BokyBoy 21722 Napisano Septembar 28 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Xnikolax je napisao: Ova je zavrsila kod mene. Uzeo je kao drugi motor (bice ukras za dnevnu sobu). Pa da vidim da li mogu da je vratim u normalno stanje E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma. Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 123 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma. Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21722 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Xnikolax je napisao: Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug Sta tacno u vezi paljenja, kod mene nije imala nikakav problem jer je majstor Makmoto resio njenu fabricku boljku tj frajlaif i posle toga je palila kao mina na cvrgu, uz dobar aku naravno.Zamenjene su joj i gumice ventila, iz originala naravno ali neznam koliko je presla od tada, meni je uvek trosila oko pola L ulja na 5000 km, bez obzira kako se vozi i koje ulje je u pitanju. Cuo sam da je imala problem sa klizanjem lamela pa ne znam da li je to uradjeno u medjuvremenu. Pisi na PP sve sto te zanima, tu sam sta god treba. Promenio Septembar 28 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 259 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK, 1994. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Palić... Dugo stoji na oglasima. Jedan od motora koji bi voleo da imam u garaži. Mada ne ovaj jer nije 100% fabrika pa mu je samim tim i jako visoka cena zbog toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8416 Napisano Octobar 3 -, 1860 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cak black I ne da nije fabrika vec od fabrike ima samo migavce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3525 Napisano Octobar 3 Drug član, 1275 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja to letimičnim pregledom oglasa nisam skontao... Ako vam nije teško, napišite o čem' se radi. A cene su mu inače blaaaago povisoke mada i to vrvtn ima svoju prođu. Puno je programera koji vole motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20856 Napisano Octobar 3 Integrisan, 6453 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude kupovao cbr600 slucajno nek se javi na pp da mu kazem koju da izbegava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 99 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2025. at 13:05, Motorcyclist je napisao: Ako neko bude kupovao cbr600 slucajno nek se javi na pp da mu kazem koju da izbegava. Koju f2-f3?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20856 Napisano Octobar 4 Integrisan, 6453 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, deys said: Koju f2-f3?? Ne, noviju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 529 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2025 at 2:19 AM, Dušan PN said: Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK, 1994. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Palić... Dugo stoji na oglasima. Jedan od motora koji bi voleo da imam u garaži. Mada ne ovaj jer nije 100% fabrika pa mu je samim tim i jako visoka cena zbog toga. Ne kapiram ovog prodavca, lepi su mu motori, al cene koje drzi ne znam dal postoji neko ko ce da plati. Drzi NC iz 2019 po ceni novog... Kawasaki W800 isto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 99 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Ne, noviju. Dobro je posto sam u dilemi dal zeni kupiti f2-f3 ili neki .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11366 Napisano Octobar 4 Hronični Motociklopata, 7660 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2025. at 2:19, Dušan PN je napisao: Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK, 1994. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Palić... Dugo stoji na oglasima. Jedan od motora koji bi voleo da imam u garaži. Mada ne ovaj jer nije 100% fabrika pa mu je samim tim i jako visoka cena zbog toga. Motor je stvarno top, video sam ga uživo, samo jedna stvar mi se ne sviđa, motor prešao tričavih 34.000 km a menjani prednji diskovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 259 Napisano Octobar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Disko Nindža je napisao: Motor je stvarno top, video sam ga uživo, samo jedna stvar mi se ne sviđa, motor prešao tričavih 34.000 km a menjani prednji diskovi... Takođe na repu nisu sve fabričke nalepnice. Promenio Octobar 4 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20856 Napisano pre 20 sati Integrisan, 6453 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gsx650f WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gsx650f, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 69000 km, Zrenjanin. Cena 3.599 € - Motori - Polovni Automobili Zadnja 3500. Konacno da neko stavi realnu cenu. Vecina bi stavila oko 4500eura... Da nemam GSR, pazario bih ovako nesto, jer adv za te pare nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3283 Napisano pre 18 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2899 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj bivši motor, prodat za 4,000E u aprilu ove godine Promenio pre 18 sati član ZEMZEM 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2100 Napisano pre 16 sati Drug član, 1309 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu je onda pala toliko cena. Taj iz ZR ima vise oglasa sa tom garazom, kontam da je trgovac. Mozda i gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3283 Napisano pre 12 sati ODUSTO OD DIJETE, 2899 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nemam pojma, ja sam ga prodao dečku sa Mirijeva ako se dobro sećam. Nije bio iz Zrenjanina. Možda ga je menjao ili prodao ovom u ZR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12103 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2852 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek je BG tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 259 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Možda samo čovek ne želi da mu stoji mesecima na oglase. Vidim i da mu je Audi jedan od jeftinijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...