Vuleta 839 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel si Ih držao nekad duže vreme upaljene, rekoše mi da na Transalpu moraju isključivo led maglenke pošto u suprotnom izvuče akumulator. Ja sam cuo nesto slicno, a posto oko struje znam taman toliko da stavim prst u steker i montiram sebi jez frizuru, vec godinu dana mi stoje maglenke 12V 55W H3 i skupljaju prasinu. Zna li ko hocu li napraviti kakav lom montazom istih na TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Postavljanjem ovih nosaca kofera na motor pimetio sam da koferima da bi se postavili malo smetaju migavci,kako ste vi to resili,jeste li izmestali migavce ili sta vec?Nosaci su marke Hepco Becker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 14, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljanjem ovih nosaca kofera na motor pimetio sam da koferima da bi se postavili malo smetaju migavci,kako ste vi to resili,jeste li izmestali migavce ili sta vec?Nosaci su marke Hepco Becker. Ja sam ovde stavio moje...ali sam ja tu imao sraf a ti nemas...verovatno razlika u modelima U svakom slucaju tu mi stoje migavci i njihova vidljivost je odlicna...probusi rupu..tutni sraf sa maticom i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Septembar 14, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tu su pomereni i moji migavci, odlično mesto i odlična vidljivost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da ti pomognem ali dosta se razlikuju 600 i 650 po položaju migavaca, meni je Seba pravio poseban nosač za migavce koji ide bukvalno ispod nosača top-case-a. A vidim da je na modelima 600 samo stavljao šipke i pomerao ih malo unazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na pomoci,najverovatnije cu i ja tu staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel si Ih držao nekad duže vreme upaljene, rekoše mi da na Transalpu moraju isključivo led maglenke pošto u suprotnom izvuče akumulator. Ja sam cuo nesto slicno, a posto oko struje znam taman toliko da stavim prst u steker i montiram sebi jez frizuru, vec godinu dana mi stoje maglenke 12V 55W H3 i skupljaju prasinu. Zna li ko hocu li napraviti kakav lom montazom istih na TA I ja se ložim da stavim maglenke na svog TA, ono što me odvratilo od te ideje je da bih moraao da stavljam led sijalice u farove, što nije mala stavka 40e (prosek) za maglenke + 20tak e za sijalice po komadu, mislim neke da služe svrsi a ne samo da tinjaju ukrasa radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan BTW ‚Djordjino gde si našao ove maglenke za 70 Jura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan BTW ‚Djordjino gde si našao ove maglenke za 70 Jura? Nisu 70 nego 35,na Ebay-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan BTW ‚Djordjino gde si našao ove maglenke za 70 Jura? Nisu 70 nego 35,na Ebay-u. imaš li neki link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nemam,ja sam trazio pretragom po imenu koje mi je Google preveo,tj nebelscheinwerfer(maglenke na nemackom) i naleteo na ove koje su mi se stvarno dopale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 15, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlucio da napravim maglenke od istih za fiat punto 2 Sociva su manje nego kod ostalih auta pa kontam bice lakse za preradu i generalno uklapanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlucio da napravim maglenke od istih za fiat punto 2 Sociva su manje nego kod ostalih auta pa kontam bice lakse za preradu i generalno uklapanje. Koliko bi te to kostalo? Obrati se Rajku(Arakisu), mislim da ima fenomenalne LED-ove, za tu namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 15, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlucio da napravim maglenke od istih za fiat punto 2 Sociva su manje nego kod ostalih auta pa kontam bice lakse za preradu i generalno uklapanje. Koliko bi te to kostalo? Obrati se Rajku(Arakisu), mislim da ima fenomenalne LED-ove, za tu namenu. Dobijam ih za dzabe iz Slovenije...pa sigruno bih stavio LED-ove jer mnogo manje struje trose od standardnih sijalica..hvala na info obraticu se cika rajku za iste. Postavicu temu cim radovi pocnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce na Motogulasu u Kisacu,neko rece...ma ovi transalp sektasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce na Motogulasu u Kisacu,neko rece...ma ovi transalp sektasi... 6 Transalpa od 15 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzeni odmor posle dugog puta....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan He he, jesi li upecao nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan He he, jesi li upecao nesto? Haha,gazda je pecao Pipale a ja rostiljao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 17, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzeni odmor posle dugog puta....... Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzeni odmor posle dugog puta....... Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? Auuuu....nepodsecaj me taman sam zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 17, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzeni odmor posle dugog puta....... Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? Auuuu....nepodsecaj me taman sam zaboravio Lepo izgleda motorche! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzeni odmor posle dugog puta....... Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? Auuuu....nepodsecaj me taman sam zaboravio Lepo izgleda motorche! Motorce je cudo to na mesec moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 20, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako covek vredno pere svoj strokavi TrA Malo pere...malo telefonira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nista od ovogodisnjeg okupljanja? :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...