TA96 300 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Joska ako traba u NS-u negde da se ode, pogleda, kupi samo javi nikakav problem. Tu sam, slobodan i voljan da pomognem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Januar 19, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Comet Electronics : http://www.comet.co.yu/main/index.html Prodaju mnogo vise nego sto ima na sajtu, full katakog moze da se pogleda na bugarskom sajtu : http://www.comet.bg/main/index.html Nalaze se kod Sava Centra, odmah prekoputa autobuske stanice, smer ka Nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Često kupujem kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozz koja je cena tog displeja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan MATRICNI LCD ; Oznaka: LTN 211R-10 ; Opis: DISPLEJ LCD MATRICNI, 2 REDA, 16 ZNAKOVA/REDU, 61x15,8mm -------------------------------------------------------------------------------- Maloprodajna cena: 990.27 ovo je copy-paste sa www.itcelectronic.com Ali taj display nemaju,sto je u neku ruku i dobro,jer nema pozadinsko osvetljenje, ali zato imaju ovaj DEM16217 ali je mnogo skuplje.Zadnji put je kostao oko 1300 din,a to je necerovatno skupo ako uporedimo da na zapadu kosta oko 6 USD Kada sam im napomenuo,odgovor je bio:-Znamo da je kod nas skuplje i zao nam je,ali sta mozemo? Joska ako traba u NS-u negde da se ode, pogleda, kupi samo javi nikakav problem. Tu sam, slobodan i voljan da pomognem! Hvala ti na pomoci! www.sprintel.co.yu je u NS,ali im je radno vreme do 4,a subotom ne rade pa kod njih jedino mogu otici ako uzmem slobodan dan E kod njih se vec moze naci sto-sta,ima i displeja i to po nizim cenama od itc-a,a imaju i kutijice. Moracu ja da odem tamo i da vidim koja bi bila najpogodnija kutija za spravicu.A ako ne nadjem onda cu morati jos jedan slobodan dan,pa da odem u BG. A ako hoces malo da obidjes radnju oni su u Braće Rinikar br.15 pa mozes videti sta imaju.Posebno nas zanima display DEM16217 ili neki sa drugom oznakom,ali da ima pozadinsko osvetljenje,jos bolje ako ima i u drugim bojama(bela,plava..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto u orbitu tamo cesto prolazim,pa mogu da pitam Jel postoji mogucnost da se stavi displej od nokie 3310 ili nekog slicnog fona na taj uredjaj.Pitam posto ja recimo imam bar 10 tih ekrana,a i na najlonu se mogu naci ispravni za 50-100 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam RET u Senti.Oni imaju svasta(www.ret.hu) firma se nalazi u Madjarskoj,ali imaju predstavnistvo u Senti.Kod njih se snabdevam hladnjacima za reglere.Posalju i post expresom,ali opet moram otici i tamo,da vidim sta imaju sto bi moglo posluziti.Oni rade do 5,a ja do 4,pa tamo opet ne mogu stici,jedino da umesto TA kupim neki R ;D pa da stignem za 30 minuta. Imaju i ovaj display http://www.ret.hu/Page.aspx?pageid=8&code=47-01-74&mfnb=1 i trenuto imaju preko 100kom na stanju cena je 2 891,00 forinti sto mu dodje 948 dinara. A ovo su svi lcd koje imaju wow! http://www.ret.hu/DataSheets/47_KIJELZO/DISP_203/RETKAT_220_G.35.pdf ima cak i sa RGB pozadinskim svetlom(moze da se namesti bilo koja boja!) ima jos plava,crvena,bela i zeleno-zuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 19, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan joska reci mi kako da modifikujem regler da predupredim crkavanje od pregrevanja, tj.kako si ti to kod tebe resio. Slika bi bila super ako imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto u orbitu tamo cesto prolazim,pa mogu da pitam Jel postoji mogucnost da se stavi displej od nokie 3310 ili nekog slicnog fona na taj uredjaj.Pitam posto ja recimo imam bar 10 tih ekrana,a i na najlonu se mogu naci ispravni za 50-100 din. Moze i taj,ali u nekom buducem projektu A da bi kod njih imao i osvetljenje,treba da radis ovo : http://serdisplib.sourceforge.net/ser/pcd8544.html joska reci mi kako da modifikujem regler da predupredim crkavanje od pregrevanja, tj.kako si ti to kod tebe resio. Slika bi bila super ako imas. Ja jos nista nisam uradio sa reglerom,stoji onako kako ga je fabrika montirala.A nisam jos ni razmisljao o nekoj modifikaciji.Ako mu je sudjeno da crkne,nek crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Joska ako traba u NS-u negde da se ode, pogleda, kupi samo javi nikakav problem. Tu sam, slobodan i voljan da pomognem! Hvala ti na pomoci! www.sprintel.co.yu je u NS,ali im je radno vreme do 4,a subotom ne rade pa kod njih jedino mogu otici ako uzmem slobodan dan E kod njih se vec moze naci sto-sta,ima i displeja i to po nizim cenama od itc-a,a imaju i kutijice. Moracu ja da odem tamo i da vidim koja bi bila najpogodnija kutija za spravicu.A ako ne nadjem onda cu morati jos jedan slobodan dan,pa da odem u BG. A ako hoces malo da obidjes radnju oni su u Braće Rinikar br.15 pa mozes videti sta imaju.Posebno nas zanima display DEM16217 ili neki sa drugom oznakom,ali da ima pozadinsko osvetljenje,jos bolje ako ima i u drugim bojama(bela,plava..) OK, sutra prepodne cu da odem do njih, raspitam se za ovaj displej ili neki slican njemu, odgovarajucu kutijicu za njega i eventualno dugmice (i to treba jel?)? Nadam se da cu moci da slikam pa da vidis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali se ispod displeja nalazi i stampana plocica sa ostalim elementima,pa dubina kutije treba da je izmedju 25 i 30 mm.Sirina plocice i displeja je 85mm a visina 45mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali se ispod displeja nalazi i stampana plocica sa ostalim elementima,pa dubina kutije treba da je izmedju 25 i 30 mm.Sirina plocice i displeja je 85mm a visina 45mm. Razumeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, bio u radnji Sprint elektronika i evo sta sam saznao, dispej koji si trazio ima, kod njih je oznaka DEM16216 SYH-LY i cena je 761 dinar. U prodavnici ga trenutno imaju sa zutim pozadinskim osvetljenjem, za ostale varijante osvetljenja kaze da se raspitam u veleprodaji. Takodje ima i kutija koja bi odgovarala po dimenzijama koje si napisao i njena oznaka je BOX KM35B za crnu varijantu i cena je 124 dinara. U prodavnici trenutno ima samo krem varijanta koja je na slici. Dimenzije kutije su sirina 87mm, visina 60mm i dubina 27mm! A zvao sam i veleprodaju, od displeja trenutno imaju samo displeje sa zutim svetlom ali mogu da se naruce sa raznoraznim osvetljenjem, znaci bilo koje, plavo,zeleno..... A nemaju trenutno ni crne kutije ali i one nije problem da se naruce. kaze zbog praznika je malo stanje siromasno. Evo slike kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!Takav display imam i ja sa zuto-zelenim osvetljenjem.Posto je visina kutije i vise nego sto treba,stace i 2 tastera po volji.Cene su sasvim ok! Hvala ti za ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ne cemu! Ako treba jos nesto samo zovi, nema problema, pa tu smo da pomognemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se nekako dovukao do garaže, lepo vreme, 15 stepeni, slikao malo motor sa svih strana da mi kući bude lakše da smišljam razne gedžete ;D Nešto sam razmišljao, na upravljaču postoji ona cev po sredini što povezuje, tako da kažem, levu i desnu stranu i dušu je dala da se baš na nju instaliraju gomile stvarčica. Najbitnije je da može tu svašta da se montira a da ne zaklanja pogled na instrumente, što mi je bitno. Ako nađem neku plastičnu kutiju koja bi se odozdo pričvrstila na tu cev, u istu bi stavio i Joškin LCD, prekidač za sva 4 žmigavca, nosač za GPS, biper za žmige, 2 utičnice za 12V...kutija mi je stalno ispred nosa, sve se lepo vidi a kutiju zadihtujem da ne ulazi voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Rale, a kad budes okacio tank torbu, garantovano ce ti zaklanjati vidik na displej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ta cev je kao stvorena za ove stvari.Taman imam jos mesta da okacim i ovu spravu kada bude gotova.Moja tank torba je ona mala sas magnetima iz louisa od 15 ili koliko vec litara??-stvarno ne znam.Jedino mi zaklanja radio,a ostale sprave ne,to sam isprobao.Na slikama izgleda da nosac gps-a zaklanja kontrolna svetla na instrument tabli,ali nije tako,kada sedim na motoru,vrh nosaca je taman ispod tih sijalica.Prilagodio sam mojoj visini Prikljucak za punjac je sa leve strane a prekidac za 4 zmigavca sa desne,pored kontakt brave.Ono crveno dugme sto se jedva nazire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E baš mi je drago da slično razmišljamo Joška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo se nudi kao idealno resenje za nekoga kao ja,koji mrzi i samu pomisao da busi rupe na plastici motora.Nekako volim tu ideju da se sve moze vretiti u fabricko stanje bez ikakvih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako! Čim malo prezdravim baciću se u potragu za nekom plastičnom kutijom i postavio bi je na tu cev, kao što sam nažvrljao na slici. Unutra bih ugradio sve što mi treba, a možda bih stavio staklo ili dobar klirit - prozor da se vide razni LCD-ovi unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joska, ovo bas dobro izgleda. Samo mi nije jasno sta ce nekom radio na motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...