Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

zvao sam te pre neki dan,rekao si da nemas.posalji mi sliku ako ti nije tesko,kazi koliko kosta i da napravimo posao.hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12116 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Samo jedno pitanjce: cemu ovo svetlo sluzi??

Obrazlozenje: svi koji su u nekakvom visinskom nivou sa motorom ce videti i fabricko svetlo. Oni koji su visi (vozaci kamiona, autobusa, dostanih vozila i sl.) i zbog svog polozaja i polozaja kofera na motoru ne vide fabricko svetlo, tek ovo zavuceno pod sam kofer nece videti.

• Zainteresovan, 776 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Poenta svega je da treperi stop svetlo , a ja sam ugradio još jedno pošto mi je bilo lakše , a i imao sam materijal, nego da prepravljam već postojeće, a razlog svega ovoga je jer ima ljudi koji ne razlikuju poziciju od stop-a, s obzirom da su u jednoj lampi i jedno i drugo

• U prolazu, 6 postova

ne sluzi puno cemu, da je ubaceno u kofer mozda bi i znacilo jer bi onda svi videli i retko ko ne bi znao da ne kocis

a i nije problem da vide da kocis, nego sto ne vide da im dolazis u susret a to treba da se resi na drugi nacin

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Malo sam ceprkao oko sijalica na motoru,jos je samo jedna ostala koja je sa uzarenim vlaknom  ;D

Samo da mi stigne opet Xenon,i TA je Wolfram free  ;D

Osvetljenje instrument table je sa belim ledovima,a kontrolne sijalice su opet ledovi odgovarajuce boje.Prednja pozicija-opet led.

I bas mi se svidja sve ovo :)

Nisam sekao ni rasturao ni jedno sijalicno grlo,nego sam pomocu parcenceta stampane plocice napravio da ledovi budu ubodni.

Znam da se takvi ledovi mogu i kupiti,ali ih ovde kod nas nisam nasao u dovoljnom broju.Jedino je u prednjoj poziciji kupovni led,i u kontrolnim sijalicama pokazivaca pravca.

Sada je na redu topcase,da ugradim ledove za dodatno stop svetlo.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

uuu lep oklop, pogotovo ako bi isao na starog transalpa (moja anksioznost prema kockastim farovima je vec poznata)...

pratim projekat jednog drugara koji radi u home verziji masku od transalpa i mogu vam reci mislim da ce da ispadne br00ka dobra  ;D

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

uuu lep oklop, pogotovo ako bi isao na starog transalpa (moja anksioznost prema kockastim farovima je vec poznata)...

pratim projekat jednog drugara koji radi u home verziji masku od transalpa i mogu vam reci mislim da ce da ispadne br00ka dobra  ;D

Obavezno javi rezultate. Ja sam pokusao prosle zime, cak par puta ali bez uspjeha.

Stari ili novi Transalp svejedno je, tank je isti, a napred ide novi kos (ide u kompletu aluminijski nosac maske i svijetla).

Prije je bilo u ponudi samo plastika bez svijetla i bez nosaca i to je bilo oko 300€.

Puno mi je lijepsi ovako, pogotovo s preokrenutom vilicom i podignutim blatobranom. Ako imas jos slika, stavi jos, ako drugima nije zanimljivo moze i na pp.

Hvala!  ;)

VAuuuuu

Odlican je. Maska fura na Boano, ali nije?

Ovakve retrovizore trazim odavno. Da se mogu sklopiti kad skrenes sa ceste. Za takvu upotrebu bi volio da su nogostupi nize.

• Teoreticar ..., 12116 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Sta je ovde sem masine, ostalo od TA? Vidim da je i zadnja vesanje (viljuska i amortizer) od Afrike. I ram mi je sumnjiv, kao i nosaci fuzastera, boja masine... Da nije ovo ipak malo preradjen AT RD03?

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT

Vidjeo sam jednom prilikom na njemackim oglasima transalpa sa dva okrugla fara i izgledao je extra puno ljepse nego sa onim televizorom od fara, jos ofarban u tamno plavu boju, bas drugi motor. Pa interesuje me dali bi moglo da se ubace dupli farovi npr. od aprilije tuareg ili nekog slicnog, naravno uz prepravku plastike oko farova?

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Vidjeo sam jednom prilikom na njemackim oglasima transalpa sa dva okrugla fara i izgledao je extra puno ljepse nego sa onim televizorom od fara, jos ofarban u tamno plavu boju, bas drugi motor. Pa interesuje me dali bi moglo da se ubace dupli farovi npr. od aprilije tuareg ili nekog slicnog, naravno uz prepravku plastike oko farova?

Farove uglavnom montiraju od starog Pegasa 650.

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Sta je ovde sem masine, ostalo od TA? Vidim da je i zadnja vesanje (viljuska i amortizer) od Afrike. I ram mi je sumnjiv, kao i nosaci fuzastera, boja masine... Da nije ovo ipak malo preradjen AT RD03?

Jeste Africa...

Transalp 600 ima vise rebara na cilindrima, tek 650 ima ta mala rebra koja Africa ima od kad je nastala.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja