kumche 332 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,ko hoce da krade,ne pomaze ni sef a kamo li kofer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 12, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio da mi je levi karburator procureo na dihtungu donjeg lonceta... Kakve su mi opcije? Karburator sam skinuo... da li da trazim takav isprofilisani, ili mogu da odem do radnje i da nadjem o-ring iste debljine i ..duzine.. koji nekako mogu da upakujem nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio da mi je levi karburator procureo na dihtungu donjeg lonceta... Kakve su mi opcije? Karburator sam skinuo... da li da trazim takav isprofilisani, ili mogu da odem do radnje i da nadjem o-ring iste debljine i ..duzine.. koji nekako mogu da upakujem nazad? Probaj da nabavis original. Benzin ne prasta nikakve budzevine.... Sta god uradis bice privremeno resenje, dok ne zamenis zaptivku. Ima ga u Wemoto http://www.wemoto.com/bikes/honda/xl_600_vt_transalp/96/picture/carburettor_float_bowl_gasket/ 10.88 GBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 12, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio da mi je levi karburator procureo na dihtungu donjeg lonceta... Kakve su mi opcije? Karburator sam skinuo... da li da trazim takav isprofilisani, ili mogu da odem do radnje i da nadjem o-ring iste debljine i ..duzine.. koji nekako mogu da upakujem nazad? Probaj da nabavis original. Benzin ne prasta nikakve budzevine.... Sta god uradis bice privremeno resenje, dok ne zamenis zaptivku. Ima ga u Wemoto http://www.wemoto.co...at_bowl_gasket/ 10.88 GBP Malo cas sam i ja nasao isto tu, i reko da pitam ovde, jel neko porucivao preko wemoto, kad eto ti dopunio post sa istim pronalaskom ? Po kojoj ceni bi mi to stiglo, kako da narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio da mi je levi karburator procureo na dihtungu donjeg lonceta... Kakve su mi opcije? Karburator sam skinuo... da li da trazim takav isprofilisani, ili mogu da odem do radnje i da nadjem o-ring iste debljine i ..duzine.. koji nekako mogu da upakujem nazad? Probaj da nabavis original. Benzin ne prasta nikakve budzevine.... Sta god uradis bice privremeno resenje, dok ne zamenis zaptivku. Ima ga u Wemoto http://www.wemoto.co...at_bowl_gasket/ 10.88 GBP Malo cas sam i ja nasao isto tu, i reko da pitam ovde, jel neko porucivao preko wemoto, kad eto ti dopunio post sa istim pronalaskom ? Po kojoj ceni bi mi to stiglo, kako da narucim? Naruci online i plati kreditnom karticom. Tu cenu ce da ti umanje za njihov PDV, i kad se doda postarina doci ce te skoro isto oko 11 £. Posiljke idu brzo cca 7 dana i tu je. Nije ko iz Kine da putuje 25 dana. Skroz su poslovni i korektni. Ja porucujem od njih vec 4 godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 12, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Neka proveri i u Centru S cenu, kada se uzme i postarina u obzir mislim da ne moze da bude skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Neka proveri i u Centru S cenu, kada se uzme i postarina u obzir mislim da ne moze da bude skuplje. Centar S je mrtav. Bolje u Delti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 12, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama! javljam šta sam uradio Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nisu tropske vrućine ali meni skazaljka u vožnji tek predje onu drugu crtu, odnosno jedva udje o onaj kvadratić.U gradu na kreni-stani u užasnoj gužvi sam ga jedva naterao na pola.Ventilator ni jednom nije upalio. Jel to normalno za trandzu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nisu tropske vrućine ali meni skazaljka u vožnji tek predje onu drugu crtu, odnosno jedva udje o onaj kvadratić.U gradu na kreni-stani u užasnoj gužvi sam ga jedva naterao na pola.Ventilator ni jednom nije upalio. Jel to normalno za trandzu? Sasvim normalno. Kad se upali ventilator, znaj da nešto nije u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, već sam se zabrinuo da nešto nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Modifikovani TA Guglao malo i naišao na ovo, možda nekom da neku ideju za svog Transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 13, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem za 140din dobio 3 gumice za te pare. Dakle dimenzije o-ringa koje pašu su: 72 x 2 Idealno bi bilo 75 x 2, ali pošto nisu imali u toj dimenziji, uzeo sam ovo i malo samo rukama razvukao, i čučnulo je samo tako. Ima i fino mesa da viri kad uđe u žljeb taman 1mm. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem za 140din dobio 3 gumice za te pare. Dakle dimenzije o-ringa koje pašu su: 72 x 2 Idealno bi bilo 75 x 2, ali pošto nisu imali u toj dimenziji, uzeo sam ovo i malo samo rukama razvukao, i čučnulo je samo tako. Ima i fino mesa da viri kad uđe u žljeb taman 1mm. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Je l´ Higumu prodavnica tu gde im je i proizvodnja, kod žutog mosta, prema bolnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem za 140din dobio 3 gumice za te pare. Dakle dimenzije o-ringa koje pašu su: 72 x 2 Idealno bi bilo 75 x 2, ali pošto nisu imali u toj dimenziji, uzeo sam ovo i malo samo rukama razvukao, i čučnulo je samo tako. Ima i fino mesa da viri kad uđe u žljeb taman 1mm. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Je l´ Higumu prodavnica tu gde im je i proizvodnja, kod žutog mosta, prema bolnici? Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem za 140din dobio 3 gumice za te pare. Dakle dimenzije o-ringa koje pašu su: 72 x 2 Idealno bi bilo 75 x 2, ali pošto nisu imali u toj dimenziji, uzeo sam ovo i malo samo rukama razvukao, i čučnulo je samo tako. Ima i fino mesa da viri kad uđe u žljeb taman 1mm. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Je l´ Higumu prodavnica tu gde im je i proizvodnja, kod žutog mosta, prema bolnici? Jeste. Da znam, kad mi bude trebalo. Zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem za 140din dobio 3 gumice za te pare. Dakle dimenzije o-ringa koje pašu su: 72 x 2 Idealno bi bilo 75 x 2, ali pošto nisu imali u toj dimenziji, uzeo sam ovo i malo samo rukama razvukao, i čučnulo je samo tako. Ima i fino mesa da viri kad uđe u žljeb taman 1mm. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Je l´ Higumu prodavnica tu gde im je i proizvodnja, kod žutog mosta, prema bolnici? Jeste. Da znam, kad mi bude trebalo. Zahvaljujem! A, i mi da znamo, ko zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 15, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet (jedva nađe našta da padne ) da nigde nisam objavio da se Boki.64 već izvesno vreme vozi na gotovom projektu XL600V 64KS. Pa ako nekoga zanima, može da pita Bokija za utiske dok ne odemo na merenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 15, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet (jedva nađe našta da padne ) da nigde nisam objavio da se Boki.64 već izvesno vreme vozi na gotovom projektu XL600V 64KS. Pa ako nekoga zanima, može da pita Bokija za utiske dok ne odemo na merenje Mene interesuje samo jedno... koliko li sad tek guta goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet (jedva nađe našta da padne ) da nigde nisam objavio da se Boki.64 već izvesno vreme vozi na gotovom projektu XL600V 64KS. Pa ako nekoga zanima, može da pita Bokija za utiske dok ne odemo na merenje Ajde Boki detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 16, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje samo jedno... koliko li sad tek guta goriva? Isto kao i pre. Sve što sipaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 16, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da vam kazem jos nisam slozio utiske(meni treba malo vise ), zato sto sam motor dobio/preuzeo, takoreci pre neki dan. Doduse to je bilo pre desetak dana, ali obzirom na kisno vreme, jednostavno sam ga malo vozio, a i nisam imao mogucnosti da ga uporedjujem sa nekim "regularnim" primerkom. Sto se tice potrosnje, mogu da kazem da sam prvi rezervoar "spalio" sa oko 6L/100km, vozeci poprilicno neumereno. Pre neki dan sam sipao gorivo ponovo i vec je situacija bolja, jer evo presao sam oko 220km i jos nisam prebacio na rezervu. Motora sto se tice, definitivno se oseca poboljsanje po pitanju snage. Mozemo da se nadjemo negde ovih dana, pa da proba ko je zainteresovan. Slobodan sam od srede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Modifikovani TA Guglao malo i naišao na ovo, možda nekom da neku ideju za svog Transalpa. Ja sam mog vec zbudzio, izgleda ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da vam kazem jos nisam slozio utiske(meni treba malo vise ), zato sto sam motor dobio/preuzeo, takoreci pre neki dan. Doduse to je bilo pre desetak dana, ali obzirom na kisno vreme, jednostavno sam ga malo vozio, a i nisam imao mogucnosti da ga uporedjujem sa nekim "regularnim" primerkom. Sto se tice potrosnje, mogu da kazem da sam prvi rezervoar "spalio" sa oko 6L/100km, vozeci poprilicno neumereno. Pre neki dan sam sipao gorivo ponovo i vec je situacija bolja, jer evo presao sam oko 220km i jos nisam prebacio na rezervu. Motora sto se tice, definitivno se oseca poboljsanje po pitanju snage. Mozemo da se nadjemo negde ovih dana, pa da proba ko je zainteresovan. Slobodan sam od srede. Napisi ukratko kako si dosao do tih 64 KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...