u njih...Jos mi imamo dosta vece od bembarinih kofercica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Bole37 je napisao: Napustam moto svet ... jer imam izuzetno jake bolove dok vozim.... Je l' tebe beše 'usrećio' neki kvazi kiropraktičar nameštanjem atlasa? Kako je to sada? Bolovi su od toga? Sorry ako sam pomešao...iskreno bi voleo da grešim i da možeš da središ i popraviš razlog bolova, makar stvarno prestao da voziš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, PremieRacing je napisao: Je l' tebe beše 'usrećio' neki kvazi kiropraktičar nameštanjem atlasa? Kako je to sada? Bolovi su od toga? Sorry ako sam pomešao...iskreno bi voleo da grešim i da možeš da središ i popraviš razlog bolova, makar stvarno prestao da voziš... nije ovo je moja stara boljka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 16, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Svaki je motor na jednom auto parking mestu, siroki zbog praznih kutija... Samo da ilustrujem (ovo mislim da je Twingo pored, a nije slikano kod nas) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za grad. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Najveci fenomen je sto me niko do sad nije pozvao...Vidim ja da cu zuljati dupe i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Bole37 said: Najveci fenomen je sto me niko do sad nije pozvao...Vidim ja da cu zuljati dupe i dalje... Sašac, jesi video da je @Pingvin37 odustao od prodaje oba motora?? kad on može dva, mozeš i ti jedan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za grad.Veruj mi da jeste.Ja se sa kofercinama provlacim kao i bez njih.Izbalansiran, nisko teziste…Okretan po gradu…Po nek’ ti kaze Sale…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je T max za po gradu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 16, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Markone88 said: Sašac, jesi video da je @Pingvin37 odustao od prodaje oba motora?? kad on može dva, mozeš i ti jedan Da...Samo sto u jedan GS stane maltene 7 diverzija. Reci kupis umesto GSa, sedam diverzija. Ja mislim da bi se na tim motorima vozili svi tvoji potomci u narednih 200 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, m.milivojevic said: Veruj mi da jeste. Ja se sa kofercinama provlacim kao i bez njih. Izbalansiran, nisko teziste… Okretan po gradu… Po nek’ ti kaze Sale… Sent from my iPhone using Tapatalk I reče Sale... Imao sam priliku da provozam nov 1250, i znam kako se vozi. Da imam mogućnosti (2 meseca godišnje za putovanja i sve uz to što ide), kupio bih ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da jeste.Ja se sa kofercinama provlacim kao i bez njih.Izbalansiran, nisko teziste…Okretan po gradu…Po nek’ ti kaze Sale…Sent from my iPhone using TapatalkLako je tebi kad imaš BMW GARMIN NAVIGATORPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan A i za kola.Prodajem zdrav auto, sa malom kilometrazom, pun opreme, registrovan pa jos automatik...Rekao bi covek otici ce odmah...ahaaam... Realno svi pametnjakovici koji zovu stavljaju ga u isti kos sa manuelcima...Kao pa sta ako je automatik... Samo nervoza, ne vredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rek' o Šojić: "naš narod je bogat s' običaji, al' je siromašan s' pare"..... Nije do motora siguran sam. Sale jedan on nekolicine sa foruma od koga bih kupio motor bez da ga pogledam. Jbg sve pare su mi u poslu, a tek u martu se predaje posao i naplaćuje. Jedino da rezervišem..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ма спрда нас Сале, за викенд киша, нема вожње, па докон човек. Неће Бенгула ниђе. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan A tebi ću @Marko05da proda mog Versys-a 1000 i zaokrožili smo priču. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21654 Napisano Septembar 16, 2022 Integrisan, 9444 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, i mene zanima versys 1000...Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Hmmm, i mene zanima versys 1000... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Ima bre procenat da naplacujem... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21654 Napisano Septembar 16, 2022 Integrisan, 9444 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sorry Saleeee, bar je tema u vrhu.A i ponudjeni motor je vrh... Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Hmmm, i mene zanima versys 1000... Sent from my EML-L09 using Tapatalk A jel ima neko F650GS 2004-2007? Hahahhaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 16, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, shlem said: A tebi ću @Marko05da proda mog Versys-a 1000 i zaokrožili smo priču. Gde ces njemu da das Versys-a 1000. Taj vozi frezu od 600 kubika kao da vozi 1300. Secam se na Divcibarama kako je nestao, samo zavrce kao lud. A ne daj Boze ti on i ja da se nadjemo, slucajno. Nas trojica pola gajbe za 30 minuta. Boze pomozi... Sad ce da me ishejtuju kafendzije i guarana momci, mrtav sam covek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Septembar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan A ne crni Milutine, sa nekim si me pomešao, ja ne pijem..... Samo kad su slave, preslave, rođendani, imendani, crevena i crna slova, državni praznici, i po neki važan događaj, eventualno vikendom, inače ne okušam...... P.S. Sale izvini za off, neću više, dok ne skupim pare. Promenio Septembar 16, 2022 član shlem 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shlem je napisao: A tebi ću @Marko05da proda mog Versys-a 1000 i zaokrožili smo priču. Не стај ми на муку. Сад у недељу седоx на Драгановог Versys-a, јбт оно прављено за мене. Нисам смео да питам да пробам, плашим се свидеће ми се, и куд' ћу онда. Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Hmmm, i mene zanima versys 1000... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Може Неле, прође твој третман и лако се договарамо око купопродаје. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2846 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Marko05 said: Може Неле, прође твој третман и лако се договарамо око купопродаје. Taman htedoh da se zapljunem za Frezu kad 59 minutes ago, Pingvin37 said: Taj vozi frezu od 600 kubika kao da vozi 1300. Secam se na Divcibarama kako je nestao, samo zavrce kao lud Pravicu se da ovo nisam procitao . Salu na stranu, ako budem menjao motor Freza je ono sto bih posedovao. Dakle na prodaju GSX750F, u top stanju, cena dogovor. Sale ne zameri. Vozila su ti uvek top i znam da cesto brzo odu. Ali opet nije ovo malo novca koji moze vecina da priusti, samim tim trziste je suzeno. Naoruzaj se strpljenjem i znas sta prodajes, a prvi ozbiljan kupac ce ga pazariti to je sigurno. Do tada cuvaj cenu i zivce. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni nije uopste hica... Ide zima ...laganini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...