Jump to content

Moto Zajednica

slobodan_kg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Kawasaki ZX12R

Poslednji posetioci profila

451 profile views

slobodan_kg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

50

Reputacija u zajednici

  1. Jaci od tenka . Axaxax . 12-ca pre kise danas ...
  2. Slazem se Boki , mislim da bi i meni K5 bio mali kao i tebi . Nisam imao prilike da ga probam . Spremam 12 cu i odo opet do mora pa se vidimo u Bg .
  3. Boki u pravu si 100-o posto . Nema bolje , 14-ca mozda . Izasla jebna crna skoro na oglasu u Vojvodini negde i deluje da je u fulu ... Ali za 3700 evra koliko me kosta vozim se u fulu i odustao sam od kupovine 14-ce , jedino K5 1000 me vuce ima jedan na oglasu iz Svice u Aleksincu je motor , ceni ga 4300 evra , eto mozda bih kupio nekada K5 1000 to mi je bio sam da imam taj motor , busu ili 12 cu kao klincu ...
  4. Presao vec 6800-km sa 12-com i pre-zadovoljan sam . Gram ulja nije skinula na 6800-km predjenih . Zahvaljujuci Bokiju sa foruma koji mi je nasao , kupio sam polovne odlicne prednje diskove i sada mi motor koci vrh . Dobro je sto ga nisam prodao za 3500-de evra jel sata za te pare ne bih imao sta da kupim . Motor je napravljen pre 22-e godine i za 22-e nece moci da ga prevazinju . Tal lobi ( bmw ) motora me NE zanima . Pre 12-ce imao i vozio bmw r 1200 s jednom i nikad vise . Samo Japanac bato .
  5. Slazem se da ima motora koji su i po 1000 evra preko realne cene na oglasima . Ali dobar polovan motor , registrovan i servisiran mora da kosta i njemu cena ne pada , moze da padne ako je prodavcu hitno za novac . Sve motore sam lako prodao po realnoj ceni ( 4-ri komada u poslednje dve godine prodao ) , jedino sam na bmw r1200s izgubio par stotina evra , ali sam to znao i kada sam ga kupovao da ce se taj model tesko prodati jel ima samo 1 u Srbiji , tj moj bivsi koji je sadasnji vlasnik isto stavio na oglas i stoji mu na oglasu dugo . Trenutno vozim 12cu , isto je na oglasu i ne zurim sa prodajom . Planiram da kupim 14-cu kada se ukaze prilika i dobar odnos cene i kvaliteta tog motora .
  6. Sa 12-com , tura od 1600-o kilometara u tri dana preko Bosne , Republike Srpske , Crna Gora , Albanije put Skadra , Kopti , preko planina do Plava i nazad u Bgd ... Jedina zamerka na motor , je sto jede zadnju gumu jako brzo na 5000-a kilometara mora zamena ... Udoban za putovanja , stabilan , jako rasterecen motor za putne brzine i potrosnja na ovu kilometrazu prosecna 5,8 litara .
  7. Pozdrav Drug . Ne bih se setio po motoru prepoznao . Jel si popravio motor po dolasku sa trke , jel sada motor ok sada , jel se vozis?
  8. I pitanje za bajkere da li je neko imao ovaj model motora . O njemu nista nisam nasao na ovom forumu ? I da li je bio zadovoljan ?
  9. Pozdrav svim bajkerima . Dugo pratim forum ali se nisam oglasavao. Dosta korisnih informacija sam pronasao i procitao ovde godinama u nazad . Evo par slika od ove godine sa 12-ce koju trenutno vozim .
  10. Evo jedne fotke iz aprila . Banja Luka . Pratnja biciklista kroz grad .
  11. Kolega ako je u pitanju zelena 12-ca video sam je uzivo na pumpi u Bg-u pocetkom godine . Slazem se za izduv . Ali posto sam trenutno bez posla nista od izduva . Samo prednja nova guma trenutno i gas . Posto dosta prelazim malo me zeki potrosnja jel mi bmw nije prelazio pet litara na otvorenom ,a dva puta nedeljno sam na motoru Kg-Bg . Sa 12-com ispod 6,4 nema sanse da spustim na voznji do 160 na sat starim putom do Bg-a . Jedino sam tvoj motor video uzivo u Bgu . Inace u Srbiji retko vidjam ovaj model uzivo . U Kragujevcu imaju jos dve . Ako jos neko od kolega ima ovaj motor zanimala bi me iskustva . Hvala i pozdrav .
  12. Posle voznje XX i izleta u Bmw svet sa modelom r1200s dugo sam trazio i kupio 12cu A1 model sa vrlo malom kilometrazom . Do sada presao oko 6000 km ove sezone i prezadovoljan motorom i performansama . Udoban mi je jako za duze ture , ide brutalno i verovali ili ne na otvorenom puto potrosnja 6,5 litara . Mane , grad potrosnja 9 do 10 litara sto je ok za ovaj model mada po gradu vozim biciklu i kroz centar Bga prodjem samo kad moram . Brzo trosi zafnju gumu i u odnosu na bmw malo slabije koci ali i to se da resiti . Trazio sam samo 100 posto fabricki motor i u prvoj boji bez ikakvih prerada . Ostalo je samo jos tank torbu da resis i torbe bocne ali ranac pozadi za sada resava stvar . Ne znam koliko je zahrevan za odrzavanje jel je gore sve odradjeno samo sam ulje zamenio . Za cenu sa sve dovozom ,auto moto savezom , registracijom odgovorno tvrdim da je odnos cene i kvaliteta odlican . Jako stabilan motor , agregat perfetkan . Malo mi je trebalo da se naviknem na krivine sa njim jel se bmw obarao lakse i kao bicikla ali sam ga prodao jel nije mi se dopao fazon 2 klipa i motor koji stane na 200 , a ima 1200 kubika , a vala i preskup je . U odnosu na XX , kawa ima mnogo bolja ogibljenja i ide mnogo bolje .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja