Igor86 357 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, zna li ko gde bih mogao da potrazim o-ring gumice, konkretno za manometar (regulator pritiska) za boce za tehničke gasove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Jun 15, 2022 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem ovde, pozovi, mozda imaju to sto ti treba. Pozdrav. https://www.yugocommerce.com/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 15, 2022 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam poručivao iz firme Polilas, iz Trstenika. "Jedini" su imali normalan sajt, stvarno velik izbor gumica koje su zapravo bile na stanju. Naravno za poručivanje treba da znaš tačnu dimenziju. Sad gledam, sajt im trenutno/više ne radi. 064 6436318 je kontakt telefon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kontaktiraću ih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Higum-m, Zrenjanin. Rade sve vrste oringa. Ono sto nema na stanju i jeftino je, moras da uzmes 5 ili 10 komada. Traze dimenziju ugradnog mesta i preseka i tvrdi su po tom pitanju (sto mene nekad iznervira pa uzmem celu saku oringa slicnih dimenzija za 200 din, jer ne mogu da objasnim da ga stavljam na ovalno ugradno mesto npr), a nece da daju gumicu ako im kazem otprilike. Kretenski, daj mi, pa ako sam pogresio, ode mojih 100 dinara i kraj. Ali stvarno prave sve sto pomislis. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15949 Napisano Jun 15, 2022 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan "MF Seals" Leštane. Imaju bogat izbor. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, sutra ću da ih iskontaktiram. Ma dimenzije znam tačno, to nije problem. Ali mi je neverovatno da nas je Messer oladio, kao nemaju...a po gradu nema gde nisam bio da trazim. Ovi vasi predlozi mi obecavaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Due je napisao: "MF Seals" Leštane. Imaju bogat izbor. Oni mi odradise svojevremeno neke uzasno cudne dimenzije semeringa koje nisam mogao da nadjem nigde. Cini mi se 56x72x4mm, ali je morao da bude sa oprugom. Bez opruge je mogao da se nadje relativno lako. Nisam znao da prave i oringe, ali za ovo sto su meni radili imaju ocenu 5+! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oni rade i manzetne za hidro klipove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...