Jump to content

Moto Zajednica

Policija zaustavljala motocikliste u Beogradu, 20 vozilo pod dejstvom alkohola

Recommended Posts

• Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Ova bagra od dostavljaca nas nacrni. Bili smo retkost na putevima malte ne posebna fela. Od kad svi jedu na poslu kupljeno, dostava samo raste. Serem im se na sve skutere i bicikla. Jos gledaju u telefone dok voze da citaju adrese,porudzbine ili sta vec. Parkiraju kao stoka mada srbima to nije strano,savestan smo i obziran narod uopsteno. Jedno samo zameram drzavi koja je glupa kao i oduvek, zasto ne dozvoli voznju 125ccm sa B kategorijom. Policija treba da se fokusira na vozace motocikala koji rade  dostavu. Nalepnicu lepite preko providne samolepljive folije za vilu motora.

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016

Oduvek su nas mrzeli vozači automobila, ali od pojave dostava to je samo sve gore i gore. Divljaju ovim skuterima gore nego napaljeni likovi u papučama na GSXR-ovima.

Vozim Gazelom juče, lik ispred mene u levoj traci ide 50km/h plafon, vidim da mu telefon stoji na držaču i da ga drnda, valjda gleda adresu (imao je neki A4 papir "Glovo" na zadnjem staklu), mada mi je ličilo na Facebook Messenger. Ablendujem da se pomeri barem malo da mogu da ga zaobiđem nekako, prvenstveno što me smara da idem iza njega, a tek nakon toga što mi se nabila neka seljačina sa džipom u rep, pa mi pravi nepotrebnu tenziju. Lik me ne registruje uopšte. Upalim duga sveta, eto ti njega, trg'o se, pizdi, diže ruke nešto nemam pojma... u jednom trenutku sklanja se ka srednjoj traci, kapiram da me pusti da prođem. Ja krenuo da pretičem, lik se VRAĆA NAZAD i zamalo da me zakuca za bankinu, srećom izvukao sam se na vreme. Ja u šoku, kretenčina pali duga svetla, gazi gas i nabija mi se u rep. Ja u tom trenutku razmišljam da li da mu jebem mamicu nedokazanu ili da otkačim govno i srećom iskuliram se, 2 brzine dole i gas, doviđenja. Policija daje lagani "free pass" dostavljačima, što donekle razumem, ali oni su se toliko okuražili i izbezobrazili da je to neverovatno. 

Što reče kolega @punisa 16, sad svako ko vidi da divljaju na skuterčićima automatski mrzi svakog na 2 točka, kao da toga do sad nije bilo dovoljno...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown 300i

Danas ponovo bila akcija, isto mesto, isto odstojanje. Bukvalno nije bilo šanse da bilo koji motorista prodje Brankovim mostom a da ga ne zaustave. Ja sam bio ispravan u svakom pogledu, obavezno duvanje i do vidjenja. Priličan broj kolega bio u svakakvim prekršajima, čak i svadja pala sa pandurima. Ladno je lik rekao ja zurim i krenuo da ide, pa su plavci malo reagovali

:mobilizator:

• Sviđa mi se 2

18 hours ago, tomamega said:

Ja sam bio ispravan u svakom pogledu, obavezno duvanje i do vidjenja. 

:mobilizator:

Jel objasnjava ta policija kako se duva, za pocetnike? 

Tipa jel bi bilo ok da pitam coveka, objasni mi kako ga duvas druze milicioneru? 

Mislim da to treba da se uvede i na kursevima bezbedne voznje. Kako se duva. 

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown 300i

Nema više klasičnog duvanja, tj. nema ako niste pili alkohol. Jednostavno, nemas kontakt sa alkometrom, samo duvaš u njegovom pravcu. Taj pokazuje samo da li imaš alkohola ili ne. E ako on pokaže da jesi pio, tada ide klasično "duvanje" kao nekada

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

• Podržavam 2

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016

Mene je pre par godina policajac zaustavio oko 6 ujutru (verovali ili ne igrao sa ortacima monopol jedno 15 sati, dok se nismo posvadjali :D, samo chips i kokakola ) i pitao u fazonu da li sam ranije koristio taj beskontaktni dräger (uredjaj za alkotest) pitanjem: “da li ste duvali nekada?” na šta sam mu ja odgovorio “nisam večeras”, misleći da me je pitao da li me je neko od kolega već zaustavio, jer je bilo zaustavljanja na nekoliko mesta u gradu tog dana (petak na subotu). Bespotrebno je reći da je ortak suvozač krenuo da plače od smeha a odmah nakon toga i 2 drugara koji su sedeli iza. Nisam odmah shvatio, ali kad sam skapirao da se i policajac nasmejao, bilo mi je jasno koliko sam se ispalio :D Na kraju naduvah 0.00 promila i policajac mi reče nakon svega: “dobri su ti ovi drugari, samo da ne naletite na nekog mog nadrndanog kolegu, dovidjenja!”

Nego da ne bude ovaj post totalni off, vikendom zaustavljaju uvek na Slaviji motore (sa svih strana), pretpostavljam isto alkotest. Do sada su me 3 puta zaustavili, samo jednom su mi tražili dokumenta, ostalo sve samo alkotest i dovidjenja. 

Promenio član blackmore

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja