baltrekk 990 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se čuo sa Elvisom povodom nekih drugih stvari, pa sam iskoristio priliku da ga pitam i za te prirubnice. Trenutno nema te što je pravio, ali postoji velika verovatnoća da će za nekih 10-15 dana da napravi neku seriju novih. Takođe mi je rekao da je i on pokušavao raznim stvarima da ih sanira, ali u tome nije uspeo, doduše njegove su bile skroz pokidane. Najbolje bi bilo da se sa njim dogovoriš ako ti se ne žuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno. Nasao sam neki lepak na bazi gume koji lepi i metal i gumu, upravo sam ih zalepio i mogu vam reci da na prvi pogled extra drzi... Jedino ne znam koliko je taj lepak otporan na toplotu i benzin...ali vreme ce pokazati... A ako nista drugo, porucicu nove pa zamenuti...ako sam vec toliko para pljunuo u taj motor vala cu i to sad srediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 23, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte clana Beru (bera) za prirubnice, nove su oko 30e kad sam ja kupovao (pre skoro 2 godine), mozda nabavlja i sad! Nema svrhe praviti i budziti nesto oko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte clana Beru (bera) za prirubnice, nove su oko 30e kad sam ja kupovao (pre skoro 2 godine), mozda nabavlja i sad! Nema svrhe praviti i budziti nesto oko toga... Naravno da ima. Originalne su sranje, ove od elvisa su neunistive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte clana Beru (bera) za prirubnice, nove su oko 30e kad sam ja kupovao (pre skoro 2 godine), mozda nabavlja i sad! Nema svrhe praviti i budziti nesto oko toga... Naravno da ima. Originalne su sranje, ove od elvisa su neunistive. Baš sranje... traju samo 23 godine. Već bi opet morao da ih menjaš 2036. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Sto mislis da niko nije menjao od 90etih XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio te od Bere i mogu reci da nisu ni za K... posle godinu dana su na nekim mestima povrsinski ispucale, tako da mi ne gine menjanje uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 24, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Meni vec dve godine sluze bez ikakvih problema (da kucnem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa skini karburator nekoliko puta pa ces da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 24, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je vas problem sto skidate karburator svakih mesec dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa karburator se cisti ako nisi znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 24, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Haha, na svakih mesec dana? Kapiram da ga cistis jednom u godinu dana, ili jednom u dve godine, znaci da ga skines pet puta, to ti je pet godina koriscenja motora Ja ne vidim potrebu da cistim tako cesto karburator,jedino ako nesto nije uredu sa tvojim, ili sipas gorivo na losoj pumpi ili ti je prljav rezervoar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ocistis rezervoar i nema potrebe za skidanjem karburatora,jer na samoj slavinici ima gusta mrezica,koja mu dodje kao filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja rekao da cistim ,nego dajem primer. I kad sam ga cistio bio je vec cist. Nego opet ako radis bilo sta na motoru pa karb mora dole , jednom ce se pokidati prirubnice ,to je neizbezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto pokrenu ja citavu raspravu oko prirubnica... Danas cu ja svoje montirati pa cu vam reci utiske oko lepljenja ovih mojih pokidanih... Mislim da nema potrebe za kupovinom novih jer ovaj lepak sto sam uzeo je visoko elastican, otporan na temperature i goriva... Zivi bili pa videli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte drugari... izgleda da mi je zveknuo CDI... da li je neko raspolozen da na svoj 2KF ugosti moj CDI da proverim da li radi... ja sam iz NS, ali nijeproblemda skoknem gde god treba hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš bliže, dodji do mene. Trešnja kod Beograda, 35km od centra grada. A u komšiluku ima neko ko prodaje CDI baš za 2kf (i ostale delove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz N.S.a ali imam 3aj Tenere...ne verujem da je isti CDI. Ako jeste isti mozemo kod mene probati...svaki dan popodne posle 16h sam slobodan pa kad god hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do Baca ako ti nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je mera karike/cilindra na 2kf? I, koliko ih ide? Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis standard onda je 95 mm...ja sam moju teneru 600 busio na 95.5 prvu specijalu... cilindar bi trebao da je isti tenera/2kf...tenera je iz 1984 godine.... e sad ovo drugo pitanje razjasni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam koliko karika stoji na cilindru (1-2). Interesantra stvar je da mi je majstor rekao meru od 95.5, a nisam siguran da je motor ikad otvaran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 2+uljna karika verovatno neki pre tebe je otvarao motor... 160 eur kosta novi klip sa karikama + busenje 25, 30 eur.... za 200 eur imas sve remontovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebriks. Daću ti krug kad završim sve ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ja tebi KLX-a pa da uporedis Sta je sve ostalo do kraja ? sezona pocinje Inace imam jednu novu kariku od Worssner klipa,najdeblja karika,95.5 ako ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...