scuba 15 Napisano Jul 12, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma menjaj bre, nemoj da se zajebavaš. Jeste kinta al aj da vidimo pošto je glava (tvoja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na modelu 650 minimalna debljina prednjeg diska je 3,5 mm a zadnjeg 4 mm. Znaci menjaj disk pod obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ma menjaj bre, nemoj da se zajebavaš. Jeste kinta al aj da vidimo pošto je glava (tvoja) A do kad se laboranti solite?Kolko sam razumeo do16.Inače za glavu mi niko nije ponudio neku cifru .Hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi je otišao neki prigušivač u auspuhu, tako su mi bar rekli. U pozadini se čuje neki rezak zvuk koji ostaje kao poslednji nakon otpuštanja gasa, ne znam da li sam sad to dobro objasnio. Da li se to može sređivati ili da tražim novi auspuh? ili pa da vozim ovako, mada me malo nervira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 12, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj one niklovane delove na kraju auspuha da se nisu olabavile. Ako nije to onda moras otvoriti auspuh. Najverovanije je raspao prigusivac. Tako se culo neko klamparanje iz mog auspuha. Sredio ga covek iz Backe Palanke. P.S. Tema o sredjivanju jednog TA auspuha: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/12329-reparacija-auspuha-bokilic-svilajnac/page__hl__auspuh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci kabal i lulu od svecice, stari probio od jednog malo obimnijeg pranja Zvao Gevaru i Mas, nemaju! Ima li ko kakav predlog i ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Jul 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nađeš po oglasima oriđinale svaki dobar žičani kabl sa kvalitetnom lulom od nekog automobila će ti završiti posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cika Arakise, tako neko alternativno resenje cu izgleda i morati da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 17, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30b9c1b6f74d2015398fdb483b7a8cbf16/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=280&wgr=538&list_total=6&anzeige=0&artnr_gr=10035300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne budem lenj, i pored negativnog odgovora, skinem kabal i lulu sa motora i odnesem u Mass... Ipak imaju na stanju, kabal 900 i lula 800 din. Znam, recicete da je mnogo. I slazem se... Ali, ovako ne moram nista da eksperimentisem i budzim, a ceka me put na more, pa da ne bi gubio i zivce i vreme, castim se novim ZUTIM kablom i CRVENOM lulom, znaci kao "vasar" smesno... Ali samo takve boje imaju Da znate gde se mozete snambdeti za nedaj boze. Inace, nigde drugde u BG-u nisam mogao da nadjem, mada ruku na srce u Luisu ima, kao sto je kolega gore lepo i pokazao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko obrtaja treba da radi ler gas kad je ugrejana masina? (meni vrti na 1500 jel' to ok?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ugrejan motor ,ler gas mislim da treba da bude 1200 o/m. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jul 20, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 1300+-100, ali kad su ove vrucine i kad se bas zagreje cesto dostigne i tih 1500. sve je to ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan prodat TA , sad sam prešao na AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 20, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitaaaaammmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Al da ne spusti copavu Glupe filmadzije ,brze bi zapalio da je spustio copavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovaj njegov mnogo troši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan pri normalnoj voznji i na leru kad mu zavrnem gas sve je ok.Al u voznji kad pocnem da izvlacim i preticem,stuca,trokira.Na zadnjoj voznji trosio 10l cekam platu i kod doktora.jel imao neko slicnih problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ova iza njega se dere kao moja,uzas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan ova iza njega se dere kao moja,uzas :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Al da ne spusti copavu Glupe filmadzije ,brze bi zapalio da je spustio copavu Ovaj trajekt kao da je u CG, Kamenari - Lepetane..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slicica od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam častio mezimca novim izduvom, skinut sa skoro nove XL 650. Uz malo prepravke radi kao zmaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moje mezimce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...