Kypck 188 Napisano Avgust 10, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ne slusaj indjinma, ako ga ne oboris do kofera, nista nisi uradio Srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su 30k dinara sa sve ukrasnim crno sjajnim plocama...dugo sam stedeo i razmisljao i na kraju mi pukao K...kupim nove Hvala na lepim željama Tako sam blizu iste odluke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam se igrao sa kineskim sijalicama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bas sijam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mare baš lepo i korisno sređivanje(i ja odradio sve kod sebe),a kumche baš si se dobro zaigrao,lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi mala pomoc, ne mogu da odvrnem filter vazduha, prosle godine sam ga menjao, pa sam sad hteo da pogledam u kakvom je stanju, medjutim nema sanse da odvrnem ona 3 safa, a da lupam nesmem, slomicu sve zivo!!! Kako da popustim te safove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Avgust 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan WD-40, naprskaš, sačekaš. Možeš da naprskaš kokakolom koja lepo nagriza rđu, želudac, jetru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala!!! Milim da cu pokusati WD-om!!! Javljam da li sam uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan duzi safciger zbog oslonca, neko sa desne strane da drzi motor da se ne prevrne, nalegnes malo tezinom tela i pokusavas da odvrnes zasto da nalegnes? pa manja je sansa da prokliza safciger i sjebe safove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kilometar sajla,nije pukla ali neradi.Mora da je oblajznula.Gde ima da se kupi?Normalno za TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan nije to do sajle, nego pinjon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pinjon,sta je to?Sto je u satu gde ulazi sajla ili dole kod tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 13, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome zatreba, imam pinjon (potpuno ispravan), plasticni puz (nov u kesici) i sajlu viska (sajla je neispravna - buzir je ok). Postavicu oglas za koji dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomazite,na motoru su mi Michelin Anakee 2 gume,sa njima sam malo reci prezadovoljan,e sad imam jedan problem,posto su ove negde na 40% hteo sam kupiti nove ali ne mogu da nadjem gde da kupim,zna li neko? Mata sa foruma nema ih i ne moze da ih nabavi.Probao sam i u RYU Motors ali nisu dostupni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Nov sam na forumu (mada ga odavno citam). motor mi je trenutno na farbanju pa sam zelio da mu uradim onu nalepnicu na rezervaru sto je isla negdje 97-98 god. magla ili sneg kako ju vec ko zove. E sad interesuje me zna li iko od vas ko bi mi to mogao uraditi ili da li postoji negdje na netu slika te magle a ako nista od tog pomogla bi mi i jedna fotka u visokoj rezoluciji, ako neko od vas posjeduje takvog TA, pa ce mi drugar nacrtati u korelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomazite,na motoru su mi Michelin Anakee 2 gume,sa njima sam malo reci prezadovoljan,e sad imam jedan problem,posto su ove negde na 40% hteo sam kupiti nove ali ne mogu da nadjem gde da kupim,zna li neko? Mata sa foruma nema ih i ne moze da ih nabavi.Probao sam i u RYU Motors ali nisu dostupni. Meni je ovde bilo najpovoljnije kad sam kupovao http://www.autosavic.rs/ samo se raspitaj da li šalju poštom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomazite,na motoru su mi Michelin Anakee 2 gume,sa njima sam malo reci prezadovoljan,e sad imam jedan problem,posto su ove negde na 40% hteo sam kupiti nove ali ne mogu da nadjem gde da kupim,zna li neko? Mata sa foruma nema ih i ne moze da ih nabavi.Probao sam i u RYU Motors ali nisu dostupni. Probaj biker house (mile)NBg.tel 063/82-58-241,verujem da će te se dogovoriti.Ako nema na stanju poručiš i stižu.Da se ne bi cimo do Bg-a verovatno može da ti ih pošalje nekom kurirskom službom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomazite,na motoru su mi Michelin Anakee 2 gume,sa njima sam malo reci prezadovoljan,e sad imam jedan problem,posto su ove negde na 40% hteo sam kupiti nove ali ne mogu da nadjem gde da kupim,zna li neko? Mata sa foruma nema ih i ne moze da ih nabavi.Probao sam i u RYU Motors ali nisu dostupni. Meni je ovde bilo najpovoljnije kad sam kupovao http://www.autosavic.rs/ samo se raspitaj da li šalju poštom. Gledao sam temu kad si pisao o njima,zovem taj br koji si naveo ali nesto mi ne ukljucuje,inace ove cene su im extra,zvacu opet sutra da pokusam,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomazite,na motoru su mi Michelin Anakee 2 gume,sa njima sam malo reci prezadovoljan,e sad imam jedan problem,posto su ove negde na 40% hteo sam kupiti nove ali ne mogu da nadjem gde da kupim,zna li neko? Mata sa foruma nema ih i ne moze da ih nabavi.Probao sam i u RYU Motors ali nisu dostupni. Probaj biker house (mile)NBg.tel 063/82-58-241,verujem da će te se dogovoriti.Ako nema na stanju poručiš i stižu.Da se ne bi cimo do Bg-a verovatno može da ti ih pošalje nekom kurirskom službom. Probacu i ovde,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 15, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da izvrsim modifikaciju na "prikljuchcima" od bocnih maski na rezervoar i da namestim nesto robusnije jer se cesto lome i same od sebe... tipa ovako nesto Da li je neko vec radio tako nesto ili ima neku dobru ideju kako to da se izvede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi bilo sasvim solidno i da se ne bi lomilo, mislim da je jedini nacin da se plastike pricvrste tako sto bi se probusile i zasrafile za rezervoar. Naravno mislim da je potpuno izvodljivo to osmisliti i izvesti, a da izgleda kao da je tako i trebalo da bude. Kao na primer sto Afrike imaju one "patente" za kacenje plastika. Nisam bas vican oko kompijutera, ali cu probati da nesto skiciram. Edit: Evo mog pokusaja, mozda cete i shvatiti sta sam hteo da nacrtam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 18, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da postavi slike kako je taj problem resen kod afrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da postavi slike kako je taj problem resen kod afrike? Pa zar nije Afrika na onoj slici koju si ti postavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan stavljene Djurine membrane.Motor opet onaj stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 20, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da postavi slike kako je taj problem resen kod afrike? Pa zar nije Afrika na onoj slici koju si ti postavio? Neee, to je od transalpa... sa ovog foruma, lik sto ga je modifikovao http://www.offroadexplorer.com/Forum/viewtopic.php?f=12&t=1187 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...