Zarkela 1950 Napisano Jul 8 Drug član, 1236 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @NightWalker koja ti je prosečna putna brzina bila? Na uatoputu i posle na brdima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 258 Napisano Jul 8 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zarkela said: @NightWalker koja ti je prosečna putna brzina bila? Na uatoputu i posle na brdima? Pa pazi, ja na autoputu ne prelazim preko 110km/h, a ovako na magistralnom kako mi uslovi na putu dozvoljavaju, ali kada ima prostora razvucem ga od 70 do 90km/h. Ne bi znao da ti kazem koja mi je generalno prosecna brzina bila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1950 Napisano Jul 8 Drug član, 1236 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A ubrzanja kakva su mu, da li je linearno ili ima da povuce pa rupu pa opet da povuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...