Korto Malteze 221 Napisano Avgust 10, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko sam ja jos uvek od bajkera, ali mozda i bude od mene nesto. :-) Zovem se Dusan, recimo da sam iz Beograda. Trenutno ne vozim nijedan motor, ali ovih dana bi trebalo da polozim za A2 kategoriju. Planirao sam da krenem sa nekim manjim kubikazama skutera, jer mi pre svega treba za kretanje po gradu. Videcemo gde cu da doguram. Inace sam dugogodisnji vozac, sa posebnim iskustvom u terenskoj, off-road, voznji. Toliko od mene za sada. Puno pozdrava svima od mene! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4284 Napisano Avgust 10, 2022 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraš ti da budeš bajker. Budi motorista, motoras, motorist... Mislim... skuteras... Dobro dosao... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Avgust 10, 2022 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 10, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Dušane. Dobro nam došao. Prvo, zašto "recimo da sam iz Beograda"? Odakle god da si, nema to veze, svi smo ovde isti. Drugo, dok ne dođeš do motora, baci malo više svetla na to "off-road" iskustvo. Neće da nam škodi. P.S.: Korto Malteze... Ooodličan strip! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano Avgust 11, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Avgust 12, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. @lomiteljma pokusavam da budem duhovit, iz Beograda sam, ali poreklom Dalmatinac tj. Krajisnik. Elem, zbog prirode posla vec vise od dve decenije vozim terence (od Lade Nive do Land Cruisera). Imao sam prilike da vozim sve i svasta, i to bas svuda... od SAD-a, Kazakstana, Velsa, do ovog naseg podneblja. Tako da sam poprilicno iskusan na cetiri tocka. Trenutno sluzbeno vozim Hilux-a,a privatno Hondu Civic. Na dva tocka samo bajs, ali valjda ce i to uskoro da se promeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... ne mogu da dočekan da položim i pazarim nešto na dva točka. Neizdrž.Vidim da si skoro jurio skuter. Kako sam i sam trenutno u tom procesu, ako nije tajna, šta si na kraju uzeo i koja su iskustva?Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 31, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video da su na moj post dodate slike nekog Beva, a to sigurno nisam bio ja niti vozim ovaj skuter. Ne znam da li to ima veze sa ovim, ali već nekoliko puta sam dobijao obaveštenja da je pokušano "hakovanje" profila. Kako ovo sprečiti!? Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Septembar 11, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je neka reklama na tapatalku-u mozda? Ne vidim u temi nikakve slike drug Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1070 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim slike u prvom postu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Septembar 11, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To se zaglupeo tapatapa... Na desktopu nema slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Septembar 11, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da iz tapatalk-a cekiras "Web view".. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1070 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: To se zaglupeo tapatapa... U pravi si, zaglupavio se skroz... a i ja sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da se pohvalim da sam polozio za A2. Inace, testove i voznju sam odradio u autoskoli "Team". Oni su u Bloku 33, pored Genex kule. Potpuno su korektni, brzo zavrseno sve. Bilo bi i brze da nije bilo razvlacenja sa policijom, ali dobro. Naucili su me osnove, nisam imao nekih vecih problema na ulici. Na poligonu sam se malo mucio i borio, ali je svaki put bilo bolje. Dakle, treba vezbe. Sad je na meni da ucim dalje i sticem iskustvo. Nadam se da cu uskoro biti u prilici da predstavim i prevozno sredstvo na dva tocka. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dandara 20 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 09 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.8.2022. at 18:34, Korto Malteze je napisao: Daleko sam ja jos uvek od bajkera, ali mozda i bude od mene nesto. :-) Zovem se Dusan, recimo da sam iz Beograda. Trenutno ne vozim nijedan motor, ali ovih dana bi trebalo da polozim za A2 kategoriju. Planirao sam da krenem sa nekim manjim kubikazama skutera, jer mi pre svega treba za kretanje po gradu. Videcemo gde cu da doguram. Inace sam dugogodisnji vozac, sa posebnim iskustvom u terenskoj, off-road, voznji. Toliko od mene za sada. Puno pozdrava svima od mene! BYE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Septembar 20, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...