ts-chopper 113 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ;D ... pa razmishljam o tome da donesem i gitaricu, a ako treba i josh nekog ko zna da je svira pa da se lepo zabavimo... A ako nadjem "bag" koji mogu da stavim na ledja, ponesem i ja svoju gitariicu pa veselju nikd kraja... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan shto su se ucutali svi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozim MZ-om pa tek uveće malo cunjam po forumu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi radio Internet par dana. Stigosmo do Ovčar Banje. KAda sam uzimao motor dosta sam pričao sa Ofsec-om o lokalitetu i sve što sam čuo je IDEALNO, naznam stvarno šta bi više od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je lokacija vise nego dobra.Jos ako se moze i prespavati u onom planinarskom domu,sta treba vise? Ne moramo da nosimo satore,i ostalu opremu za kampovanje. Daj da vidimo koliko para treba da se skupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam informaciju da ima nekoliko vidova smeštaja: sopstveni šatori i bungalovi koji su po pristupačnim cenama. Ima i kupatila i bazen sa termalnom vodom. Milina. Može da se uđe u razgovore samo treba da izglasamo da li je Ovčar Banja lokacija gde idemo ili ne. Kako mi reče Ofsec cene nisu visoke a i njima bi bilo drago da nas ugoste jer se jedino na taj način ljudi vezuju za ovo mesto, ko je bio dolaziće opet, takva su iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po ovim slikama,ja cu otici da se provozam u te krajeve,bez obzira hoce li MZ okupljanje biti tamo ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je idealno,ko hoce u sator moze ko nece ne mora,ima bungalov.Jedino da se poprica sa nekim oko nasih aktivnosti koje ce potrajati mozda malo duze u noc da ne kazem jutro kao u Milivi,da sa te strane nemamo problema i sve je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ...oko nasih aktivnosti koje ce potrajati mozda malo duze u noc da ne kazem jutro ;D ;D A potrajace sigurno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Realno gledano, nemamo boljih predloga a ovoj lokaciji baš ništa ne fali, ima i više od očekivanog. Sve je blizu, najverovatnije neće praviti probleme oko otvorene vatre ukoliko je PP aparat pored a oni ga imaju. JA baš jesam za ovu lokaciju i samo čekam par postova u kojima bi se ljudi izjasnili da li su za to ili ne. Čim izglasamo idemo u akciju, mogu ja da zovem a mogu i Čačani sa njima da se dogovore, videćemo šta je pametnije. Što se tiče ostalih gostiju ili kužnog reda sve je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tamo cemo,to je vec dogovoreno.Ja cu verovatno doci malo ranije ili cu ostati dan kasnije(ako budem imao vremena)da bi obisao neka zaplanirana mesta.A na sam dan okuplanja,zna se mora neko ostati da cuva prase i rakiju,ja sam uspesno sacuvao prase a Vuja mi nije bas bio najbolji sa rakijom,malo po malo i sve mu pokradose ali necemo da ga menjamo,cuvacemo je zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je onaj planinarski dom sa cenom od 50 din za noc i vise nego povoljno! Ja sam svakako za! ALi,-bilo gde da se ide,ja idem sigurno,pa i ako ne bude u Cacku.Ekipa je odlicna,i druzenje je najbitnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uredu, dogovoreno je. Narednih dana Vujo032 će doći za Beograd i ako na poslu pronađem neke neodložne obaveze ;D sigurno ćemo se videti. Da bi ušli u pregovore sa kampom treba nam brojno stanje, da se zna koliko nas je pa po tome da se ravnamo kod izbora mesta i eventualnih privilegija. U to vreme kamp će nejverovatnije biti prazan pa nam je cela infrastruktura na raspolaganju. Istina je da rakiju nisam sačuvao ali sam spreman da opet pokušam pa makar i neuspešno kao prošli put. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak učesnika II MZ SKUPA ASOCIJACIJE MOTOCIKLISTA SRBIJE - OVČAR BANJA, termin polovina maja, trajanje: dan sa noćenjem uz mogućnost produženja 1. Vuja 2. Joska 3. Duki Copy - Paste pa se nadovezujte na spisak, neka raste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4.drumskalisica Moguce da povedem jos ljudi koji bi se provozali i druzili iako nisu MZ-asi - ako se slazete . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim: 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4.drumskalisica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja to "copi paste". Racunajte i na mene. Obavezno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci: 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Realno gledano, nemamo boljih predloga a ovoj lokaciji baš ništa ne fali, ima i više od očekivanog. Sve je blizu, najverovatnije neće praviti probleme oko otvorene vatre ukoliko je PP aparat pored a oni ga imaju. JA baš jesam za ovu lokaciju i samo čekam par postova u kojima bi se ljudi izjasnili da li su za to ili ne. Čim izglasamo idemo u akciju, mogu ja da zovem a mogu i Čačani sa njima da se dogovore, videćemo šta je pametnije. Što se tiče ostalih gostiju ili kužnog reda sve je OK. Ljudi sto se tice kampa mozete i vola da pecete sve je dozvoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan O ovome je vec bilo reci ranije tako da sam se i vec tamo glasao. Sve zavisi kako 'vreme' dozvoli, ali bi svakako isao jer treba i do Pozege da skoknem. Tako da racunate i na mene, osim ako se ne desi nesto ne predvidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 13. Lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak Prihvatam se obaveze da budem Vujin zamenik na poslovima čuvanja tekučih supstanci.Veoma sam ne pouzdan i prevrtljivog karaktera te mislim da bi dostojno ispunio zadatak.Dokazano, ne odajem saučesnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. drumskalisica 5 Vlada Afrika 6.Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7.Zverinjak 8.Djomla 9. 10. 11. 12. 13.Lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2522 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel se prijavljuju i Čačani ? Kud svi Turci, tu i mali Vujo (032) Već imam malu tremu, koliko sam happy što dolazite. Pa možei da se desi, da svratite i do moje kuće, i udarite turažu, a ja izlazim u oblaku dima, kao na koncertu. Da komšije popizde, i da vide ko je glavna faca u kraju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu opet da ponesem MZ zastavu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...