baltrekk 989 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ko da u Zajecaru ima nesto sto nije XT Mrzim vas, prokletnici Bre ima mesta u prikolici i za tebe. Samo treba ženi da objasniš situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da vas sve pozdravim i da se odjavim iz teme jer više nisam vlasnik mašine iz naslova. PS. Pratiću vas iz prikrajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 17, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Propade nam XT ekipa iz KV Planiras nesto novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao je u KVu. Nešto novo... Hmmm, pre bih nešto staro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan naaajsss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko ima slučajno ovaj šraf viška? Motor sam kupio bez njega..... Unapred hvala. U pitanju je Tenera 600 1VJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 23, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Samo da vam se pohvalim da sam odbranio čast naše sekte i osvojio 3-će mesto na X-cross Challenge Event-u u kategoriji teški motori. Magarence je bilo dobro i slušalo je celim putem bez ikakvih problema. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 23, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Sad bi pojeo muda svoja sto prodadoh Yamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5845 Napisano Jun 23, 2014 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih jedem vec dva meseca... Bravo, Baltrekk!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Samo da vam se pohvalim da sam odbranio čast naše sekte i osvojio 3-će mesto na X-cross Challenge Event-u u kategoriji teški motori. Magarence je bilo dobro i slušalo je celim putem bez ikakvih problema. Cestitam! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Sad bi pojeo muda svoja sto prodadoh Yamu. Ja ih jedem vec dva meseca...Bravo, Baltrekk!!! Da postavim sto za troje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Postavi za cetvoricu Ja, doduse, jos uvek posedujem svoju Jamahu ali bih ipak zamezio sopstvene bele bubrege sto ne odoh na X-cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Xross Challenge, Stage 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas uzeo iridium NGK svecicu za moju makinu i mogu vam reci da na leru mnogo mirnije i lepse radi. Videcemo kako ce se u voznji ponasati pa javljam utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Xross Challenge, Stage 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da se "zapljunem" i ja... a i da pojačam Zaječarsku ekipu XTeovca!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan He,he.. nek je sa srecom. Sve Afrike odose u Pirot, a vidim da ce vecina XT-ova zavrsiti u Zajecaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Videćemo se, tu smo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da se "zapljunem" i ja... a i da pojačam Zaječarsku ekipu XTeovca!! Bravo, bravo! Mislim da u Zaječaru trenutno ima bar 20 XT mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Zaječaru trenutno ima bar 20 XT mašina. Pa kad imate doktora za XT, legendu Yamahe ( cuo sam od matorog za Elvisa iz ZA koji je doktor za XT ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 29, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se "zapljunem" i ja... a i da pojačam Zaječarsku ekipu XTeovca!! Cestitam! Lepa Yamaha! Neka te u sreci i zdravlju sluzi puno kilometara...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da se "zapljunem" i ja... a i da pojačam Zaječarsku ekipu XTeovca!! Cestitam! Lepa Yamaha! Neka te u sreci i zdravlju sluzi puno kilometara...! Hvala... videćemo se negde još po Srbiji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Moje magarence i ja u akciji na početku Stage-a 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na odlucnost u pogledu, naznaku osmejka kojim prkosi izazovu, celokupni govor tela koji vristi: ''Sampion u nastajanju!'' Pred ovim tridesetpetogodisnjim mladicem je velika enduro karijera :lol::lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...