Djordjino 254 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kad sve to zavrsis slikaj,bas me zanima kako sve to izgleda,hoces li tvoje farbati i u koju boju ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 18, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A ja ti "razvalio" tockove. Ovako bi trebalo da izgleda kada se zavrsi i Marretu... ..a tako se moj trandza se ponovio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidjaju ovakvi. Uh,bas su dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 18, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Kypck Nadao sam se da ces videti prepisku i da ces postaviti slike tvojih @Djordjino Pa ti vidi da li ces da prodajes TA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ih slatko ovi moji vulkanizeri izgrebli kad bi montirali gume Inace odlicno,bas su mi se svideli,ma extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 18, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Marre, treba pregledati, popraviti, dotegnuti felne, ipak je to staro 20 godina....a zasto da se onda i ne ofarba Jedva cekam da se namontira i isproba za deda mrazove...a verujem da ce u labosu lepo postupati za felnama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 18, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A kad ti misliš da doneseš te felne, nesretniče? Misliš da ćemo ih montirati po snegu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 18, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stizu sutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 18, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 18, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta jedno ovako sredjivanje i gde ste radili? Moze i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Decembar 19, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan A i ne mora na PP! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 19, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje je radio clan gargi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 19, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A felne je radio clan PeterPan! Jos uvek ih nisam video, ali mogu da kazem da je Peter veoma korektan covek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svim Transalpovcima koji slave Svetog Nikolu neka je Srecna Slava, zastitnika putnika i nas bajkera. Srecna Slava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan važi li to i za afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan važi li to i za afrikance Vazi Srecna Slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 19, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan važi li to i za afrikance Ne. Ovo je deo foruma samo za Trandze. Izdajice ne primamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno neverniče .................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svim Transalpovcima koji slave Svetog Nikolu neka je Srecna Slava, zastitnika putnika i nas bajkera. Srecna Slava! Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 19, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan važi li to i za afrikance Ne. Ovo je deo foruma samo za Trandze. Izdajice ne primamo! A sta cu ja, 80% tA, 20% AT ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 19, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Felne izgledaju super! Gargi i Peter su odradili posao, ostaje da ih Pedja namontira i jedan deda mraz je spreman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 20, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji nam je tip sijalice u instrument tabli. Hteo bih da ubacim LED... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji nam je tip sijalice u instrument tabli. Hteo bih da ubacim LED... Idu T10 1.2W i 1.8W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 21, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji nam je tip sijalice u instrument tabli. Hteo bih da ubacim LED... Precenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Bliži mi se zamena guma pa imam jedno (verovatno glupo) pitanjce: Ima li neko iskustava sa tubeles gumama za TA? Ne vozim van puta, niti mi treba 90% prednosti žbica i unatrašnjih guma - dakle mislio sam da stavim gume za asfalt i da se izljubim tri puta i oprostim sa unutrašnjom gumom. Kapiram - lakše je krpiti na putu, onaj sprejić ili čepovanje i sl umesto skidanja, flekica itd... Uglavnom, čuo sam za neke "trakice" koje se lepe preko žbica, pa onda tu vazduh ne izlazi, a samim tim se može montirati tubeles bez unutrašnje. Drugim rečima - ili sam čuo dobro ili je neko lupio kao maksim, a ja se primio Zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...