Joca_GS 185 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan zar ne postoji neki sprej koji ispusta neku masu u gumu i tako zatvara rupu i istovremeno je krpi. Jedino ako je samo za tubeles gume? DA! Provereno! (na putu samo sa tim sprejem, bez alternative) tako da moze i na gumu sa unutrasnjom/zicana felna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Januar 23, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Joca_transalp Postavljeno Danas, 18:41 PM Drugari Transalpinasi, danas sam se rastao od mog TA, predivan motor bio i zadovoljio sve moje potrebe. praticu temu iz prikrajka Uaaaaa! Izdajica (vele)! Predlažem da ga namažemo katranom i uvaljamo u perje. A možda bi trebali da ga spalimo na lomaču (pa da mu bude za opomenu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 23, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Više puta spaljivati sa osvežavajućim napitcima između lomača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Joca_transalp Postavljeno Danas, 18:41 PM Drugari Transalpinasi, danas sam se rastao od mog TA, predivan motor bio i zadovoljio sve moje potrebe. praticu temu iz prikrajka Uaaaaa! Izdajica (vele)! Predlažem da ga namažemo katranom i uvaljamo u perje. A možda bi trebali da ga spalimo na lomaču (pa da mu bude za opomenu). Ohoooooooo, nemojte tako! Vraticu Vam se jednom! sada moju paznju poklanjam jednom drugom slicnom carstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 23, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti nama "slično carstvo". Znamo mi kakvo je to "carstvo" Možda da ga skuvamo u sapun, ako je "temeljno građen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 27, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu,nasa istorija http://www.youtube.com/watch?v=w40fEIfwHII&feature=related Prosle godine se samo pricalo o skupu nas Transalpovaca,bilo bi lepo da se ove godine nesto od toga i odrzi ili bar neka zajednicka voznja,pozdrav za sve kolege 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 27, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu,nasa istorija http://www.youtube.com/watch?v=w40fEIfwHII&feature=related Prosle godine se samo pricalo o skupu nas Transalpovaca,bilo bi lepo da se ove godine nesto od toga i odrzi ili bar neka zajednicka voznja,pozdrav za sve kolege Da bilo bi lepo slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu,nasa istorija http://www.youtube.c...feature=related Prosle godine se samo pricalo o skupu nas Transalpovaca,bilo bi lepo da se ove godine nesto od toga i odrzi ili bar neka zajednicka voznja,pozdrav za sve kolege E stvarno bi bio red! Pa bar nas ima... Bilo kad i bilo gde, ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 27, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan E da znate da ocemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan I moja podrska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 28, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene Inace...jel zna nekog da radi zabice plastika za transalpa-a. Meni su popucale bukvalno sve. Prednje plastike nemaju zabice a zadnje samo po jednu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 28, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Inace...jel zna nekog da radi zabice plastika za transalpa-a. Meni su popucale bukvalno sve. Prednje plastike nemaju zabice a zadnje samo po jednu. Hvala Ja sam kod mene lepio epoksi lepilom i fiberglasom, to je toliko jako zalepljeno, da imam utisak da moze puci samo na nekom drugom mestu na kom nema lepka i fiberglasa. Inace, evo kako se radi sa tim za one koji ne znaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 28, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zabice kupio neke za auto pa si lepio ili si nesto drugi budzio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 28, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zabice kupio neke za auto pa si lepio ili si nesto drugi budzio?Zalepio sam nazad originalne, jer su ostale u tim gumicama. A na HONDI CM 125 sam pravio od metala tu zabicu i zalepio na isti nacin. To kad se ta smola skosti, to je toliko jako da nema sanse da popusti, kao zavareno bude. Samo ovu fotografiju imam kako sam pravio to. Dakle tu je jos uvek bez te epoksi smole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, imate li ideju gde se mogu nabaviti gumice u kojima stoje te zabice. Originalne ili neke slicne, izgubio sam par komada, pa se nakako snalazim, ali nije to, to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 29, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tih gumica na bubanj potoku 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam problem.Crko akumulator a ja sam u nedoumici sta da radim,dali da narucim u luisu ili da pokusam ovde u Srbiji. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 31, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Vartu. Imas u Bg i salju postom. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17099-akumulatori-za-motor/page__view__findpost__p__1212653 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene Inace...jel zna nekog da radi zabice plastika za transalpa-a. Meni su popucale bukvalno sve. Prednje plastike nemaju zabice a zadnje samo po jednu. Hvala Isto pitanje ali da to neko radi u Novom Sadu? Sam da to radim nema sanse,pogotovu te metalne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene Inace...jel zna nekog da radi zabice plastika za transalpa-a. Meni su popucale bukvalno sve. Prednje plastike nemaju zabice a zadnje samo po jednu. Hvala Isto pitanje ali da to neko radi u Novom Sadu? Sam da to radim nema sanse,pogotovu te metalne... I meni treba dve zabice i dve gumice,mada mislim da zabice mozemo i sami praviti al nemogu naci plastiku. Cujem da je neko lije u stapovima raznih dimenzija al neznam ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan na mesto zabice zavijes okrugli deo od rajbera za vrata i prozore( krug sa vijkom kao sraf u koji se umece sipka rajbera koji je na kraju kriv 90 stepeni) koji tacno ulazi u gumicu pasent, ja sam uradio na obe plastike,samo je bitna velicina rajbera, tj. drugog manjeg dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 1, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je na ovom sajtu nasao za afrikance polovne delove, a ja video da ima i za TA600 i TA650 http://www.hamart.at/shopG/index.php?cat=c33_XL-600-Second-Hand-Parts-XL-600-Second-Hand-Parts.html Čika admine, mislim da može ovaj link da se okači i na prvu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 1, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan na mesto zabice zavijes okrugli deo od rajbera za vrata i prozore( krug sa vijkom kao sraf u koji se umece sipka rajbera koji je na kraju kriv 90 stepeni) koji tacno ulazi u gumicu pasent, ja sam uradio na obe plastike,samo je bitna velicina rajbera, tj. drugog manjeg dela. pokusavam da skontam o cemu se radi ,al neide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan pazi Sejn, ovako: zamisli da deblju zicu savijes u krug i ostavis 1 cm ravne zice( nesto kao upitnik, ali da je gornji deo savijen i zatvoren u krug) i na tom ravnom delu napravis navoj za srafljenje. Da to ne bi radio , imas takav deo u gvozdjari da kupis, za zatvaranje kapaka na prozorima, manjih vrata i sl. u koji ulazi kao duza zica koja je savijena na kraju pod uglom od 90 stepeni.Ja to zovem rajber za vrata, kapke i sl. Samo treba da se setis ima u svakoj gvozdjari u razlicitim velicinama. Veruj mi, resenje je odlicno i trajno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...