doktor 4750 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko stop lampu za 3TB na prodaju? Razbismo je na Benduru... Ima Elvis najverovatnije. Trebalo bi da ima za 10-ak dana, nema trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Bobina moze da se nabudzi od kineskih skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bolje od kineskih jednocilindraša, nema budženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazes "kineski jednocilindras" mislis na sve druge motore (kineske naravno), osim skutera ili se i skuteri racunaju u to? Jel bi mogla bobina od neke manje yamahe 2t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 31, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod svih kineskih jednocilindraša (i skutera i ne-skutera) bobina je faktički ista (makar je u funkcionalnom smislu ista) jer svi imaju CDI sistem paljenja. Jedina kozmetička razlika između dva tipa koja postoje na tržištu je u tome da li masu dobija direktno šrafljenjem na ram, ili ima još jednu stopicu na koju se dovede masa. U finkcionalnom smislu obe bi savršeno radile na XT-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I na svim japanskim jednocilindrašima Mislio sam na sve sem skutera, kineski skuteri često imaju kombinovanu bobinu sa elektronikom, posebno ovi do 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 31, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da nisam do sada video ni jedan jedini kineski skuter na kome je kombinovana bobina sa bilo kakvom elektronikom (a mislim da sam video otprilike sve tipove koji su se pojavili na našem tržištu dok sam se još bavio izradom nelimitiranih CDI-ja za iste). Svi ovi dvotaktni kinezi imaju kopiju Minarelijevog horizontalnog ili vertikalnog agregata, dok svi četvorotaktni imaju neki GY6 derivat... I jedni i drugi imaju razdvojene CDI od bobine. O ovom pričam (čoveku treba tako nešto): Ili: I jedna i druga bi mu radila posao savršeno i koštaju manje od litre dobre rakije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan I burazer mi kaze da bi mogla od skutera nekog. U svakom slucaju probacu prvo sa njegovog motorina, pa cu znati sta mi je radit... Hvala. send from coolpad modena using tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Enguro ekipa na Benduru6 i naravno XT 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 2, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, poznaje li ko ovaj motor: http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2266807_Yamaha_2664_TT_1996_god/?cena=low Vredi li cemu? Hvala unapred na pomoci! P.S. jeste da na njemu ne pise XT, ali XT je to u srcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 6, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao retrovizore na 3TB...zanima me da li je isti navoj na obe strane ili je na jednoj levi, a na drugoj desni navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 7, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao retrovizore na 3TB...zanima me da li je isti navoj na obe strane ili je na jednoj levi, a na drugoj desni navoj?Razlocit smer navoja je na svim jamahama koje sam ja imao xt, st, virago... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Jedna svakodnevna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 8, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ima li zainteresovanih za ovogodišnji Xross Challenge na Tari? Javite se ako dolazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 8, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, Posto sam prodao motor prilicno nenadano, ostalo je par stvari koje sam porucio u medjuvremenu, pa koga zanima ide povoljno na PP ili 0631040744: 1. Zadnje kocione plocice zapakovane, danas su stigle od Bere, neka bude 15e https://www.louis.de/artikel/trw-bremsbelaege-roller-offroad-organ-mit-abe/10045170?searchButton=&filter_article_number=10044234 2. Vizir od Ivana, sa srafovima za montazu, neka bude 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan imagur Danas malo do brane rovni. Vreme non stop varljivo nikako da odemo malo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan image upload Mind maznuo sam ti foru sa nalepnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji ovog vikenda nisu bili na Xross-u - ove godine na Tari je vladala totalna domainacija Yamahe XT u kategoriji Teškaša 1. Miloš Dišković, SRB - Yamaha XT6002. Nikola Kolev, SRB - Yamaha XT6003. Dean Blazevski, MKD - Yamaha XT660 Naravno, sve je nas poslužila velika sreća da budemo tu gde jesmo, jer je ovogodišnji track-log bio dugačak 150km kroz razne terene i tri specijalna ispita. Ipak, Yamaha XT se još jednom pokazala kao odličan i pouzdan izbor motora za ovakav vid terena . Za sve one koji nisu bili zaista su propustili predivne terene Tare, a našem drugaru Kolevu čestitam na odličnoj vožnji i prvom podijumu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone uradio: Ispravio vile od udesa u gradu kod pere Moto Line. Promenjeno ulje u vilama i semerinzi. Promenjen disk i plocica prednji. Stavljen UFO blatobran. Zamenjeno ulje i filter vazduha i ulja. Nastelovani ventili, ociscen karburator (ono sto je pravilo problem, difuzori ili sta je vec ) Ociscen rezervoar, popravljena slavina. Ispeskaren korman, rucke, tegovi, nogostopi i copava, nozica menjaca i kocnice i sve pocinkovano i plastificirano. Ofarban rezervoar u ral 5002 boju. Ofarbana maska u belo. Stavljene nalepnice na rez i masku i prelakirane. Sve PPG od materijala korisceno. Stavljeni novi retrovizori od TDM-a, Pro taper rucke i stitnik kormana. Mozda ima jos nesto nmg da se setim Merak u voznji nema cenu. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 12, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan image upload Mind maznuo sam ti foru sa nalepnicama. Neka si, moje nije ispalo kako sam zamislio posto sam svojom greskom sje..o jednu nalepnicu, pa sam onda od druge napravio za obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 12, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji ovog vikenda nisu bili na Xross-u - ove godine na Tari je vladala totalna domainacija Yamahe XT u kategoriji Teškaša 1. Miloš Dišković, SRB - Yamaha XT600 2. Nikola Kolev, SRB - Yamaha XT600 3. Dean Blazevski, MKD - Yamaha XT660 Naravno, sve je nas poslužila velika sreća da budemo tu gde jesmo, jer je ovogodišnji track-log bio dugačak 150km kroz razne terene i tri specijalna ispita. Ipak, Yamaha XT se još jednom pokazala kao odličan i pouzdan izbor motora za ovakav vid terena . Za sve one koji nisu bili zaista su propustili predivne terene Tare, a našem drugaru Kolevu čestitam na odličnoj vožnji i prvom podijumu Svaka cast kolega jos jedan podijum, nadam se da ce biti snimci i ovaj put. Ma sta nadam se, zahtevam da vidimo Cestitke i kolegi Kolevu, on vozi bivsi Andrejev motor, sredio ga je za sve pare, a bogme je trebalo para uz to samo kurbla, pa nek ti se ugasi kad ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 13, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Baltrek i Kolev, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, da li mogu tockovi od nekog sportaka 125 da se stave na XT, konkretno me zanima da li od aprilije rs odgovaraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne mučiš, samo zavrneš https://www.kupujemprodajem.com/Xt-600-Sm-Tockovi-33736320-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je bio brzi - Trazeni oglas je obrisan Gledao sam cisto onako, naso sam neke od novijeg RS-a lepo deluju, pa pitam zato, planirao sam da kupim ali zicane nisam nasao ispod 250e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...