madjija 110 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi komentar kolege koji vozi TDM kao ti, kada je seo na stroma "au covece k'o bicikla" Slazem se sa kolegom, i sam sam visok 185 i fali mi da fuzaster budu za nijansu nizi ili sediste vise. Imas jos jednu temu za stromove mislim da je u enduro katergoriji, tu bi mogao da procitas dosta o poznatim problemima. Negde sam procitao da svi proveravaju kvacilo kako odvaja i koliko zatrese pri polasku kao to je prva zahtevnija popravka. Ova tema je nekako odvojena za nas sto ne znamo da kupimo polovno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Februar 10 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao me je kolega @saxi sa kojim sam se lepo ispricao, tj.preneo mi je svoje iskustvo, tako da imam vec neki uvid sada, a rado bi cuo i druge savete i vasa iskustva, @easy and slow @Psychonaut Godiste gledam do 2010, a konktretno me neke mane njegove interesuju, da li ce mi odgovarati i po mojoj visini, 175 cm sam visok, kako vas sluze vase masine, ima li koja caka da kad gledam da na to obratim paznju?To para što ćeš dati za polovan ubaci za učešće, ostatak na par godina na kredit i miran si sa novim Stromom 10 godina.Za polovan računaj odmah servis, pa još par sitnica, nabere se i tu lepa cifra. 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Februar 10 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To para što ćeš dati za polovan ubaci za učešće, ostatak na par godina na kredit i miran si sa novim Stromom 10 godina.Za polovan računaj odmah servis, pa još par sitnica, nabere se i tu lepa cifra.Apsolutno se slažem.Tako sam i ja došao do zaključka da mi se ne isplati polovan.Pogotovo kad vidiš cene koje ljudi traže.A mesečna rata je kao jedan odlazak u Lidl.Da objasnim, polazim od toga da ne kupujes motor od poslednjih para u kući. (Kao ja kad sam bio mladji) 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Pavke_88 Ovako, što se tiče pouzdanosti malo ti šta mogu reći. Od 0 do, trenutno 20 k km za 4 godine radio sam samo mali srvis ( kod Atile, gde je motor i kupljen ) Kada je ergonomija u pitanju, ja sa mojih 177cm visine i 75kg težine imam savršenu poziciju. Prvi test je bio moto skup u Trebinju mesec dana po kupovini motora. Sišao sa njega bez ikakvog umora. Potom su usledile i neke dalje destinacije bez ikakvih problema. Što se tiče opreme, kao što vidiš na slici ja volim da je motor dobro opremljen. Ukoliko se odlučiš za ovaj model predlažem da staviš veći vizir i zadnji blatobran, sve ostalo ...po potrebi. Ukoliko želiš da vidiš kako sve to izgleda-funkcioniše u praksi slobodno se javi i organizovaćemo neko viđanje. Nadam se da sam bar malo pomogao. Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima i na prenetom vasem iskustvu, poceo sam da razmisljam i o varijanti novo, ali treba to uskladiti sa finansijskim mogucnostima, tako da cu videti vec... @easy and slow Slazem se sa svim navedenim, gledacu vizir obavezno ali i ostalu opremu, pogotovo ako se odlucim ipak za polovan, da u mogucnosti ima sve. Bese mi jedan lep primerak k9 u Beogradu, jako lepo opremljen, ali dok sam se ja preracunao, ode, bar sa oglasa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/23656352/suzuki-vstrom-650-xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Mart 29 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare Strom hiljadarka kao bombona može da se uzme!!!Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Mart 29 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak idem na prvi servis, pa me zanima kakva je kod vas zadnja kočnica? Da znam da li da prijavljujem serviserima.Na mom je vrlo slaba, moram prilično jako da pritisnem da bih aktivirao ABS. Skoro celu težinu da oslonim na desnu nogu. Praktično je neupotrebljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano April 1 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zadnja radni super. Možeš lepo da je doziraš, i koči fino. Proveri ti to sa njima obavezno. Ipak je kočnica u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano April 1 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proradila je. Prebrisao sam disk i malo ga prešao onim brusnim sunđerom. Sad je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano April 6 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Ja tražim ono što se ušrafi, tzv GEAR SHIFT LINK.Malo je otpalo negde kod Budisave sinoć Elem, ako ima neko ideju gde moze da se nabavi na brzinu, neka javi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo da ugrabim neki slobodan dan, Bosna i Crna Gora, malo preko 1500km sa prosekom potrošnje 4,0l. Iako bi oni sa NC rekli da smo rasipnici, ja bih reko idealno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 1 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Juče skinu polugu prednje kočnice da očistim osovinu. Nije mi prvi put. Sve sredim sve vratim. Vraćam onaj plastični štitnik za vetar, i ispadne mi šraf i upadne negde ko zna gde, nije izašao ispod. Ne mrzi me, odem kupim drugi, namestim. Proverim da li sve radi, stisnem par puta na klizavom podu garaže od zgrade. Prva 2-3 buta se upalio abs, sve super. Sledeći put abs muerte ina prednjem i na zadnjem tocku. Ostsvim da prenoci, danas vozio, ista priča. Ali ne svetli lampica. Pregledao senzore, sve deluje ok. Pojma nemam gde da gledam. Ima li neko ideju?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...