Jump to content

Moto Zajednica

Moto Morini X-CAPE 650

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Jedva čekam da položim za puno A pa da ga pazarim, za moj ukus najlepši Adventure motor do te cene, koja neka manja verzija Multistrade 😁

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Moto Morini X cape 650

Evo update-a nakon povratka sa moto ture i da kazem da je X cape junački izgurno nešto preko 4300km bez problema i sa sadašnjih 22000km radi kao prvog dana. Na putu sam promenio lanac jer sam i sa lošim krenuo no to se svakako menja i bio je moj propust ali i sa tim je sve bilo perfektno. Definitivno bih voleo da ima malo više konjaže jer mi pobegu GS-ovci i KTM hahah Šalu na stranu odličan je i jedva čekam da dodje X Cape 1200 možda to bude jako lep update.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 4

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025

Pozdrav svima. Procitao sam sve vaše postove i na korak sam od kupovine MM iz 2023 godine sa opremom  crash bar, centralni kofer , stitnici ruku, produzeni vizir sve Givi,za 6400 eura. Medjutim predrasuda prema kinezima mi ne daje hrabrosti za kupovinu istog. Motor mi se svidja, lijepo se sjedi na istom lijepo se vozi, ali...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 20 postova
pre 58 minuta, motoze je napisao:

Pozdrav svima. Procitao sam sve vaše postove i na korak sam od kupovine MM iz 2023 godine sa opremom  crash bar, centralni kofer , stitnici ruku, produzeni vizir sve Givi,za 6400 eura. Medjutim predrasuda prema kinezima mi ne daje hrabrosti za kupovinu istog. Motor mi se svidja, lijepo se sjedi na istom lijepo se vozi, ali...

Sve ima svoje, no morini je sklopljen od dobro poznatih komponenti kinezi nisu nista razvijali za njega samo su pokupili resurse i sklopili ga. Za sad se meni pokazao kao dobar a sta ce biti za par godina to niko ne zna.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 20 postova

Evo još koji km i 24.000. A imam ga od Jula prošle godine i do sad nije bilo problema a nadam se da ce tako i ostati

• Sviđa mi se 6

• Drug član, 871 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Kakvi su vam utisci sto se opsteg vizuelnog stanja tice? Jesu plastike, srafovi, auspuh kao iz salona, ili su poceli da pokazuju znake starenja? Koliko je postojana farba na kormanu, agregatu, felnama? Kako vam se cini da ce to da izgleda za neku godinu?

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 20 postova

Ja za sad nisam primetio nikakav problem što se toga tiče. Svaki put kad ga operem sve se lepo sija, ali recimo meni su zlatne felne tako da ne potraju baš puno čiste ali se lepo operu na perionici i to bude bombonica. Deluje da ce to biti okej kroz koju godinu 😁 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 865 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Izbegavaj na auto praoni pranje motora, pogotovo oko agregata/dzekova, lezajeva tocka i felni... Ucice hemija u niplove pa ce biti sra*e posle nekog vremena 🙂

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja