vucko23 1474 Napisano pre 15 sati Drug član, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i pre HPE modela čajna, pa je završna obrada bila na daleko višem nivou. Svuda se fušeriše, ali 300 hpe po ceni od skoro 6 soma mi ne bi bio ni u kakvom razmatranju. Dodaj na to nosač i oriđiđi top case, pa ćeš doći na sličnu cenu hondinog konkurenta. Da ne otvaramo pandorinu kutiju sa problemima u prenosu kod male forze, ali opet mi je novi Bev bliži Zontesu i Voge nego Hondi i Yamahi. Ovo u Greciji je već konkurentna cena za ono što skuter nudi. Napominjem sve je lični utisak na osnovu onoga što sam probao i video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5045 Napisano pre 14 sati Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cenim da je Zontes recimo daleko kvalitetniji i bolji, samo je pitanje lokalne podrške i logistike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 139 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: NBG Motocikl: Vespa GTS 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Lično, ako ga uporedim sa Hondom SH350, sve i da je jeftinija ne bih je uzeo u razmatranje jer mi se vizuelno ne sviđa. Beverly je za moj ukus prikaz lepo svedenih linija i dizajna i neuporediv mi je sa tog aspekta sa konkurentskom Hondom. Naravno, to je već stvar ukusa, ali u tom trenutku sam ga uzeo jer mi je još kao klincu u glavi ostao onaj stari Beverly Cruiser u kog sam bio zaljubljen. Nažalost, novi Beverly ne ostavlja tako snažan i upečatljiv dojam kao što je nekad bio sa sve onim brižno sklopljenim i prelepo dizajniranim detaljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...