Vujka 169 Napisano Ponedeljak u 11:15 Svrati ponekad, 52 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problema sa mojim retrovizorom, pisao sam ovde na forumu. Nesa N.F.S mi je rekao da probam da zagrejem ogledalo i da ga "odlepim" i da pri tome zategnem sraf koji stoju unutra iza ogledala. Na zalost moj retrovizor je bio uliven u plastiku i nije bio zalepljen nigde. Pa sam kupio isti retrovizor sa razlicitim nosacem ( za z900) i na njemu eksperimentisao. Tako da sam svoj retrovizor rasekao pozadi gde je sraf, napravio mini kljuc 8 mm i zategao. Istopio malo plastike i nalio ponovo tamo gde sam sekao... Tako da se skoro nista ne vidi da je radjeno. Ako te zanima mogu da uslikam pa da posaljem slike danas kad dodjem sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18041 Napisano Ponedeljak u 11:18 Integrisan, 5321 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio mi jedan Italijan sa GSR-om. Translate: " It’s normal, it does it to me too.. I also tried to put more but the result doesn't change " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7151 Napisano Ponedeljak u 11:27 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na mnogim testovima raznih motocikala se kao mana navodi "mutna slika u retrovizorima". Tako da se na to nekad treba jednostavno navići ili probati sa nekim drugim, kraćim ili čvršćim retrovizorima. Isto, možeš da probaš da pod nosač retrovizora, na kormanu, staviš neku gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 221 Napisano Ponedeljak u 16:28 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XJ600('91) Suzuki GSX750F('00) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to rešio sa gumicom i nazubljenom feder platnom, ne ona klasična nego ona što je kao zupčanik Posle je drastično manje tresao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1195 Napisano Utorak u 11:32 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @TošboJel mozes malo da pojasnis, kako, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18041 Napisano Utorak u 11:50 Integrisan, 5321 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/17/2025 at 12:27 PM, misa-pei said: Na mnogim testovima raznih motocikala se kao mana navodi "mutna slika u retrovizorima". Tako da se na to nekad treba jednostavno navići ili probati sa nekim drugim, kraćim ili čvršćim retrovizorima. Isto, možeš da probaš da pod nosač retrovizora, na kormanu, staviš neku gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...