Ivanhoe 301 Napisano Novembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Motocikl iz Ćuprije moj poznanik prodaje BMW F 700 GS 800 cc WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 700 GS 800 cc, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 54880 km, Ćuprija. Cena 4.990 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Novembar 21 član Ivanhoe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2395 Napisano Novembar 21 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Deluje bas kao sto je opisano, mazen i pazen u punoj opremi. Bas korektna ponuda. Meni se taj F700Gs bas svidja jer je super kompromis izmedju F650 i F800gs koji je ekstra ali je previsok za mene. Svi oni imaju isti, jako pouzdan 800cc motor koji je Rotax pravio za Bmw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22159 Napisano Sreda u 09:56 Vozim motor, nisam BAJKER, 2775 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod 10-ke, u dolasku je jedna iz CH, stanje fabricko, bez ulaganja, dugogodisnji vlasnik, moze na CH table a moze i na ime, dogovor. Godiste 2005-to, pravih 25.000, servisna knjiga, Cena 4500e kao stranac, na ime jos 800e. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2089 Napisano Sreda u 15:14 Drug član, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima suvozačko sedište? Ne tera se ovaj motor bez opasne prdare, nek crknu dušmani 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8378 Napisano Sreda u 15:39 Drug član, 2840 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva mahina, kakve slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22159 Napisano Sreda u 16:49 Vozim motor, nisam BAJKER, 2775 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Kakva mahina, kakve slike! Motor je od dobrog drugara, rekao sam mu da ga dotera meni, carinjen ili ne...i zato molim Boga da ga prodam ili cu da ga ja udomim...a realno mi ne treba al mi zao ovakvog primerka (jos posle i moram da trazim neku dobru prdaru za pozadi) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...