Urban Rider 1415 Napisano Octobar 10 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da će tvrditi da se menja da bi mogli da ti prodaju dihtung, ali moj drugar je proverio sa ovlašćenim servisom u Mumbaiju u kome mi je kupovao delove i rekli su mu da ne treba. Kada sam postavio isto pitanje Royal Enfield globalnoj pordršci putem e-maila, samo su ga prosledili Trionu, a njihovu priču si već čuo. Pitanje je da li uopšte menjaju dihtung ili ga samo fakturišu. Posle iskustva koje sam imao sa njima, ne verujem im dok ne vidim šta rade na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Скелетор Имао сам Метеор 350 једно 2 године. Tvoj Meteor je zavrsio kod mene ja sam ga kupio i prezadovoljan sam . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Скелетор 25 Napisano Octobar 31 U prolazu, 6 postova Motocikl: Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 10. 2024. at 10:58, bobbra je napisao: Скелетор Имао сам Метеор 350 једно 2 године. Tvoj Meteor je zavrsio kod mene ja sam ga kupio i prezadovoljan sam . Нека те служи у здрављу и весељу Баци некад неку слику. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...