Endurado 45 Napisano Jul 8, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan pardon, zamenio je lanac i lancanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 8, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Endurado said: Suzuki SV 1000 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 1000 S, 2004. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 63500 km, Veternik. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili Moj motor koji sam pre tacno godinu dana prodao čoveku za 2.600 evra, a ništa mu nije radio! Ne verujem... Ne brini. Nece mu niko dati taj novac. Ako uzme 200 e vise nego sto si mu ti prodao, moze da peva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Jul 8, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek ga proda i za 5 ako ima budala... Ja sam ga pre 4 godine platio 2.900, ulozio u sediste, auspuhe i jos neke sitnice, pa mi bilo glupo da trazim vise iako sam mogao. Mozda sam ja lud... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16647 Napisano Jul 8, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Endurado said: Ma nek ga proda i za 5 ako ima budala... Ja sam ga pre 4 godine platio 2.900, ulozio u sediste, auspuhe i jos neke sitnice, pa mi bilo glupo da trazim vise iako sam mogao. Mozda sam ja lud... To je postalo in sada al ne verujem da ima budala. Eno i moj koji sam prodao za 1000e sad 1450e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan_kg 50 Napisano Jul 8, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da ima motora koji su i po 1000 evra preko realne cene na oglasima . Ali dobar polovan motor , registrovan i servisiran mora da kosta i njemu cena ne pada , moze da padne ako je prodavcu hitno za novac . Sve motore sam lako prodao po realnoj ceni ( 4-ri komada u poslednje dve godine prodao ) , jedino sam na bmw r1200s izgubio par stotina evra , ali sam to znao i kada sam ga kupovao da ce se taj model tesko prodati jel ima samo 1 u Srbiji , tj moj bivsi koji je sadasnji vlasnik isto stavio na oglas i stoji mu na oglasu dugo . Trenutno vozim 12cu , isto je na oglasu i ne zurim sa prodajom . Planiram da kupim 14-cu kada se ukaze prilika i dobar odnos cene i kvaliteta tog motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Tema jeste stara, ali ima veze s cenom polovnih motora. Naime kad sam prodao 750 k3, tad sam gledao k5-k6 1000 i cene su bile oko 4000-4500e za primerke u solidnom stanju, medjutim napravio sam pauzu od motora i sad gledam cene po oglasima i krecu se oko 5400-5800e za taj primerak. Jel su cene zaista toliko skocile polovnjacima ili su vecina njih precenjeni po oglasima? Gledao sam cak i na mobile.de, tek tamo su cene od oko 6000e pa na gore... Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovnjaci... Promenio Maj 23, 2023 član bojanh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Sve je otišlo gore, i novo i polovno, samo su plate ostale iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 23, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, bojanh said: Tema jeste stara, ali ima veze s cenom polovnih motora. Naime kad sam prodao 750 k3, tad sam gledao k5-k6 1000 i cene su bile oko 4000-4500e za primerke u solidnom stanju, medjutim napravio sam pauzu od motora i sad gledam cene po oglasima i krecu se oko 5400-5800e za taj primerak. Jel su cene zaista toliko skocile polovnjacima ili su vecina njih precenjeni po oglasima? Gledao sam cak i na mobile.de, tek tamo su cene od oko 6000e pa na gore... Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovljaci... Cene su skocile nazalost. Ja sam gledao preko ovaj moj model sto trenutno vozim, nema dobar primerak ispod 5.5-6.5k. A nekad si mogao dobar primerak preko da uzmes za 4.5k. Do pre 2,3 godine, na primer... E sad, ko ima pare, bolje da kupi novi. Jer upotrebna vrednost nije realna za polovnjake. Al tako se krecu. Ne vredi vise 5k evra kao sto je vredelo pre par godina. Nazalost, to je realnost. Tuzna realnost ekonomskog tigra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3887 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bojanh je napisao: Tema jeste stara, ali ima veze s cenom polovnih motora. Naime kad sam prodao 750 k3, tad sam gledao k5-k6 1000 i cene su bile oko 4000-4500e za primerke u solidnom stanju, medjutim napravio sam pauzu od motora i sad gledam cene po oglasima i krecu se oko 5400-5800e za taj primerak. Jel su cene zaista toliko skocile polovnjacima ili su vecina njih precenjeni po oglasima? Gledao sam cak i na mobile.de, tek tamo su cene od oko 6000e pa na gore... Znam da je inflacija sve drmnula, ali da bas toliko poskupe polovljaci... Ja prodao prvog maja prosle godine K6 za 4 k. Mala kilometraza, trebalo je uloziti oko 500 e za top stanje. Stojao na oglasima , samo neki llevati se kao"interesovali". Dosao drugar ponudio cifru, dogovor pao. Jbg 2016 kostao me 4800 evra, sad 2023 kosta 5.500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Maj 23, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nisu cene skocile - nego je evro izgubio vrednost !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Maj 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Grnca je napisao: Nisu cene skocile - nego je evro izgubio vrednost !!! Mozda jeste... Ali kad vidim onu ljubicastu... nesto mi toplo oko srca... Neke stvari nemaju vrednost... Promenio Maj 24, 2023 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Maj 24, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, cikamike said: Mozda jeste... Ali kad vidim onu ljubicastu... nesto mi toplo oko srca... Neke stvari nemaju vrednost... Nije mozda nego 100% pala vrednost. Juce zovemo Stojanova za prednji disk za Hondu NC700x - 86700 dinara , 1 (jedan) komad diska . Pa to je vec bezobrazno. I sa uzmi takav odrzavan motor i hoces da ga kupis za 2000e ili neznam ni ja koliko - i kazes PUNO JE TO PARA. Nije to puno para nego smo siroti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Maj 24, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi toliko siroti koliko je alav taj Stojanov, 86.000 za disk?!? Alo bre... u Luisu imaš za 100-200 evra da biraš prednji disk za sve motore, evo baš gledam za moj Fazer Brembo disk 180eur, na sniženju 145eur, a za NC700x prednji disk 85 eura Promenio Maj 24, 2023 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12584 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koga upecaju. Tako to funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 176 Napisano Maj 24, 2023 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da ih mrzi da imaju delove na lageru pa su stavili rabat 1300% da im se isplati ako je neko dovoljno velika budala da kocioni disk plati 750 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Maj 24, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Disko Nindža said: Nismo mi toliko siroti koliko je alav taj Stojanov, 86.000 za disk?!? Alo bre... u Luisu imaš za 100-200 evra da biraš prednji disk za sve motore, evo baš gledam za moj Fazer Brembo disk 180eur, na sniženju 145eur, a za NC700x prednji disk 85 eura Potpuno nebitno dal je disk 100e ili 1000e - ako je motor odrzavan - mora i da ga platis. Pa majku mu bato , nije u redu da stavljas u isti kos odrzavan i neodrzavan (zapusten) motor. Ja sam trazio velike pare za mog Dominatora, zvao covek i dosao da vidi sta je to toliko skupo, jako mu se dopao na slikama pa je hteo da vidi - kad je dosao i video, kad sam ga na kvrgu upalio - covek izbrojao novce i platio, DINAR se nije cenjkao !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da više vredi održavan motor nego kršina, ja prvi ću radije dati više para za kršten motor nego da uzmem lominu za bagatelu pa posle pukneš još toliko para dok ga dovedeš u red... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...