PRIB 13 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja nasao ceo agregat u besprekornom stanju tako da sam resio problem i naoruzao se do zuba sa rezervnim delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 12, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodajem svoje crash barove - odbojnike za bocne torbe. Stavio sam oglas u prodajem pa ako nekom treba neka se javi. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @pedjabgd Poslao sam ti privatnu poruku ali verovatno to nisi dugo proveravao,mislio sam ako imas vremena da se nadjemo jedan dan da pogledam-sednem na tvoje preradjeno sediste...verovatno preko zime i moje ide kod Bobana na rekonstrukciju.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 13, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @pedjabgd Poslao sam ti privatnu poruku ali verovatno to nisi dugo proveravao,mislio sam ako imas vremena da se nadjemo jedan dan da pogledam-sednem na tvoje preradjeno sediste...verovatno preko zime i moje ide kod Bobana na rekonstrukciju.Pozz A negde sam je sigurno prevideo..... Hahaha. Naravno da moze. Poslao sam ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Malo da offujem. Dugo me nije bilo sto zbog odmora sto zbog tehnickih problema sa logovanjem na forum ali cika Arakis je to sve sredio tako da evo me nazad u toplo sektasko gnezdo Ja uveliko pravim itinerere za sledecu sezonu. Bice tu ponajvise Srbije ali i Rumunije a mozda i CG... pa cisto da znate ako bude interesenata da vozimo zajedno Pozz svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednu sezonu trandza zavrsio veoma uspesno necu da ga hvalim da ga ne ureknem al nit je stucno nit stao ja sa mojim magaretom jako zadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Lepo magare Samo uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Kolege, Pocecu da ovde pisem posto mi se cini da tema XL650 nije nesto aktivna! Uspeo sam zameniti vakumsku slavinu, pa reko da podelim iskustvo. Trazio sam prvo set za reparaciju slavine goriva za XL650 ali sam uspeo naci samo na jednom ili dva mesta za oko 25 EUR, a u isto vreme nisam bio siguran da li set za XL600 moze da pase jer izgleda slicno ali se slavine razlikuju, XL650 nema rezervu i mehanicku sklopku... Posle sam nasao da jedan motor ima naizgled identicnu slavinu, model je Honda CB400 vtec 99-07, a pravio se samo u Aziji. Na kraju sam rizikovao i narucio, sa postarinom platio 17 EUR i rezultat je pozitivan, slavina identicna, zamenjena i sve sljakenzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan a najsmesnije od svega kad pocnem da hvalim magare, svi misle da ga prodajem,,, ostali motori se vole, a honda se vozi za tri sezone bio sa njim bugarska, grcka, hrvatska, italija, slovenija, austrija, nemacka, poljska, cekoslovacka, madjarska, crna gora,,, i normalno na dosta motoskoupova kod nas menjo gume, lancanicke, filter, plocice,,, a agregat ni pipnut, suv ko barut i nikad stucno,,, ulje ne trosi, mozda dec, dva na 10000 a tad ga i menjam ... po meni motor koji za najmanje para pruza najvise zadovoljstva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma Honda je to druze Mene na zalost malo koce finansije pa i ne mogu da zujim sa mojim ljubimcem koliko bih hteo ali bice bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Još se vozi, danas 60 km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Novembar 29, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan jos se vozi, sad dal je to ljubav prema prirodi, motoru ili ono trece... (budala) smrzo se jesam, blatnjav jesam .. al imo srece nisam pao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Decembar 2, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadjem stitnike ruku za transalpa 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 2, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu raznih.....a mozes da narucis preko Sekule sa foruma. Ove su ok, a nisu skupe.....mislim da odgovaraju za vise motora. https://www.louis.eu/artikel/spoiler-for-acerbis-hand-protectors-black/10019645?list=121839933&filter_article_number=10019645 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Decembar 2, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan A ok hvala.Ja bi ove original,moze i polovne.Ali razmotricu i iz louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja,ovo sa linka su samo spojleri,ceo paket tih stitnika izadje oko 65 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 3, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja,ovo sa linka su samo spojleri,ceo paket tih stitnika izadje oko 65 €. Upssss......vidi stvarno, hahahaha,,,, prevideo sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam u posed originalnog alata za Transalp 650 (thanks to zlacjani), ali verujem da će odgovarati i za model 600. E sad, zanima me koja je namena ove dve alatke, zaokružene na slikama? Je l' ovo kompletan alat, da li mi treba još nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prvo mi izgleda kao produzetak za ova dva dole pljosnata, da mozes vecu polugu da imas, pogotovo ako je ovaj dole 24ka za zadnji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam u posed originalnog alata za Transalp 650 (thanks to zlacjani), ali verujem da će odgovarati i za model 600. E sad, zanima me koja je namena ove dve alatke, zaokružene na slikama? Je l' ovo kompletan alat, da li mi treba još nešto? Ovo na gornjoj slici jeste poluga za donje kluceve 24 i 17 mdjtm ovi zarezi su i za mene misterija deder ko zna nek nas prosvetli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 3, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan hm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kljuc za zbice na tockovima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je to-to, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 7, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki kraci spisak sta se radi kada motor predje 100,000km, tj. kada je vreme za neki ozbiljniji servis gde se sve otvara i sl. i koji je red velicina cena? Pitam, ako je neko to vec radio. Kod mene na cajgeru 90,000, pa bih na vreme da se spremam, a mozda bih pred iducu sezonu (mart-april) to radio, taman.Pominju se karike, bregaste tj. lanac bregaste, cilindri se otvaraju, ne znam sad sta se radi sve, nisam bas strucan za to polje. Pretpostavljam uz to i ono sto spada u redovno odrzavanje, ako je pri kraju, tipa lanac i lancanici, diskovi, svecice, ulje u vilama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Decembar 7, 2015 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu zamenio ceo agregat. Stavio bi od ovog novjieg TA700 Mislim da samo trazis razlog da bacis pare. Ne opterecuj se mnogo. Vozis motor koji trazi vrlo minimalno odrzavanje samim tim osnovni servisi su mu sasvim dovoljni. Filter vazduha Svecice Provera karbova, diskova, lanca i lancanika...i sam znas spisak..gore si naveo Clan foruma IgorXt koji inace servisira motore pa i moj....me je pre par godina lepo savetovao....ako pali radi ide...malo trosi...sedi i vozi S Postovanjem, Marre 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...