Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio Beverly 300 HPE

Recommended Posts

• Drug član, 423 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Bio je i pre HPE modela čajna, pa je završna obrada bila na daleko višem nivou. Svuda se fušeriše, ali 300 hpe po ceni od skoro 6 soma mi ne bi bio ni u kakvom razmatranju. Dodaj na to nosač i oriđiđi top case, pa ćeš doći na sličnu cenu hondinog konkurenta. Da ne otvaramo pandorinu kutiju sa problemima u prenosu kod male forze, ali opet mi je novi Bev bliži Zontesu i Voge nego Hondi i Yamahi. 

Ovo u Greciji je već konkurentna cena za ono što skuter nudi. Napominjem sve je lični utisak na osnovu onoga što sam probao i video.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Vespa GTS 300 hpe

Lično, ako ga uporedim sa Hondom SH350, sve i da je jeftinija ne bih je uzeo u razmatranje jer mi se vizuelno ne sviđa. Beverly je za moj ukus prikaz lepo svedenih linija i dizajna i neuporediv mi je sa tog aspekta sa konkurentskom Hondom.

Naravno, to je već stvar ukusa, ali u tom trenutku sam ga uzeo jer mi je još kao klincu u glavi ostao onaj stari Beverly Cruiser u kog sam bio zaljubljen. Nažalost, novi Beverly ne ostavlja tako snažan i upečatljiv dojam kao što je nekad bio sa sve onim brižno sklopljenim i prelepo dizajniranim detaljima... 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja