NightWalker 95 Napisano Februar 11 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Masku uzeo brat sa foruma, kome je bila potrebna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto Morini X Cape 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Moto Morini X Cape 650, 2022. godište, Touring, vozilo prešlo 7600 km, Novi Beograd. Cena 6.999 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dodaš 850 eura i kupiš nov. Kakva tragikomedija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas tako... 8200e kostao je nov (u opisu oglasa, sa opremom), a cena od 7000 ovde nije fiksna. Aj da prodavac spusti na 6700, to je kupcu usteda od 1500e. Jeste to 'samo' 1500e, ali ima ljudi koji nece da izgube 1500e sto je legitimno. Recimo, kupice ovaj motocikl, voziti ga godinu dana i opet sledece godine (ili dve) ga prodati za istu cenu. Ne zagovaram kupovinu polovnog po visokim cenama, naprotiv i sam sam otisao i kupio nov kad sam video kakvo je stanje na trzistu (i opet bi). Svestan sam da ja u svakom slucaju 'gubim' neki deo novca, sto vise ne mora da bude u slucaju drugog vlasnika (on mozda i zaradi). Tako da tih 850e, je samo neto razlika, bruto usteda je dosta veca. Sa druge strane, razumem i poziciju prodavca. Treba naci meru sa cenom. Nizom cenom privlace se preprodavci, pa ta niza cena nece bitno uticati na stanje trzista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, nisam dobro pročitao cene u radnji, 7850eura je verzija sa žičanim točkovima, a ovaj u oglasu je sa livenjacima, a nov sa livenim felnama je 7550eura, tako da trebaš dodati 550eura za nov, i tu cela priča pada u vodu, a to koliko ga je on platio novog (8200) to može da okači mačku o rep, to nikoga ne zanima, pogotovo jer je danas nov 7550eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Februar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Disko Nindža je napisao: i tu cela priča pada u vodu, a to koliko ga je on platio novog (8200) to može da okači mačku o rep, to nikoga ne zanima To moze da ne zanima onoga ko nikad nista od dodatne opreme nije kupio, montirao i ne zna koliko sta moze da kosta (ili se pravi da ne zna) ... Onoga ko ozbiljno kupuje za neku namenu motocikl, sa namerom da putuje npr, stavice na papir, pa ce sam naci racunicu... A moze da doda i 550e kao sto kazes (u odnosu na cenu koja nije fiksna ) pa onda da nastavi da dodaje... Pa onda kad odluci da proda, da ne ponavljam, napisao sam gore... Promenio Februar 11 član cikamike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na komentarima Cena nije fiksna. Ovde je u cenu 8200 uracunata i dodatna oprema.Radjen je pre 600km i drugi servis. Motor je registrovan do kraja avgusta, tako da i tu ima neke ustede.Juce sam se nosio mislju da zadrzim motor jos ovu sezonu, a mozda i duze. Danas mi je palo na pamet da stavim oglas i vidim da li nekome odgovara. Ako se proda, znam sta cu juriti. Ali da postoji preka potreba za prodajom u ovom trenutku, to apsolutno ne.Ziveli Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Živio ti nama 100 godina Motor ti je prelep, ali ako želiš da ga prodaš moraćeš još malo da prilagodiš cenu, jer ovako čovek stvarno nema računicu da ga kupi po toj tvojoj ceni Ja potajno razmišljam o X-Cape otkad se pojavio i ako nikad nisam bio u Adventure/enduro fazonu, ali motor prosto osvaja, prelep je i sve komponente su mu na nivou počev od agregata, kočnica, vešanja... i da se odlučim na kupovinu nebi ni sekunde razmišljao da pored novog uzmem polovan koji je samo 550eura jeftiniji, nema logike, bar za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, bez opreme je razlika samo 550eur. I deluje neisplativo ako tako gledamo. Ali ne racunas dodatnu opremu, odradjene servise i registraciju. Mogu da napravim i mali ustupak u ceni (kao sto rece kolega iznad), pa dolazimo do znacajnije razlike, zar ne?Imamo drugaciji pogled ocigledno, ali i to je normalno Neka stoji na oglasima, mozda neko i prepozna da nije losa opcija Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je tu u pitanju ona čuvena situacija u kojoj smo svi bili, naterala ga žena da proda motor, a on je "poslušao" i ošurio cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha Kada sam uzimao motor, zena je rekla da ce se razvesti jer je opasno, mator sam za to, zna da cu voziti kao i auto sto vozim i ostale price. Cak nije htela da me odbaci do salona da ga preuzmem. Sad kad se vratim iz voznje kaze kako razume i da vidi da mi se raspolozenje popravi. Samo nije sigurna da li stvarno vozim motor ili radim nesto drugo, pa sam tako srecan Verujem da sigurno nece biti odusevljena kad sazna da kupujem novi i jaci motor. Ali, kad bismo zene pitali, ne bi nam zivot bas bio bajan Samo se jednog dana pojavis sa novon masinom Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bolje razmisli, bolje da se vozikaš na motoru nego da visiš po kafanama i kladionicama i juriš druge ženske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11025 Napisano Februar 11 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I sa novim motorom moze da juri zenske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 12 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li liveni tockovi manji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Februar 12 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Isti su tockovi u obe varijante, iste i gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto Morini X Cape 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Moto Morini X Cape 650, 2022. godište, Touring, vozilo prešlo 7600 km, Novi Beograd. Cena 6.999 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using TapatalkZa forum je poslednja cena 6500eur! Dakle, 1700eur ispod nabavne, plus vazeca registracija do kraja avgusta i tek uradjen servis Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 13 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, JunioR. je napisao: Isti su tockovi u obe varijante, iste i gume Pitam zbog visine,na Benelliju su liveni točkovi 17-ke,i sic je niži..,pa da nije i ovdje slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Viđen danas jedan sivi kod Ateljea 212. Liveni točkovi. Malo zagreban na plastici sa desne strane, BG tablica. Komad motora, baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas, bas lep motor. Ima ‘ono nesto’ za moj ukus, kao npr nova Tenere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Februar 18 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao je jesenas još neko sa foruma ovaj motor samo onaj belo-crveni. Tažio je 5500 i mislim da ga nije još prodao. Ja gledam onaj CFmoto CLX 700 adventure (on mi je baš po mom ukusu) ili ovaj Morini. Onaj CFMOTO probni iz 2023 prodaju za 5500 (nov je 7500) i stoji im već mesecima. CFMOTO CL-X 700 ADVENTURE DEMO WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO CL-X 700 ADVENTURE DEMO, 2023. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 3500 km, Novi Sad. Cena 5.490 € - Motori - Polovni Automobili Verovatno ću sutra da ih zovem i da se dogovorim za neku još bolju cenu mada mi je frka šta ako rešim sledeće godine da ga prodam koliko ću moći da izvučem kad ga oni novog ne mogu prodati 2000 ispod cene. Izgleda da su ovo za sada takozvane "venčanice" I ovaj kolegin X-cape mi je lep ali budi hrabar pa ga kupi. Kad si već dao 8200 za njega sad ga teraj dok ide jer teško se može dobiti neka pristojna cena za njega a da gubiš na njemu 2-3 hiljade eura stvarno bi bila velika šteta. A možda se kroz vreme dokaže i postane dobra investicija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine u postu kolege iznad. Ne prodaje se po svaku cenu. Spustio sam 1700e u odnosu na prodajnu. I ispod toga ne zelim da idem. Stvarno mi nije zurba da prodam. Odgovara mi motor, ali bih i probao nesto novo i jace. Ako naidje neko kome odgovara, odlicno. Ako ne, i to je ok Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Gledao juče nekog Portugalca na YouTube; reče da motor grije 00. Oseti li se baš tako ili ovaj preteruje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 19 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj sedeo na VFR-u u sred leta pa da oseti pravo grejanje = kajgana u gaćama... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao juče nekog Portugalca na YouTube; reče da motor grije 00. Oseti li se baš tako ili ovaj preteruje?Iskreno, nisam uopste primetio neko preterano zagrevanje. Medjunozje svakako ne greje, a jedino sto osetis, i to tokom leta, je grejanje dok stojis na semaforu, pa izbacije toplotu sa strana, u predelu kolena i ispod. To je valjda tako na svakom motociklu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...