ПИпезос 8239 Napisano April 19, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Честитам пазар и сад свим срцем уживај на њему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Lone ridersto se tice opreme imam sve osim pantalona (kacigu, jaknu x2, patike, pojas, rukavice). Htela sam da uzmem farmerke sad kad sam bila u Barseloni, ali nisam imala srece sa izborom. Iskreno ovde je bas los izbor, razmisljam da skoknem do Louisa U medjuvremenu islo se do Novog Sada, retrovizor odustao na sred autoputa, ali naslo se vremena i za fotkanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1567 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @anya Ne znam kakve farmerke tražiš ali Oxford ima odlične modele po razumnoj ceni, mada kapiram da si već bila u Barelu. Ixon takođe, samo nisam našao svoj broj ovde. Šta se desilo sa retrovizorom? Promenio Maj 15, 2023 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Lone ridernisam jos ove sezone bila u Barelu, a generalno sam na ovakve bacila oko https://fuelmotorcycles.eu/products/woman-sergeant-2?variant=40125118119959 ili neke malo senzibilnije cenovno ALPINESTARS Stella Callie Denim Lady Black Waxed Pant · Motocard WWW.MOTOCARD.COM Alpinestars Callie Denim Lady Pants Black Waxed. Regular cut, stretch jeans made of denim and fabric with Kevlar® panels for maximum resistance. With homologated Bio-Flex protections... retrovizor nije bio dobro zategnut pa se od vibracija cela ruka retrovizora okrenula ka meni. Zanimljivih 40km bez desnog retrovizora, mada kada mi je stvarno trebao pridrzim ga rukom Kad sam stigla kuci zategla sam maticu i trebalo bi da je sada okej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1567 Napisano Maj 15, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @anya EnFuel je odličan, ali pogledaj Oxfordove farmerice i mislim da se nećeš razočarati. Ja sam dosta opreme kupio napolju jer je, nažalost, kod nas izbor retro opreme nikakav, ali farmerice definitivno mogu da se nađu. A što se tiče retrovizora, sve je ok dok ne moraš da ga tražiš po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2172 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошла, и пуно безбедних километара и остварења жеља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 77 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se do Rume u subotu, prognoza kaze da ce biti lepo i toplo. Imaju solidan izbor zenskih farmerica i moto pantalona. Neki modeli su na snizenju. https://ddmoto.rs/odeca-i-obuca/pantalone/pol-zenski/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce mada mislim da ces ga brzo "prerasti" . Bezbedne kilometre,vidimo se na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...