Jump to content

Moto Zajednica

DuleSlash

Članovi
  • Broj tema i poruka

    181
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DuleSlash

  • Rođendan 29.09.1989.

Contact Methods

  • MSN
    duleslash@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    Yamaha FZX 750

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DuleSlash's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo prijatelji, samo da vam javim da sam se na kraju nekako odlucio za FZX 750. Prezadovoljan sam, ali to je vec druga tema, pa cu je otvoriti. Hvala vam puno.
  2. Zdravo, Prodajem MZ 125 de lux u ok stanju. Michelin gume (zadnja nova, prednja pristojna). Tek registrovan. Cena pada od 450e , a za forumase moguc veci (citaj ogroman) popust.
  3. Zdravo, Kao sto naslov kaze kupio bih FZX u dobrom stanju, vrlo su retki i jedan fin komad mi se prodao za bukvalno dan kad sam trebao da odem da pazarim. Sto se cene tice budite realni. Ukoliko neko prodaje nesto od tipa cruzer ili neki putni do 750cc moze mi se javiti. Puno pozdrava...
  4. Da da Ima slabo tih od 750, a i retko koji da nadjem a da mi fino izgleda da cena nije duplo veca. Kontam da bi mi za sada 535 vrsilo posao, e sad kad se stvari promene promenice se i to. Hvala puno na podrsci svima!
  5. Da , zato i idem na 535. jeste ista cena ali mislim da mi nije nuzno da bude jaci od 535, naravno ne bezim od 750, samo su uglavnom malo skuplje. Ako mozes bilo bi super ako bi pogledao ovako malo cisto koliko mozes oslusni. Ionako plairam da ulazem u njega pa ni ne mora da bude savrsen.. Hvala puno!
  6. Ja sam bas malen 70 kila max tako da bi mi 535 bilo sasvim ok. A HD ovaj nije skup, ima i sema za lizing u sustini isto kosta ko bilo koji drugi motor , bar taj street 750. Pozdrav i hvala na javljanju!
  7. Zdravo ljudi, Dugo me nije bilo na forumu, a evo sad planiram da pazarim virago 535 ili 750. Razmisljam i o 250, ali mi deluje da nije za duza putovanja, ispravite me ako gresim. Ukolio znate nekoga da prodaje nesto , slobodno mi bacite poruku.Gledam da uzmem nesto jeftinije , a svakako bih bio spreman da ulazem svakog meseca. Nasao sam jednog iz Novog Sada , da li ima nekog slucajno da je dokon i da bi neki dan mozda bacio neki pogled i rekao mi dal to vredi uzimati? http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2273976_Yamaha_2664_Virago_1990_god Takodje ako neko zna proceduru za vadjenje probnih tablica ili nesto tako ako bih eventualno morao da dovezem tog Viraga do Cacka , posto nije registrovan. U potrazi sam pretezno za tim zbog V motora koji mi je uvek bio zelja, a voleo bih da sa njime predjem malo vece relacije 200-300km , pa jel mi mozete reci koliko je to ok? Koliko sam citao trebalo bi da se retko kvare? Mali Offtopic: Ukoliko bih ulagao u startu vise para nekako mi primamljivo deluje i Harley-Davidson Street® 750. Ima li neko iskustva sa mozda kupovinom Harley-Davidson Street® 750 ,da li vredi uzeti ga na lizing, koliko izadje ucesce i tome slicno? Puno pozdrava i hvala svima!
  8. nov karburator ti preporucujem!! dobro je da ne preporucujes nov motor ) imas pp
  9. Ljudi imam problem.. Mz mi trosi enormno mnogo sobzirom da je 125.. ume da izadje i po 10tak l u gradskoj voznji i to na vrh gasa! Karburator je cesto bio stelovan al mz i dalje guta, razmisljam da zamenim karburator sta mi preporucujete? hvala puno ljudi..
  10. kao sto naslov kaze karburator za mz 125 stanje ocuvano ili novo, moj funkcionise ali mi mz mnogo trosi pa sam se odlucio da zamenim.. ponudite.. Hvala..
  11. ljudi, i ja bih dosao iz Cacka, da li postoji mogucnost neko da me saceka ispred Bg-a jer ne znam kako da se snadjem A interesuje me i kako mogu da uzmem odelo i da dam donaciju odavde? dal moze postom il sl.. Hvala ljudi.. PS ako treba bend za svirku tu sam na raspolaganju..
  12. Sve istine i lazi u prici o nebeskim jahacima kazu da samo najhrabriji osete kako andjeli i orlovi lete...

  13. ocu ja da ga registrujem
  14. zamena uz doplatu za mz 125 de lux?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja