Vuja 35 Napisano April 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Datum se primiče, da li ima još prijatnih iznenađenja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se tice paintballa, treba da nas je minimum 10 ( valjda ce se skupiti toliko ) . Danas sam bio do SUP-a, popricao sa ljudima, sutra nosim zahtev za odobrenje skupa, i to bi trebalo da bude OK. Tako da ce nas skup biti i zakonski regularan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 30, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/Toplo-i-nestabilno-u-maju.sr.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovako bude kao sto najavljuju imacemo srece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdravnarode dal neko ide sutra od nasih u sr. mitrovicu na skup da se upoznamo pre nase feste jano demro.st ja idem znak prepoznavanja sedi matori bajker na tamno plavoj sedowki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sa belom bradom do pupka,sav u tetovazama,a na rezervaru u futroli stoji kratez,dok se na sisibaru proteze dvatesepetogodisnja plavusa sa povecim poprsjem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mozda ici pa ako te poznam javljam se! P.S. Ne ustaj sa motora jer te onda necu poznati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ekipa i nama ide skoro sve po planu Evo nakon 18 godina opet moja eMZa pali http://picasaweb.google.si/lh/photo/Dgd-y9Q3MBxC0PrueEPqAlvmFxQEdOT2oDGYe4lYcxY?feat=directlink i kupili još jednu noviju VIDIMO SE U KISAČU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dobar ti ovaj zuco Zdravo ekipa i nama ide skoro sve po planu Evo nakon 18 godina opet moja eMZa pali http://picasaweb.google.si/lh/photo/Dgd-y9Q3MBxC0PrueEPqAlvmFxQEdOT2oDGYe4lYcxY?feat=directlink i kupili još jednu noviju VIDIMO SE U KISAČU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A sta radi onaj crveni dabldeker pozadi? Jeli u voznom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan A sta radi onaj crveni dabldeker pozadi? Jeli u voznom stanju? Ma je i nije u stanju da se vozi. Komšia kupio i nešto sanja da če sredit opet bife (več je bio spreman i radio) al tu ima puno posla oko 20k€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za mali off i ako moze samo neko da mi kaze tacan datum, :-\ postoji mogucnost da se druzimo , poceo sam da radim pa se ima para bar za ovu vrstu uzivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena je nova tema za skup... A da nadjemo mi neke slovakinje da toce rakiju na ulazu? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad stvarno nema više ''nisam siguran'', ''videću'', ''ako dođem došao sam'', ''ne bih se obavezivao pa posle da prevarim'' i sl. Skup neće uspeti ako svi na njega ne dođu. Ako samo jedan izostane osetiće se mnogo kao što se prošle godine osetilo odsustvo Pikasa. Ako ne dođu dvojca onda već to nije to. Ako ne dođe 5 ljudi džabe se zajebavamo. Razvlačili smo koliko smo mogli. Polako, lako ćemo, Lisac i Floyd su tamo pa će sve rešiti. I rešili su ljudi sve, samo treba da se dođe, jel' to toliko komplikovano? Sad ispada da je lakše ljudima iz inostranstva da dođu nego nama. Molio bih da se na spisak u novoj temi upišu i dođu SVI. SVI, SVI, SVI! To je jedan dan u godini pa neka trpi šta god da je na taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravao sam da pošaljem saopštenje medijima onako kako sam slao za AMS akcije. Mnogo naših ljudi ne prati Internet ali kada čuje iz novina ili TV-a onda je druga priča, imaju ljudi razloga da dođu. Sa druge strane nemogu da dižem toliku galamu ako je na spisku malo ljudi, sve od spiska zavisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 6, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Sad stvarno nema više ''nisam siguran'', ''videću'', ''ako dođem došao sam'', ''ne bih se obavezivao pa posle da prevarim'' i sl. Skup neće uspeti ako svi na njega ne dođu. Ako samo jedan izostane osetiće se mnogo kao što se prošle godine osetilo odsustvo Pikasa. Ako ne dođu dvojca onda već to nije to. Ako ne dođe 5 ljudi džabe se zajebavamo. Razvlačili smo koliko smo mogli. Polako, lako ćemo, Lisac i Floyd su tamo pa će sve rešiti. I rešili su ljudi sve, samo treba da se dođe, jel' to toliko komplikovano? Sad ispada da je lakše ljudima iz inostranstva da dođu nego nama. Molio bih da se na spisak u novoj temi upišu i dođu SVI. SVI, SVI, SVI! To je jedan dan u godini pa neka trpi šta god da je na taj dan. Poootpunooo se slažem!!! Ne izostajte ni po koju cenu! Ovo je jako važan skup i slutim prekretica za MZ Svet kao takav. Ovo je jako važno za nas, za svakog od nas! Nema više zajebavanja! ... mada niko od nas još uvek ni u cirkama, iliti približno, ne zna "koliko će nas doći to planinarenje", a nije stavka za zanemarivanje, pogotovo u vreme SEKE ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poslaću Floydu pare za osnovne stvari, da kupi na vreme i da ne uzima na obraz. Posle ćemo se razdeliti, daće ko koliko ima jer nemože da da ono što nema, jasno je. Pare nesmeju da budu razlog zbog koga se ne bi videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li vecina vas da spava tamo? Ja cu znati u ponedeljak pred taj vikend kad izadje raspored utakmica za to kolo posto smo gosti,pa zavisi kad nam ta ekipa zakaze utakmicu. Molim Boga da bude nedelja,jer i ako je subota uvece to znaci da ja moram ranije krenuti sto nikako ne bih volela. Evo sad sam isto bila u iscekivanju za ovaj vikend jer hocu da idem u Kragujevac na skup i potrefilo se da igramo u nedelju u Velikom Gradistu,a da je kojim slucajem bila subota ne bih mogla ni da krenem za KG. Ma bice sve dobro ja verujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav pre neki dan kada su lale i floid bili u kisacu na sastanku nesto smo spomenuli da damo svakom gostu koji dodje na skup neki suvenir ili sl. pa evo mozemo dati ovu razglednicu kisaca za sada sta mislite..[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Divno krasno..I shirok osmeh i zlatan zub i to je to.. ;D Za ostalo cemo se mi pobrinuti.. Samo bez rata ako moze a ako bas mora jbga udrite se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se zna da radim tu subotu do 4 otprilike popodne para bi trebalo da bude ali motor jos nije gotov skroz vijam majstora pa sta bude, sto se tice mojih prisivaka slobodno ih poklonite gostima iz Slo mislim da su zasluzili. Ja cu se boriti svim silama da dodjem pa kako bude bice .. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1467 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 833 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan [uto 05:37] <TZrider> Kedves magyarul tudó motorosok, szívsen csatlakoznánk a május 22-i rendezvényhez, csak nem nyílik a link. Segítséget várunk a jozsefdikter@yahoo.com email címre. Köszi! [uto 05:35] <TZrider> Ja malo govorim srpski, ale drugi prijatel nije govori. Moj nivo nije dobar za dobro rozumijeti vas forum. Hvala za pomoc. Izvolite email na engelskom ili vngerskom jezike na jozsefdikter@yahoo.com. [uto 05:32] <TZrider> Hi! Two hungarian ETZ bikers would join the international club event according to the invitation. We can not open the link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=35.0. Please help. Ovo sam upravo procitao u rubrici za chat na prvoj strani foruma. Dva Madjara bi da dodju na skup ali im ne radi link koji im stoji u pozivnici. Vujo, posto si ti organizator ovog skuuupa, pod hitno im sibni mail, jer si tako u mogucnosti. ;D http://www.youtube.com/watch?v=l_Wye6gubvU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim - malopre vidim na BJB chatu poruku dvojice Mađara koji bi hteli da dođu na skup ali imaju nekih nejasnoća (ne mogu neke linkove da otvore). Uputio sam ih na Vujin ili Floydov mail. Evo i njihovog jozsefdikter@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gile FLASH jbte!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što upadam i ja sam isto video i ako mogu da pomognem u prevodu tu sam,ja sam im poslao mail da pitaju sve što ih interesuje naravno ako se i vi slažete ili nemate nekog iz vašeg društva. Pozdrav Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...