Bole95 1 Napisano Avgust 19 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da položim za puno A pa da ga pazarim, za moj ukus najlepši Adventure motor do te cene, koja neka manja verzija Multistrade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 94 Napisano Septembar 13 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo update-a nakon povratka sa moto ture i da kazem da je X cape junački izgurno nešto preko 4300km bez problema i sa sadašnjih 22000km radi kao prvog dana. Na putu sam promenio lanac jer sam i sa lošim krenuo no to se svakako menja i bio je moj propust ali i sa tim je sve bilo perfektno. Definitivno bih voleo da ima malo više konjaže jer mi pobegu GS-ovci i KTM hahah Šalu na stranu odličan je i jedva čekam da dodje X Cape 1200 možda to bude jako lep update. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Novembar 2 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Procitao sam sve vaše postove i na korak sam od kupovine MM iz 2023 godine sa opremom crash bar, centralni kofer , stitnici ruku, produzeni vizir sve Givi,za 6400 eura. Medjutim predrasuda prema kinezima mi ne daje hrabrosti za kupovinu istog. Motor mi se svidja, lijepo se sjedi na istom lijepo se vozi, ali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 94 Napisano Novembar 2 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, motoze je napisao: Pozdrav svima. Procitao sam sve vaše postove i na korak sam od kupovine MM iz 2023 godine sa opremom crash bar, centralni kofer , stitnici ruku, produzeni vizir sve Givi,za 6400 eura. Medjutim predrasuda prema kinezima mi ne daje hrabrosti za kupovinu istog. Motor mi se svidja, lijepo se sjedi na istom lijepo se vozi, ali... Sve ima svoje, no morini je sklopljen od dobro poznatih komponenti kinezi nisu nista razvijali za njega samo su pokupili resurse i sklopili ga. Za sad se meni pokazao kao dobar a sta ce biti za par godina to niko ne zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Novembar 3 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si do sada zgazio sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 94 Napisano Novembar 3 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koji km i 24.000. A imam ga od Jula prošle godine i do sad nije bilo problema a nadam se da ce tako i ostati 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Novembar 10 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su vam utisci sto se opsteg vizuelnog stanja tice? Jesu plastike, srafovi, auspuh kao iz salona, ili su poceli da pokazuju znake starenja? Koliko je postojana farba na kormanu, agregatu, felnama? Kako vam se cini da ce to da izgleda za neku godinu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 94 Napisano Novembar 11 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sad nisam primetio nikakav problem što se toga tiče. Svaki put kad ga operem sve se lepo sija, ali recimo meni su zlatne felne tako da ne potraju baš puno čiste ali se lepo operu na perionici i to bude bombonica. Deluje da ce to biti okej kroz koju godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Novembar 11 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj na auto praoni pranje motora, pogotovo oko agregata/dzekova, lezajeva tocka i felni... Ucice hemija u niplove pa ce biti sra*e posle nekog vremena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...