Blackened 2389 Napisano Utorak u 19:58 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve maglenke imas Ranko, ali povremeno naidju motori sa prejakim svetlima, skroz me zaslepe. Kao kamion sa dugim da je naisao. Ne znam je l' to uopste po zakonu tako dodavati i koristiti ako nije magla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8789 Napisano Utorak u 20:44 Ne silazi, 3740 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpres ali sa socivima, ne znam nocu al preko dana se vidi motor dobro, bas bas retko mi neko blicne, koliko puta sam bio danju ili nocu pored ili iza saobraćajaca i niko nista nije rekao. Sledece hocu Futura eyes x80, imaju snop ko projektor na autu, dobro svetle i bas ne smetaju, bio mi je kolega sa x100 iza mene po mraku ni trenutka mi nije smetalo u retrovizoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...