boza_kg 5140 Napisano Četvrtak u 17:21 Drug član, 3817 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A prebacila si i 100 postova. Šta ćeš lepše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 167 Napisano Četvrtak u 18:13 Svrati ponekad, 51 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti resila problem, a da pritome nisi imala dodatnih problema. Inace godine nisu ni bitne... Sad si u najboljim godinma zar ne? Bitno je da sada mozes da se vozis, a kad budes izjednacila godine sa postovima, onda mozes da kazes da si malko ostarila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2702 Napisano Četvrtak u 22:56 Drug član, 1319 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A bre! Negde sam naleteo na priču o onim nastavcima koji štite gumu od prskanja ulja s lanca, ne bi je sad našao da ne znam šta. Neko je čak linkovao sajt ka 3d modelu za štampu. Htedoh videti ima li nešto primenljivo za moju kobilu, a ne znam gde da gledam sad :-) To izgleda ovako nekako na slici ispod.I pre nego bego što mi iko kaže da previše ja to uljim, volim. Tako je lanac uvek čist. Na žalost guma nije, a ni felna :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6741 Napisano Četvrtak u 23:20 Drug član, 1931 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Video si u temi cfmoto 800mt Meni stigao iz nemacke preko kolege tj njegovog brata ako se ne varam, nisam jos montirao, potrudicu se posle Kragujevca da namontiram pa javljam utiske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2702 Napisano Petak u 06:09 Drug član, 1319 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li od ovih Snoto.de uzimao?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 167 Napisano Subota u 20:14 (promenjeno) Svrati ponekad, 51 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas ima one merace pritiska u gumama koji se zavijaju na ventile? Razmisljm o kupovimi carplay za motor koji u pakovanju ima i te merace, ali nesto se mislim da li ce njihiva tezina da utice na balans tockova? S'obzirom na to da teze oko 10 grama, a na primer tegovi za balansiranje znaju biti dosta manji. Takodje sam isto cuo da prilikom nekih brzina moze da ostete same ventile. Kakva su vasa iskustva??? Promenio Subota u 20:15 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13366 Napisano Subota u 20:39 Ne silazi, 7527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Proveriš pritisak jednom u dve nedelje i to je to. Koristiš obične kapice. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10681 Napisano Subota u 20:47 Hronični Motociklopata, 7404 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Nema potrebe za ugradnjom tih sranja, s vremena na vreme proveri pritisak i ne sekiraj se, ako se desi da pritisak drastičnije opadne osetićeš to čim kreneš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Subota u 21:35 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 44 Napisano Nedelja u 07:42 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja ih koristim mislim na merac pritiska u gumama nije losa stavr al nije ni nista bez cega se ne moze , sve u svemu samo na metalne ventile stavljati na gumenima dolazi do pucanja istog usled velike brzine vibracija i same tezine istih , generalno ja ne vozim neke velike brzine do 150 km/h volim da uzivam u laganoj voznji i nema nekih problema bar za sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11371 Napisano Nedelja u 08:17 Ne silazi, 2321 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan SikiNS,Kako se Benelli kotira u Italiji?Ovde ga gledaju kao kineza ,bez ikakvog postovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 44 Napisano Nedelja u 08:43 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno Italijani su malo cudan narod za njih je on i dalje domaci prozivod vozi se jako puno neko ga hvali neko ne al generalno se kotira dosta dobro imaju dosta modela u ponudi za sve uzraste sto se kaze al ako uzmimo da danas malo koji motor nije u nekom dilu sa kinezima svugde su usli od Ktm do Bmw a , za pare koje kosta nije los motor iskreno i vredi ne dozivljavaju ga kao punokrvnog kineza ipak je ostalo ime Benelli na njemu koje ima istoriju i tradiciju preko 100 godina . Po meni je motor korektan , vozio sam sve i svasta i karijeri od preko 30 g daleko od odlicnog al nije bas za podcenjivanje uopste kao i svaki ima mani i vrline . Putujem sa zenom uvek i npr tura od 300--500 km u danu ne predstavlja neki problem motor ne umara sto je nama 40+ bitno , srevisna mreza je dobra , delova ima a sve drugo ce pokazati vreme . Ja sam se dvoumio izmedju benellija i multistrade 950 i mislim da nisam pogresio za to sto meni treba motor. Malo sam se raspisao previse al ipak je ovo forum za izneti misljenja i skustva 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2702 Napisano Nedelja u 09:00 Drug član, 1319 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas ima one merace pritiska u gumama koji se zavijaju na ventile? Razmisljm o kupovimi carplay za motor koji u pakovanju ima i te merace, ali nesto se mislim da li ce njihiva tezina da utice na balans tockova? S'obzirom na to da teze oko 10 grama, a na primer tegovi za balansiranje znaju biti dosta manji. Takodje sam isto cuo da prilikom nekih brzina moze da ostete same ventile. Kakva su vasa iskustva??? Koristi kolega na x-adv bez problema.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 29 Napisano Nedelja u 18:57 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Je l ovaj luft normalan ili su lezajevi otisli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22880 Napisano Nedelja u 19:05 Integrisan, 9731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Normalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano Ponedeljak u 08:16 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put imam retrovizore montirane na kormanu. Do sada sam vozio motore koji su imali retrovizore na prednjoj maski i nisam imao problem sa "zamagljenim staklima" usled vibracija. Inace ne osetim ja neke vibracije na rukama itd... ali vec preko 60km/h slika u retrovizorima nije tako cista. Treba se naviknuti ili postoji neko resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13366 Napisano Ponedeljak u 08:54 Ne silazi, 7527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rešenje je da staviš fabričke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano Ponedeljak u 08:56 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: Rešenje je da staviš fabričke. Motor je fabrika. Nema ni jedan aftermarket deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10865 Napisano Ponedeljak u 09:23 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda su se odlepili tegići na unutrašnjoj strani stakla koji služe da umire vibraciju i izbistre sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano Ponedeljak u 09:54 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, bajker71 said: Možda su se odlepili tegići na unutrašnjoj strani stakla koji služe da umire vibraciju i izbistre sliku. Ne znam da to i postoji ali i ako jeste, bas na oba da su, to bi bila velika slucajnost. To mi je za sada jedina zamerka na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10865 Napisano Ponedeljak u 10:01 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš retrovizor, promućkaš ga, ako zvecka unutra to je uzrok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10681 Napisano Ponedeljak u 10:34 Hronični Motociklopata, 7404 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist S obzirom da je fabrika, a fabricki retrovizori su obicno i najkvalitetniji, jedina solucija ti je da ublazis vibracije na volanu, ja bi probao sa nekim glomaznijim "bar end" tegovima, ako to ne bude dosta, onda stavi i one sto idu unutra u cev volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano Ponedeljak u 10:36 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Disko Nindža said: @Motorcyclist S obzirom da je fabrika, a fabricki retrovizori su obicno i najkvalitetniji, jedina solucija ti je da ublazis vibracije na volanu, ja bi probao sa nekim glomaznijim "bar end" tegovima, ako to ne bude dosta, onda stavi i one sto idu unutra u cev volana. Nisam probao. Neki dan sam hteo da odvrnem jedan tegic, tj. skontao sam da se nesto okrece malo. Reko aj da odvrnem, inbus je kljuc. Ma nema sanse, znaci bojao sam se da ne rokne inbus Ne znam koji ludaci to pretezu ili stavljaju loctite na te srafove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10681 Napisano Ponedeljak u 10:47 Hronični Motociklopata, 7404 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa, zna to da se popusti vremenom, pa ljudi iz straha pretegnu i nakrkaju loctite. Al najjače mi je kad ljudi stave one aluminijumske tegove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Ponedeljak u 10:54 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijumski tegovi i tegovi uopšte imaju dvostruku funkciju. Prvo, težinom smanjuju vibracije, što svi znaju. Drugo, vrlo bitno je što služe kao zaštita volana i gumenih rukohvata kada se provlačimo pored nekog zida, recimo. Nekada smo (a ja i sada to poneka radim) i naslanjali motore na zid, ako je tako moralo zbog mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...