salem 906 Napisano Jul 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vucko23 je napisao: Nije mogao dalje, očešao bi rotaljku o viseće elemente Zasto "...mogao..."? Mozda mog-la?, ocesa-la? Nemojte biti puni predrasuda Promenio Jul 8, 2022 član salem 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.7.2022. at 8:21, salem je napisao: Trebalo je da je slikam pre nego sto je sela u Seata. Ne bi bilo negativnih komentara Deluje da smo tu negde po godinama, nudim besplatne časove parkiranja, ako zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Jul 9, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan ehh sta znaci imati dobar batak, ja bih samo batine mogao da dobijem ako zakacim belu liniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Grckoj na plazi...ima mesta za parkiranje na svakom cosku, gledam sa distance i mislim ovaj mora da je sa SRB tablicama ...inace u ovom mestu jako retko vidis nase tablice...prilazim ....Pancevac...od 100 parkiranih, 2 sa nasim tablicama i jedan ovako bahato parkiran.. Promenio Jul 11, 2022 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7959 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ...zatvorio retrovizore da ga neko ne dokači dok bude prolazio 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2022. at 8:05, Eol je napisao: Danas u Grckoj na plazi...ima mesta za parkiranje na svakom cosku, gledam sa distance i mislim ovaj mora da je sa SRB tablicama ...inace u ovom mestu jako retko vidis nase tablice...prilazim ....Pancevac...od 100 parkiranih, 2 sa nasim tablicama i jedan ovako bahato parkiran.. .. ali nema ladovina ispod krošnje drvena na svakom ćošku. Koje je to mesto u GR gde nema Srba? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros_90 15 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2022. at 19:12, salem je napisao: Ovaj sa Dacijom stvarno smeta... Nisam napomenuo da levo od Seata nema NIKOGA i NISTA Ova je mene zakacila jednom na parkingu dok sam sedeo u autu i pokusala da se pravi da nije, a pola branika joj plavo od mog auta 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Uros_90 je napisao: Ova je mene zakacila jednom na parkingu dok sam sedeo u autu i pokusala da se pravi da nije, a pola branika joj plavo od mog auta Znaci poznata u gradu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Jul 14, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Uros_90 je napisao: Ova je mene zakacila jednom na parkingu dok sam sedeo u autu i pokusala da se pravi da nije, a pola branika joj plavo od mog auta Jesi li je slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 14, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2022. at 6:56, ProMaster je napisao: .. ali nema ladovina ispod krošnje drvena na svakom ćošku. Koje je to mesto u GR gde nema Srba? Ima malih mesta na Sitoniji gde u glavnom nema Srba uglavn Grci dolaze...takodje pre par godina na poluostrvu Pilion bio u jednom malom mestu nisam sreo nase tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Eol je napisao: Ima malih mesta na Sitoniji gde u glavnom nema Srba uglavn Grci dolaze...takodje pre par godina na poluostrvu Pilion bio u jednom malom mestu nisam sreo nase tamo.... Tako nesto tražim za ovo leto, jer vodimo prvi put Prdavca od 18 meseci na more, pa bi da nađem neko malo mesto, gde može da se uživa u miru i tišini. Menjamo koncepciju letovanja ... Hvala, istražiću malo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 14, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo istrazi.Ako treba neki info zovi,pisii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jul 14, 2022 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se kolega zavlacio na neku plazu na Sitoniji gde moze samo camcem i svi Grci kao zauzeli teritoriju i smetaju im pridoslice. Epilog, neko mu je sipao u rezervoar camca vodu i morao je da vesla nazad. Cigani Promenio Jul 14, 2022 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5614 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 1997 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skoro smo se vratili sa Sitonije, mesto Kalamici, krajnji jug. Vrlo lepo, mirno, malo selo - puno porodica sa malom decom. Vrlo lepa plaža a ima i lepih plaža u blizini, ko voli da obilazi. Mi takođe vodili sina prvi put. Ima dosta naših. E sad iskreno - ja ne obraćam pažnju toliko na to, ali evo jedne situacije koja verovatno spada u bahata parkiranja Plaža ima dosta onih delova bez suncobrana kafića, ali često se desi da dođu ljudi i postave svoje suncobrane tik ispred onih plaćenih a maltene do vode, iako na 15m odatle ima mesta, ali nije u prvom redu. Ove devojke što rade su nekad opominjale, nekad nisu i tako to ide. Ali nikad nikome nije palo da postavi suncobran i sve ostalo u 3 metra širokom i vrlo prometnom prolazu između suncobrana dva kafića. Do pretposlednjeg dana. Tada je popodne prvo jedan naš lik zauzeo mesto i zaboo suncobran, a nedugo zatim i drugi, u fazonu - kad može ovaj mogu i ja. Blokirali prolaz skroz. Sutradan naravno obojica na istom mestu, još su dovukli i neki zvučnik i raspalili narodnjake. Da bi došao do vode moraš da se provlačiš između suncobrana - a oni su još bili spremni da se svađaju što su im neka deca, igrajući se, pretrčala preko peškira. Bio mi je zadnji dan odmora pa nisam hteo da se nerviram i ulazim u priču, ali sam počeo da shvatam zašto mnogi kulturni ljudi izbegavaju mesta gde idu naši. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 14, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, antir3ality je napisao: ali sam počeo da shvatam zašto mnogi kulturni ljudi izbegavaju mesta gde idu naši. ... ... ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 14, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2022. at 6:56, ProMaster je napisao: Koje je to mesto u GR gde nema Srba? Sve juzno od Halkidikija, Tasosa, Olimpske regije, na Jonskoj strani od Krfa i Lefkade... Vratio se nedavno sa dvonedeljnog puta od preko 3200 km (porodicno, automobilom), preko Peloponeza do Atine sa svracanjem na razna mesta... Stao sam na jednoj benzinskoj pumpi dole u nekoj zabti ispod Lefkade na kopnu da sipam gorivo. Covek na pumpi gleda tablice, nisu mu poznate, pita odakle ste :). Verovatno nije cesta pojava da neko iz Srbije tu sipa puni rezervoar (ne bih ni ja da nisam morao, po ceni od 2.4e za l). Imao sam utisak da su dole na Peloponezu, oko Atine preko 50% turista Ameri. Srba gotovo da nisam ni sreo. Sto se tice preporuke za miran odmor, evo na primer okolina Galaxidija na severnoj strani Korintskog zaliva. Lepo mestasce, blizu su i Delfi koji se moraju posetiti. Obala i plaze nisu ni blizu kao one sa Sitoniji i Tasosa, ali uvek moze nesto da se probere... Ko voli mirniju varijantu, ali ima da se vozi. Znam da je tema bahato parkiranje... nisam imao losih iskustava sto se tice parkiranja, ali da sam se nagledao bahacenja sa atomobilima i motorima, jesam... ali o tome u nekoj drugoj temi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, cikamike said: Sto se tice preporuke za miran odmor, evo na primer okolina Galaxidija na severnoj strani Korintskog zaliva. Lepo mestasce, blizu su i Delfi koji se moraju posetiti. Obala i plaze nisu ni blizu kao one sa Sitoniji i Tasosa, ali uvek moze nesto da se probere... Ko voli mirniju varijantu, ali ima da se vozi. Upravo ću za koji dan da isprobam plaže Galaksidija i Itee. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto tražim za ovo leto, jer vodimo prvi put Prdavca od 18 meseci na more, pa bi da nađem neko malo mesto, gde može da se uživa u miru i tišini. Menjamo koncepciju letovanja ... Hvala, istražiću malo..Imaš mesto Afissos, 10ak km posle Volosa. Malo mesto, put se završava u njemu. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Познато по честим шумским пожарима који га окруже и одсеку тај пут. Позитивно је то што добијеш продужени боравак на мору. Promenio Jul 14, 2022 član Zuba87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano Jul 14, 2022 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za desetak dana krecem put Volosa pa trajekt za Skopelos A sto se tice obavestenja mene vise cude ljudi koji kazu da su "uvredjeni" sto im Grci postavljaju to po smestaju. Sta, kao nikad niste videli da neko upravo radi to sto ne treba? Ja jesam vidjao a mene uopste ne vredja to jer se ne odnosi na mene. Postuj kucu u koju si dosao. Imas i hotele gde mozes da se bahatis kako hoces ali to kosta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano Jul 16, 2022 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prica o sasvim propisnom parkiranju na propisano mesto, bez bahacenja, ali... Pre par godina stojim na jednoj terasi u Husinskih rudara, Karaburma, i gledam kako uredno parkiran auto krece sa parking mesta na levoj strani ulice, gazi preko ivicnjaka, prelazi trotoar i polako silazi na travnatu povrsinu gde se cesto igraju deca, nastavlja dalje i zakucava se u drvo koje se od udara potpuno nakrivilo. Mislim da su bile SD table. Prvo sam se pitao gde je ovaj krenuo a onda ukapiram da u autu nije bilo nikoga. Niko ga nije zakacio ili na bilo koji nacin pokrenuo. Posle smo videli da je rucna bila podignuta. Jadni vlasnik je dosao posle 2 sata i zatekao haos, policiju i pauk koji mu tovari auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је и мењач испао из брзине, поред ручне која напрасно отказује, боље да га ни не подиже са депоа, правац старо гвожђе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7959 Napisano Jul 17, 2022 Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga lomi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Jul 17, 2022 Ne silazi, 2236 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ova marka se ponavlja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4926 Napisano Jul 17, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 7/16/2022 at 12:27 PM, salem said: Ovo je prica o sasvim propisnom parkiranju na propisano mesto, bez bahacenja, ali... Pre par godina stojim na jednoj terasi u Husinskih rudara, Karaburma, i gledam kako uredno parkiran auto krece sa parking mesta na levoj strani ulice, gazi preko ivicnjaka, prelazi trotoar i polako silazi na travnatu povrsinu gde se cesto igraju deca, nastavlja dalje i zakucava se u drvo koje se od udara potpuno nakrivilo. Mislim da su bile SD table. Prvo sam se pitao gde je ovaj krenuo a onda ukapiram da u autu nije bilo nikoga. Niko ga nije zakacio ili na bilo koji nacin pokrenuo. Posle smo videli da je rucna bila podignuta. Jadni vlasnik je dosao posle 2 sata i zatekao haos, policiju i pauk koji mu tovari auto. To se i mom pripravniku desilo negde na Mirijevu. Imao je sreće samo tako, njegov auto je prešao u suprotnu traku, preskočio trotoar i zabio se u neku ogradu između dva parkirana auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...