N.F.S. 21603 Napisano Jul 29 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan motobikeshop.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 29 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I u Zarkovu su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jul 29 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jel znate negde gde se mogu kupiti neki ozbiljniji (kvalitetniji, tezi) tegovi kormana? Ili ako ima neko da pravi u sopstvenoj reziji? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Jul 29 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je pravio @N.F.S. ali mislim da više ne radi, javiće se već...i mislim da je radio za određeni tip motocikla / volana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jul 31 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 7. 2024. at 22:44, Blaza je napisao: Ranije je pravio @N.F.S. ali mislim da više ne radi, javiće se već...i mislim da je radio za određeni tip motocikla / volana. Nazalost vise se ne bavi time, ako neko zna neku informaciju tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu za ovo... Pokupio sam ovo na sajmu danas dok sam vezbao. Motor je trenutno u garazi na stenderu. Koga zvati da zameni unutrasnju gumu? Ja to nikad nisam radio, a i ne znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes (znas) skinuti tocak, sve je mnogo lakse. Na Novom Beogradu imas Olivera blok 70a, bas pedandat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drazenye said: Ako mozes (znas) skinuti tocak, sve je mnogo lakse. Na Novom Beogradu imas Olivera blok 70a, bas pedandat. U tome je i problem ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10443 Napisano Avgust 1 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti je pravi momenat da naučiš, ne treba ti nikakav skup alat, a to je korisno znanje koje ti može spasiti dan ako se nađeš negde u nedođiji daleko od kuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10991 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nisu tubeles gume?Nema unutrasnju,ide samo crv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, cezarpa said: Zar to nisu tubeles gume?Nema unutrasnju,ide samo crv. Ne, imaju unutrasnju gumu. Leoncino 800trail nema unutrasnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Disko Nindža said: Sad ti je pravi momenat da naučiš, ne treba ti nikakav skup alat, a to je korisno znanje koje ti može spasiti dan ako se nađeš negde u nedođiji daleko od kuće. Da prodjem jos ovaj put sa nekim, problem mi je sto nema kako da fiksiram motor, tj ne znam on stoji na zadnjem stenderu ali kad god se skidao zadnji tocak motor je bio fiksiran u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG Daj preciznu lokaciju gde se nalaziš, tj. motor. Možda neko stanuje blizu tebe, možda ti može pomoći. Najskuplja varijanta je da zoveš mobilnog vulkanizera, mada ne znam ni koliko naplaćuju, ni da li dolaze zbog motora. Pre par meseci sam bio u Železniku, u sevisu Mutata, i video da imaju kombi i rade na terenu. Broj ćeš naći na net-u. Opet kažem, možda u tvojoj blizini ima neki moto majstor koji ti može pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Blaza said: @OgiBG Daj preciznu lokaciju gde se nalaziš, tj. motor. Možda neko stanuje blizu tebe, možda ti može pomoći. Najskuplja varijanta je da zoveš mobilnog vulkanizera, mada ne znam ni koliko naplaćuju, ni da li dolaze zbog motora. Pre par meseci sam bio u Železniku, u sevisu Mutata, i video da imaju kombi i rade na terenu. Broj ćeš naći na net-u. Opet kažem, možda u tvojoj blizini ima neki moto majstor koji ti može pomoći... Uzeo sam novu unutrasnju, sutra ujutru resavam sve sa Najdzelom. Hvala u svakom slucaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Avgust 1 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam malo ulja u kucistu filtera za vazduh, problem ili normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10991 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je problem u najavi.Obrisi i prati.Mozda je filter vazduha malo jace nauljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Avgust 2 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, cezarpa said: Mozda je problem u najavi.Obrisi i prati.Mozda je filter vazduha malo jace nauljen. hvala na odg, mogu li jos nesto da proverim pa da budemo sigurni? Svakako sam prebrisao sve pa cu pratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10991 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pocnimo od pocetka Transalp kakav filter vazduha ima?Papirni ili sunjder koji se malo zamasti?Ako je suvi papirni odakle ulje?Jedino iz motora.Ako je malo ulja i nije toliko strasno. Promenio Avgust 2 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Avgust 2 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan papirni je filter.. nije bilo mnogo ulja ali dovoljno da se vidi u jednom cosku.. tek sad vidim da se na slici jedva i to vidi mada sam ovde vec malo obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Avgust 2 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Pocnimo od pocetka Transalp kakav filter vazduha ima?Papirni ili sunjder koji se malo zamasti?Ako je suvi papirni odakle ulje?Jedino iz motora.Ako je malo ulja i nije toliko strasno. Isto se desilo i kod mene. Papirni filter malo ulja( par kapi rasprseno po kucistu), ocistio filter ,obrisao kuciste. Godinu dana nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Avgust 2 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2024. at 22:07, OgiBG je napisao: Da ne otvaram novu temu za ovo... Pokupio sam ovo na sajmu danas dok sam vezbao. Motor je trenutno u garazi na stenderu. Koga zvati da zameni unutrasnju gumu? Ja to nikad nisam radio, a i ne znam... Ovako se to radi.... 824.680 Aufrufe · 3.075 Reaktionen | Internet Video Pepê Moto... WWW.FACEBOOK.COM Internet Video Pepê Moto Adventure #motobmw #motociclismopuro #bmwgs1200 #motoclubes #bmwmotorsport #bmwclub #motolife #motoclube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, admiki said: Ovako se to radi.... 824.680 Aufrufe · 3.075 Reaktionen | Internet Video Pepê Moto... WWW.FACEBOOK.COM Internet Video Pepê Moto Adventure #motobmw #motociclismopuro #bmwgs1200 #motoclubes #bmwmotorsport #bmwclub #motolife #motoclube... Ne mogu da pogledam ovo. Nemam facebook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10991 Napisano Avgust 3 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan ?Nemam ni ja,pa ide klip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li je u Grckoj kaciga obavezna Evo ja sa porodicom na Peloponezu, mislim da 99% motociklista vozi samo u sorcu, majici i nekoj obuci, cesto i papuce. I staro i mlado. Ako vidim nekog u full opremi, veca je sansa da je stranac. Jes da je vrucina zesca, ali ne daj Boze da padne neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Grci su pobednici u "korišćenju" moto opreme i "održavanju" motocikala.... Bar ovo po turističkim mestima što viđam. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...