Bokes 2985 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ја оћу да турим "+" Хитмену на наступу и деловању. А пошто госн модератор Хитмен нема то дугменце нек се сматра ПЉУСНУТИМ Свака част, без зезања, Хитмене 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan More pade mi na um ideja. Možda zvuči potpuno sumanuto sobzirom gde živimo, ali... da nije gorivo postalo malo bolje nego pre? Da se nije neko usudio da digne oktansku vrednost? Ovo je na račun manje obrtaja a ista ili veća brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Шта то збориш Скубо, помери се с места Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pu pu pu... To je bila samo ideja. Ne vređam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si decak mozes sebi da das malo za pravo nisam iskusan toliko ali dosta teoretskog znanja imam kao i svi ovde inace ne moze iz cista mira motor da ti ide 10kmh brze na istim obrtajima ako nista nisi dirao, osim ako nisi ugradio neku raketu u dupe pa imas dodatni pogon a trosi ti manje jer vozis kao baba (video sam pre neki dan kako vozis) Pa cekaj sad strucnjace, jel vozim sporo ili mi ne valja obrtomer... Ti si izgleda od onih decaka, ciji je motor najbolji, ulje najbolje, voznja najbolja, znanje najbolje, do duse teoretsko... Ti si zapravo sve ono, cega na forumu ne bi trebalo da bude. Doduse,to je samo skromno misljenje jedne babe... pa na zalost teoreticara vidim ovde najvise pa reko da se pridruzim inace to je brzinomer a ne obrtomer, ja znam da je to sve u jednoj kutiji ali dva odvojena uredjaja su u njemu, jedan elektronski a drugi mehanicki taj mehanicki deo je brzinomer koga ne pokrece sajla direktno vec sajla okrece magnet koji se vrti unutar metalne solje na koju je nakacena kazaljka e u tom sklopu svasta nesto moze da pravi problem i da pritom pokazuje laznu brzinu teoretski a ni fizicki nije moguce da nesto sto ima tacno definisan odnos odjednom to promeni a da nista od cinjenica nije promenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Momče, savršeno si savladao to gradivo Ništa ne može da se promeni unutar sistema sa tačno definisanim odnosom ako se ne menja jedna od činjenica. Osim ako se ne promeni odnos. Međutim, ni 2+2 ne mora biti tačno 4 ukoliko se to posmatra u dve ili više ravni (Demidovič, ruski matematičar). Tačno je samo unutar jedne ravni. Samo polako i bez nervoze, što reče kolega Hitmen. Ostanimo unutar konstruktivne razmene mišljenja da bi i tema ostala konstruktivna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 5, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Dođu tako ponekad vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Reče Ivo Andrić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zvuči kao "zimska" rasprava, a ona je odavno prošla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si decak mozes sebi da das malo za pravo nisam iskusan toliko ali dosta teoretskog znanja imam kao i svi ovde inace ne moze iz cista mira motor da ti ide 10kmh brze na istim obrtajima ako nista nisi dirao, osim ako nisi ugradio neku raketu u dupe pa imas dodatni pogon a trosi ti manje jer vozis kao baba (video sam pre neki dan kako vozis) Pa cekaj sad strucnjace, jel vozim sporo ili mi ne valja obrtomer... Ti si izgleda od onih decaka, ciji je motor najbolji, ulje najbolje, voznja najbolja, znanje najbolje, do duse teoretsko... Ti si zapravo sve ono, cega na forumu ne bi trebalo da bude. Doduse,to je samo skromno misljenje jedne babe... pa na zalost teoreticara vidim ovde najvise pa reko da se pridruzim inace to je brzinomer a ne obrtomer, ja znam da je to sve u jednoj kutiji ali dva odvojena uredjaja su u njemu, jedan elektronski a drugi mehanicki taj mehanicki deo je brzinomer koga ne pokrece sajla direktno vec sajla okrece magnet koji se vrti unutar metalne solje na koju je nakacena kazaljka e u tom sklopu svasta nesto moze da pravi problem i da pritom pokazuje laznu brzinu teoretski a ni fizicki nije moguce da nesto sto ima tacno definisan odnos odjednom to promeni a da nista od cinjenica nije promenjeno АААААААА???? Немојте више да ме збуњујете јер после овога нисам сигуран ни дал ћу знати да одржавам равнотежу сутра када будем сео на моторин 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan Momče, savršeno si savladao to gradivo Ništa ne može da se promeni unutar sistema sa tačno definisanim odnosom ako se ne menja jedna od činjenica. Osim ako se ne promeni odnos. Međutim, ni 2+2 ne mora biti tačno 4 ukoliko se to posmatra u dve ili više ravni (Demidovič, ruski matematičar). Tačno je samo unutar jedne ravni. Samo polako i bez nervoze, što reče kolega Hitmen. Ostanimo unutar konstruktivne razmene mišljenja da bi i tema ostala konstruktivna. a da je baba imala onu stvar ne bi bila baba, a posto se sve desava u jednoj ravni ako nije menjao odnos sa zupcanicima ne moze da mu se poveca krajnja brzina bez povecanja broja obrtaja a mala je verovatnoca da ga zeza obrtomer i nema nervoze, samo pokusavam da objasnim coveku da mu nesto ne radi kako treba a posto je pominjao obrtomer da mu naznacim koja je razlika izmedju ta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Momče, savršeno si savladao to gradivo Ništa ne može da se promeni unutar sistema sa tačno definisanim odnosom ako se ne menja jedna od činjenica. Osim ako se ne promeni odnos. Međutim, ni 2+2 ne mora biti tačno 4 ukoliko se to posmatra u dve ili više ravni (Demidovič, ruski matematičar). Tačno je samo unutar jedne ravni. Samo polako i bez nervoze, što reče kolega Hitmen. Ostanimo unutar konstruktivne razmene mišljenja da bi i tema ostala konstruktivna. a da je baba imala onu stvar ne bi bila baba, a posto se sve desava u jednoj ravni ako nije menjao odnos sa zupcanicima ne moze da mu se poveca krajnja brzina bez povecanja broja obrtaja a mala je verovatnoca da ga zeza obrtomer i nema nervoze, samo pokusavam da objasnim coveku da mu nesto ne radi kako treba a posto je pominjao obrtomer da mu naznacim koja je razlika izmedju ta dva Ti ne objasnjavas, vec etiketiras... Sto u svakoj normalnoj konverzaciji i dijalogu, bilo da su misljenja sukobljena ili ne, stvara tenziju. Sto me opet vraca na prvobitan zakljucak, da dajes sebi previse za pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan dobro ljudi,aj sve je u redu,obrtaji su normalni,pali,ide,ne laze nista.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan dobro ljudi,aj sve je u redu,obrtaji su normalni,pali,ide,ne laze nista.. хахахахаха, КРАЉУУУУ! Ти си мој идол Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Samo da se pohvalim : Od danas sam ponosni vlasnik TA 650 Posle 5 meseci preturanja po Srbiji, zavlacenja po selima i gradovima .... konacno sam pronasao motor u dobrom stanju koji ne kosta svoju tezinu u zlatu Danas sam pazario jednu lepoticu Toliko je taze, da jos nema ni sliku. Eeeeee, a sada su ja da , a dugi ce da , ja cu u sebi misliti Nisam nesto recit covek ( nadam se da sam bio slikovit ), al sam morao ovo da podelim sa vama kolegama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @lukas Momak, izgleda da ne kapiraš suštinu. Niko tebi ne osporava ništa. Problem je nastao kad si počeo da deliš pamet na način koji nije primeren konkretnoj situaciji. A povrh svega ti je ton prilično oštar, da ne kažem nešto gore. Kao urednik, nemam privilegiju da sa tobom stupam u komunikaciju kakva bi bila opravdana jer moram braniti parlamentaran način komunikacije. Zbog toga ću ti prećutati da si drzak i bezobrazan kada pominješ babe i one stvari jer bi tada imao dedu viška. Obrati pažnju iz fundamenta. Promeni ton dok je sve još mlako i prilagodi se civilizovanom načinu razmene mišljenja. Ne moraš se nikome izvinjavati za svoj ton ali gledaj da se ne upuštaš u ovakve situacije u kojima bi neko imao primedbe na tvoje izražavanje. p.s. za dodatne informacije mi se možeš obratiti na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Djorke Džabe pričaš. Ništa bez slika. Pa ti vidi šta ćeš inače, čestitam na izboru. Najvažnije je da si ti zadovoljan, a po postu bi se reklo da si prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice uskoro i slikice neke. Jesam prezadovoljan. Znate svi kako izgleda prica u Srbiji : nema se para ni kod onog koji prodaje, ni kod onog koji kupuje. Prava je sreca kada se ljudi dogovore oko kupovine. Meni je ovo inace prvi motor, pa je dodatno uzbudjenje u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ... Meni je ovo inace prvi motor, pa je dodatno uzbudjenje u pitanju Eeeeee... kad se setim mladosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, verujem ... Jos srece moje kada mi je natrcao noviji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, Djorke, opet previše pričaš. Daj bre slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Maj 6, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se igrali Evo scuba, okacio ja neke slike kad vec drugi nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šta se ti mešaš čoveku u rados' te tvoje slike su za tamo neku drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah slike kacim, cim se lepo obucem , pa se namontiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš sinko, ovaj, grdno grešiš. Ne trebaju nama tvoje slike nego slike motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...