MaRRe 983 Napisano Septembar 19, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ćopava tj. prekidač....je direktno povezana na CDI. Koji naravno ima veze sa paljenjem. Ispod sedišta imaš džek od prekidača ćopave. 3 žice. Kratko spoj dve žice...mislim da je srednja i jedna krajnja. I onda probaj motor. Time se motor neće gasiti sa spuštenom ćopavom kad ubaciš u prvu. Pazi samo kad to uradiš da ti ne ostane ćopava otvorena. Inače padaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je problem da motor kada zeza onda radi na samo jednom cilindru. Radi ali izgubi snagu. Stanem ugasim sacekam malo i onda radi normalno do sledeceg puta sto moze biti za par nedelja. Takozvani Fantomski kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5736 Napisano Septembar 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište ti je TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 19, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa ćopavom..za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište ti je TA? 1999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e imo sam peh u povratku iz bosne sa motoskupa, crkla sajla kvacila cim sam preso granicu i onda zaukam ga niz breg ubacim u prvu bez kvacila i saltaj,,, nekad ga nabodes a nekad krrrkkkk proso sam osam semafora na crveno jer kad stanes nemozes krenuti mora te neko pogurati da bi ga ubacis u prvu, kad krene nije problem posto bio mrak zaluto i mesto 150km napravim 250km do kuce,,, odvalio sam dupe, 5 sati stao samo jednom i to na semaforu epilog kad sam promeno sajlu sve sljaka ko svajcarac,,, trandza je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom od sektasa treba produzeni vizir: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115639-produzeni-vizir-za-transalpa/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 27, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan e imo sam peh u povratku iz bosne sa motoskupa, crkla sajla kvacila cim sam preso granicu i onda zaukam ga niz breg ubacim u prvu bez kvacila i saltaj,,, nekad ga nabodes a nekad krrrkkkk proso sam osam semafora na crveno jer kad stanes nemozes krenuti mora te neko pogurati da bi ga ubacis u prvu, kad krene nije problem posto bio mrak zaluto i mesto 150km napravim 250km do kuce,,, odvalio sam dupe, 5 sati stao samo jednom i to na semaforu epilog kad sam promeno sajlu sve sljaka ko svajcarac,,, trandza je to Zato ja uvek kada krenem van grada nosim rezevne unutrasnje gume i komplet za zamenu, kao i komplet sajli iz Louisa za kvacilo i gas (kosta svega 5 eura, a nekada na akciji i 2,5 eura). U svakom slucaju dobro si se snasao i srecno stigao do kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 397 Napisano Septembar 28, 2016 BIG ENDURO FREAK, 643 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite, jel ce ovo da pase? https://m.aliexpress.com/item/32657353725.html#autostay Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Po merama je tu, a cena je ok, pa ti naruci, a mi cemo ispratiti... . (Ja uzeo carapice umesto harmonika preko alija, i ok su, nije neka prevara...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku sa carapicama da vidimo kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nemam bolju trenutno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa sajlu od kvacila sam ubacio sad rezernu ispod sica, mislim iseceno na duzinu a na kraju cu mu stavim luster klemu do kuce,,,ali nisam znao da moze biti problem i sajla od gasa, jel i ona hoce da pukne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 397 Napisano Octobar 1, 2016 BIG ENDURO FREAK, 643 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nemam bolju trenutno... Lepo izgledaju, i ja sam razmisljao te da nabacim, nego zavisi koliko ce to da potraje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan glupo pitanje, poceo da mi kaplje antifriz ispod motora (po boji i mirisu bi reko da je to) ajd sto ne mogu da nadjem odakle kaplje al ne mogu da nadjem ni cep gde se dosipa, pa ako moze pomoc gde da pogledam i gde je sraf za ispustanje istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan glupo pitanje, poceo da mi kaplje antifriz ispod motora (po boji i mirisu bi reko da je to) ajd sto ne mogu da nadjem odakle kaplje al ne mogu da nadjem ni cep gde se dosipa, pa ako moze pomoc gde da pogledam i gde je sraf za ispustanje istog Ako je to sto kaplje slatko onda je antifriz. Ali pazi otrovan je. Moze da curi na spoju izmedju cilindara ima cev sa dva O-ringa... A dolivas u cantricu pored leve stranice (pored svecice na drugom cilindru levo). Ima kantica crni cep sa osiguracem preko njega. Prvo odvijes sraf pa skines cep I dolivas.. Tu vidi koje ti je boje antifriz... Pazi sta dolvas jer ako nisu isti hoce da se stvori zelatinska masa. Prvo izvuci malo iz cantrice pa pomesaj I gledaj sta se desava.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Octobar 10, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan glupo pitanje, poceo da mi kaplje antifriz ispod motora (po boji i mirisu bi reko da je to) ajd sto ne mogu da nadjem odakle kaplje al ne mogu da nadjem ni cep gde se dosipa, pa ako moze pomoc gde da pogledam i gde je sraf za ispustanje istog Ja imam transalp xl600v. Ne znam da li je kod xl650 isto kao na xl600, ako jeste antifriz moze da curi preko prelivnog creva, a moze i na vodenoj pumpi. Na vodenoj pumpi sa donje strane ima jedna rupica i tu zna da curi kada motor parkiras, Kako krene da curka zna samo i da presrane. Prati neko vreme sta se desava pa ces videti. Ukoliko dolivas antifriz obavezno dolivaj isti koji imas u motoru (mora da bude iste boje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta novo po pitanju plasticnih puzeva brzinomera? Gde kupiti, jel ima neko bakarni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan momci hvala oko pomoci za antifriz,,, za sad je sigurno u pitanju antifriz nema sanse da nadjem gde mi curi gledo sam sa lupom, kaplje mi samo kad stoji i to ujutro nadjem par kapi ispod motora,,,i hvala oko pomoci, a gde je sraf da ispustim sav antifriz i da naspem nov, (izbegavam mogucnost mesanja jer ne znam koji je sipan) ne verujem da u njega staje vise od jednog litra najveci problem sto nikako da vidim gde mi curi samo ujutro zateknem par kapi ispod motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Disk Lukas za sve Transalpe do modela sa 2 diska U Njemačkoj 120 eura koliko sam ga i platio Totalni popust- 80 eura fiksno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Novembar 4, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba ali za model sa dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Braco sektasi imam za vas sve dva pitanja/molbe. 1. Trazim prednje diskove za svog ljubimca ('97. god - dva diska napred). Ima li neko ideju gde bih mogao da ih nadjem i sta je preporuka... koje zamenske treba ganjati? 2. Ima li neko semu zica za stop svetlo i migavce i kako povezati sa ledovima za stop i migavce na koferu? Resio sam da se igram preko zime sa signalizaciom. Manje vise sam sve ukapiraoi odradio samo ne znam kako da resim izvlacenje struje iz motora. Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 15, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ KILEbg Sto se tice diskova ja sam diskove za mog transalpa koji je 1999. godiste uzeo preko Dejana iz Team motocrossa, njihov sajt je http://motocrossteam.rs/ pa mozes da se intresujes. Diskovi stizu iz Madjarske, a cena je 50 eura po komadu. Koliko se secam mislim da su neke marke Freeline. Ja sam sa njima presao oko 5000 km i za sada mi izgledaju Ok. Videcemo kako ce da se pokazu, ali za te pare meni su skroz OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...