BRACO 3312 Napisano Octobar 4, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cijeli dan pod utiskom jednog doživljaja od jutros. Kako već pisah vremenom su se u društvenom mulju u kom se krećem počeli izdvajati normalni ljudi koji više vole čašicu razgovora ili neku nenovčanu pomoć drugima. Takav je i jedan Zdravko. Čovjek koji na svaki način gleda da svima pomogne, ubrza stvari bez ikakvog mita i sl. Od prvog dana smo otvorili nekoliko tema kao da smo stari znanci. On bivši fudbaler zeničkog Čelika, poslije i fudbalski sudija a generacija iz mog matorog koji je takođe svojevremeno igrao za Glasinac pa su se u priči ispreplitali razni zajednički likovi i događaji. Drugi dolazak kod njega a on onako pročitah ga sa praga, ima nešto za reći. Skloni deklaracije i cemeerove u stranu i krenu..."znaš ono kad smo pričali oko suđenja, e neke godine poslije rata sudio sam utakmicu gdje se odlučivalo o opstanku Glasinca u prvoj ligi i varao sam. Nisam sudio ofsajd za ekipu iz federacije kad su dali pobjednički gol i Glasinac je ispao. Nikad se gore nisam osjećao kao poslije te utakmice kad je kapiten Glasinca prišao da čestita na fer suđenju i da mene posebno pohvali kao najpoštenijeg sudju u ligi" I tako jutros dođem do kancelarije kad ono TUP..vrata zaključana..zovem ga ne javlja se, na viberu bio nekad rano jutros onlajn... Sad kad ga već poznajem malo bolje od običnog poznanika znam i da je to jedno odgovorno lice koje nema šanse da se ne javi...svašta mi se premota po glavi..prvo iznad vrata kancelarije vidjeh staklo te ispružim ruku i snimin telefonom unutrašnjost kancelarije. Ah dobro je, nije unutra..ponovo pozovem par puta nista...pošaljem zajedničkom prijatelju poruku da li se čuo sa njim i šta li je sa njim.. U isto vrijeme stiže odgovor da je kod doktora na pregledu i poziv od Zdravka. Stiže ubrzo i sjedosmo da on sredi te "papire" pa da bježim. Onako naizgled smiren okrenu se i reče "izvini što si čekao, ne brini brzo ćemo srediti ovo da možeš ići. Znaš imam kancer pa sam bio u bolnici a telefon ostavljam u autu." Nekako me to potrese pa u momentu ostadoh bez teksta. On se na sve još sa nekom sjetom osmjehnu i doda "znaš to nije najgore". Ma bježi Zdravko šta pričaš. "E pa znaš kad sam se razbolio žena je dobila moždani udar i ostala nepokretna pa umjesto da ona meni pomaže moram ja i oko nje.." I takav se čovjek izvinjava meni koji čekam tu te neke papirčine i koji se sekiram da li ću stići uhvatiti carinika i slične nebitnosti... Napisah ovo jer mi je još tu a i da neko kao i ja danas kad misli da mu je teško se sjeti kakve ljudi probleme imaju i kakvi borci hodaju među nama... 30 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dobrog pneumaticara? Izvinjavam se Braci sto koristim njegovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Octobar 9, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Octobar 9, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2022 at 8:46 AM, vava said: Zna li neko dobrog pneumaticara? Izvinjavam se Braci sto koristim njegovu temu. O čemu je reč? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Octobar 9, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da ti iskuckam na pp da ne gusim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 3, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svašta se izdešavalo za kratak period ali sve čekam da se tema prebaci u drugi topic...da napišem samo ovo.... U međuvremenu sam sinu rekao da se oslobodi nekih sad nepotrebnih stvari kao što je džip i prikolica za uvoz automobila kad ono sinoć parkira ovo crveno čudo pred garažu sve sa naljepnicom : ) 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9659 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3886 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, BRACO je napisao: Svašta se izdešavalo za kratak period ali sve čekam da se tema prebaci u drugi topic...da napišem samo ovo.... U međuvremenu sam sinu rekao da se oslobodi nekih sad nepotrebnih stvari kao što je džip i prikolica za uvoz automobila kad ono sinoć parkira ovo crveno čudo pred garažu sve sa naljepnicom : ) Au leb tvoj, pa ispala mu zvijezda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6361 Napisano Novembar 3, 2022 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Muke sa jednim kamionom, kakve li ce tek biti sa dva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Novembar 3, 2022 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aca-pn je napisao: Muke sa jednim kamionom, kakve li ce tek biti sa dva Pomenuo sam ranije da imam dosta poznanika iz svijeta kamionskog transporta. Bivao sam u prilici da slušam kako teško ide posao, naplata itd i da je ... eto ... na kraju uzeo još jedan kamion. Teško je to razumjeti ako nisi u tome. Srećno sa još jednim kamionom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ipak kraljica Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se oprobao kao klinac, 18 god sa burazovom 143M. Isao da ucim, njegov vozac pored mene. Kadica i vukao kamen za Zrenjanisku šeceranu. Uzbrdo uz Iriški venac išla kao sotona. Samo digne temperaturu vise nego na ravnom, jedini pokazatelj da joj je tesko. Obilazio sam kamione kao sto BT obidje APN. Najveci je problem bio da skontam kad krece da slajfuje kad je prazna. Jednom sam video vise prikolice u retrovizoru nego sto sam zeleo, ali snasao se, nisam zavrsio u 1. Posle vozio novog novcatog Axora, posle Actrosa. Doduse sve onako po koja voznja iz ljubavi. Nisam provodio dane i noci u njima. Ali ni blizu nisu isli kao Scania. Braco, cestitam i tebi i sinu i zelim srecan posao. I verujem da cete biti zadovoljni Scaniom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Novembar 14, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne bi vozio neko sa našeg govornog područja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 14, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne, ja bih i reklamu stavio "da nije možda...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Или: "Од мене вам је стигла... Префикс" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano Novembar 14, 2022 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2022. at 11:49, lomitelj je napisao: I ja sam načuo da će doći do smanjivanja prevoznika sa kamiončićima koji podpadaju pod B kategoriju. Uzimaju povelik deo kolača i očigledno su se veliki pobunili. Po Nemačkoj ih ima baš dosta i retko koji nema poljske tablice. Ljudi su se prilagodili i sad su trn u oku. Da li će ih zabraniti, tražiti da vozači ipak imaju položenu neku višu kategoriju, da se firme preregistruju ili ko zna šta, videćemo. Jedno je sigurno. Smisliće neki paklen plan pa i ne bi bilo loše da se većina spremi za alternative. @BRACO ima kamion. Pripremaju se da uvedu taxografe za ukupnu nosivost preko 2,5 tone,imfo sa seminara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, MatorKonj je napisao: Pripremaju se da uvedu taxografe za ukupnu nosivost preko 2,5 tone,imfo sa seminara Pre 3-4 meseca u Austriji vaga Megahofen radi i stavili obavezno preko 2,5t merenje, plati drugar kaznu 210e za pretovar kombija i prikolice. Ta vaga ili nije radila ili je bila preko 7,5t ili 3,5t, prvi put sam video na 2,5t tako da je mozda moguce to za tahografe. Od sledece ili od 2024 se nesto menja oko tahografa, koristice se samo sa karticama ovi stariji odlaze u proslost, ali se pominje i interval za kontrolu 56 a ne 28 dana. Srecno sa novim kamionom, ocekijemo rendgen analizu kao za prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 17, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Taman skontah preko savskog mosta kad ovaj hoće da ga istopi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 17, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2022. at 7:54, Biker Q je napisao: Srecno sa novim kamionom, ocekijemo rendgen analizu kao za prvi. Prvi utisci su da je plastična kanta u odnosu na mercedesa, to sve plastike zveče, kad hladan upali to klokti, zvekti, cirkus, al kažu to tako treba 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Novembar 17, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan V8 Scaniu kad upališ posle par nedelja stajanja, da ne kažem meseci, imaš utisak da će se raspasti! Posle, kad se ugreje, smiri, to je simfonija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Decembar 18, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Braco jel se vozi? Ajde malo piši, tema zamrla totalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Decembar 18, 2022 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar hoće da krene Bracinim stopama, da kupi neki mercedesov kamion 10-15 godina star. Ja ga odgovaram od toga već danima, videćemo, ako ne poklekne, izbacujem neke fotke teretnjaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BORIS74 9 Napisano Decembar 18, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Paprika lend Motocikl: Varadero 1000 xl Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga interesuje ja prodajem volvo u kompletu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Decembar 21, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Decembar 22, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan On 18.12.2022. at 21:16, Rodic je napisao: Braco jel se vozi? Ajde malo piši, tema zamrla totalno! Dobili smo jedan niski udarac pa dok se oporavimo nastavljam pisati..inače svi smo zdravo : ) ovo se odnosi na finansije pošto se u jednom momentu uključila rođena mi sestra da pomogne sa predlogom nekog "poštenog" lika iz njenog kraja. Skaniju još nisam otvorio, malo sam se olenjio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...