bajker71 9563 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno si mator ko biblija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mada moze neka jutarnja kafica na ralja ringu...Niiisaaaam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Jul 22, 2022 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bajker71 je napisao: A stvarno si mator ko biblija! Kaže se....Mladić sa iskustvom" ...............Jel' tako @Bole37 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9563 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mladić sa višegodišnjim iskustvom! Isto smo godište, zato se i šalim na Saletov račun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Jul 22, 2022 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: Mladić sa višegodišnjim iskustvom! Isto smo godište, zato se i šalim na Saletov račun. pre 21 minuta, bajker71 je napisao: Mladić sa višegodišnjim iskustvom! Isto smo godište, zato se i šalim na Saletov račun. Pretpostavio sam ............odalo te ono 71 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 22, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Onda Sale dobro izgleda za 37 mo godiste 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9563 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije 37-mo godište već je momčić od 37 leta, nego je malo osedeo zbog sekiracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Nije 37-mo godište već je momčić od 37 leta, nego je malo osedeo zbog sekiracije. Pa sekirao sam se dal da kupim bmw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bajker71 je napisao: Nije 37-mo godište već je momčić od 37 leta, nego je malo osedeo zbog sekiracije. А и дере печење као да му је тек двадесета. Нема брига што се тиче холестерола, притиска... Срећа ти си само прасетину јео, па је њему остало више (немасне) јагњетине. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marko05 je napisao: А и дере печење као да му је тек двадесета. Нема брига што се тиче холестерола, притиска... Срећа ти си само прасетину јео, па је њему остало више (немасне) јагњетине. Ja svako vece po tensec i roxeru i cao... Pragnje je bilo top... Gavra nas je upropastio... Promenio Jul 22, 2022 član Bole37 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16924 Napisano Jul 22, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokrene temu, zvoca, onda nema ko da šeta kera, vruće mu, itd itd.. Kako ono kažu o izbiraču i onom drugom? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, severian je napisao: Pokrene temu, zvoca, onda nema ko da šeta kera, vruće mu, itd itd.. Kako ono kažu o izbiraču i onom drugom? Surova realnost,ali borba je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Jul 22, 2022 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, severian je napisao: Pokrene temu, zvoca, onda nema ko da šeta kera, vruće mu, itd itd.. Kako ono kažu o izbiraču i onom drugom? Lomio sam se to isto da napišem, al' 'ajde da ne kenjam k'o neki "matorac". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Jul 22, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, severian je napisao: Pokrene temu, zvoca, onda nema ko da šeta kera, vruće mu, itd itd.. Kako ono kažu o izbiraču i onom drugom? A neee, meni nema ko da seta kerove... a Boletu je vruce... sve si pomesao... on je izbirac u prici, a ja sam onaj drugi... hebac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9563 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo Boki i ti da kupiš beemvejca... Sve kao tražiš novu kawu jednim okom a drugim gledaš ka bavarcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, bajker71 je napisao: Još samo Boki i ti da kupiš beemvejca... Sve kao tražiš novu kawu jednim okom a drugim gledaš ka bavarcima. Joj brate, nije tako, ne radi mene taj motor uopste, uzimao sam iz Delte na test voznju 1250, ADV 2022 god, maltretirao ga nekih 300-400 km i vratio... seo na Kawu, zavrnuo gas i osmeh istog trenutka od uha do uha... pisao sam vec o tome detaljno. Tako da, probao jesam, cisto da vidim kuda dalje, i u buducnosti ne vidim sebe na toj strani uopste, ostajem ja na Hyper sportu. Promenio Jul 22, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9563 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam tvoj ukus Boki, pričali smo onomad na Divčibarama na tu temu, nego reko da te malo bocnem kada se ostali ne javljaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7748 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 807 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore Malo vožnja, malo bulje, i paljba kućama, kasna je noć... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Probao da uslikam raciju ali mi pobegoše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6158 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ugao ali moras malo da zumiras 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Motor ili Blackmore-a?Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8230 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nafetS je napisao: Motor ili Blackmore-a? Брод Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Брод 2:Avione Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Dobar ti ugao ali moras malo da zumiras Ma to se mi zezali da postavimo sliku, inače ovo ne radim Lepo veče, tamo gde smo sinoć sedeli brda motora... i suknji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Jul 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, blackmore je napisao: Ma to se mi zezali da postavimo sliku, inače ovo ne radim Lepo veče, tamo gde smo sinoć sedeli brda motora... i suknji Nadam se da je bar jedna od tih mnogo suknji zavrsila na tvom motoru... na mome sigurno bi, da sam bio tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...