Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT600 - all in one

Recommended Posts

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

napravio sam od prohromske cevi,a kako da ti dam mere kad nisu svi auspusi isti ja sam moj pravio prema mom auspuhu ti ces tvoj prema tvom.Kod mene je duzina mog db killera 60mm a rupa je 26 mm

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

pozdrav svima. Upravo se prijavih i racunam da je red da ovde bude prvi post (ne racunam predstavljanje :) ). Pre nekoliko dana sam kupio XT 600 E. Sliku sam vec postavio ali nije zgoreg da je ima i ovde. Prvi utisci su fantasticni.

Promenio sam semeringe na viljuskama, ulje i filter. Neko je u ovoj temi preporucio 15W50 i to sam i stavio. MOTUL 5100 ester 15W50 4T. Za ostalo nije bilo potrebno ulaganje (gume, lanac, lancanici).

Inace motor nije vozen par godina, dovezen je iz Svajcarske i ja mu dodjem prvi vlasnik ovde. Od kad sam ga uzeo presao je 50-ak km pa je odvezen na servis. U tih 50km je sve bilo ok, ali sad mi se desi kad je zagrejan da malo teze ubacujem u ler. Da li je neko imao slican problem? Plasim se da nije do ulja, posto je sa starim sve radlio savrseno.

[/img]

Hvala i pozdrav,

Sale

dobrodosao imenjace

probaj malo da dotegnes lanac i uvek stisni kvacilo do kraja kad trazis ler

Ok. Hvala puno.

P.S. 'ladno skoro isti nick :) uopste nisam obracao paznju

• U prolazu, 4 postova

pozdrav sale, super je zato  što je isti kao i moja mašina  ;D. interesuje me koje je godište? pozdrav

E super je da nas ima :) 1998. godiste je, a do danas presao 36473.8km

Pozdrav,

Sale

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

1. [`_`]

2. Tićma

3. Laki

4. dcNiko

Pa može da padne i neki izlet samo da se svi uklopimo sa vremenom  ;).

• Svrati ponekad, 197 postova

1. [`_`]

2. Tićma

3. Laki

4. dcNiko

Pa može da padne i neki izlet samo da se svi uklopimo sa vremenom  ;).

moze ako cete doc do cg to bi bilo lijepo ili npr da se skupimo na skupu na zlatibor posto cu najvjerovatnije doci

• U prolazu, 11 postova

Evo i mene ako me primate u drustvo. Pa ovako,nisam uopste planirao da kupim XT vise sam jurio nekog sportnjaka ali sam imao neke ne planirane troskove pa sam ospao sa malo manje para nego sto sam hteo da dam za motor. U tom trenutku mi brat kaze da on hoce da proda motor koji je uvezao iz Svajcarske za sebe ali da nema vremena da ga vozi. Ja odem,pogledam,provozam par stotina kilometara i odusevim se kakav je motor. Prvi utisak-bas je lep motor,drugi utisak ima snage koliko mu je potrebno,trece jako jednostavna,kvalitetna i izdrzljiva masina. Jos je moj burazer uradio veliki servis,ima odlicne gume,ma super. Od tada sam veliki ljubitelj XT serije i enduro motora uopste. Vrlo moguce da vise necu ni razmisljati o sportnjacima :)

post-8054-12879046092684_thumb.jpg

Dobro nam došao  ;).

Malo smo se uspavali što je dobro, to znači da se puno vozimo.

Ja ne sedam na motor dok ne promenim gume, malo sam klizao pa ne bih da se ponovi.

• U prolazu, 11 postova

Ja sam malo vise klizao i sklizao-bolje receno sleteo sa puta pa je ova sezona za mene zavrsena,sad sam sa kragnom oko vrata po ovoj vrucini. Sreca nista strasno,samo fraktura tri prsljena. Nego malo sam i motor povredio pa mi sad treba komplet instrument tabla. Pa ako neko zna gde to mogu da nabavim neka javi. Ajde uzivajte u voznji bar vi kad ja moram da pauziram. Samo koristite opremu,ja sam zbog toga zaglavio oporavak od par meseci. Pozdrav

Guest farbach

photoshop ;D ;D ;D i puno vode.

Rezervoar jeste ofarban, a nalepnice sam zalepio da vidim kako ce izgledati.

Prednost plavog je sto ima mod za zadnji. Ide sam. Dok sam bio mladji radio je i magnet za ribe, a sada je nesto los kontakt pa trokira.

Guest farbach

bio sam ja tamo i ranije ali sam se folirao, prestao da slusam narodnjake i satro bio urban, uklapao boje i farbao motore u sivo. Cak sam i prestao da pijem, poceo da se drogiram, kao bicu cool. U sklopu akcije povratak korenima ponovo sam na rakiji i sarenim bojama.

• Podržavam 1

Teteerac je mic po mic skoro gotov. Jos malo farbanja pa da cujem [`_`]-ovo priznanje da je plavi motor lepsi od belog.  ;D

Dobar je, stoje mu ove drečave boje.

Ja sam malo vise klizao i sklizao-bolje receno sleteo sa puta pa je ova sezona za mene zavrsena,sad sam sa kragnom oko vrata po ovoj vrucini. Sreca nista strasno,samo fraktura tri prsljena. Nego malo sam i motor povredio pa mi sad treba komplet instrument tabla. Pa ako neko zna gde to mogu da nabavim neka javi. Ajde uzivajte u voznji bar vi kad ja moram da pauziram. Samo koristite opremu,ja sam zbog toga zaglavio oporavak od par meseci. Pozdrav

Ček stani, kad si stigao da se sklizaš. U poruci od 17:54 ne pominješ ništa, a u 21:32 istoga dana kažeš da si sleteo sa puta?

• U prolazu, 11 postova

Ček stani, kad si stigao da se sklizaš. U poruci od 17:54 ne pominješ ništa, a u 21:32 istoga dana kažeš da si sleteo sa puta?

Pa ne ide da se u prvoj poruci predstavimj kao polomljen,udes bio zesci. Desio se 9.6. malo burazer jedva preziveo.a ja za malo ostao nepokretan. Ali sad je sve ok. Za koji mesec smo obadvojica kao da udesa nije ni bilo. Samo sto sad malo drugacije gledam na opremu i stil voznje. 8)

Pa ne ide da se u prvoj poruci predstavimj kao polomljen,udes bio zesci. Desio se 9.6. malo burazer jedva preziveo.a ja za malo ostao nepokretan. Ali sad je sve ok. Za koji mesec smo obadvojica kao da udesa nije ni bilo. Samo sto sad malo drugacije gledam na opremu i stil voznje. 8)

Dobro je da je sve O.K. prošlo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja