milomir22 3579 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Nole Bg said: Bolje ti je kupiti zadnjeg vazdusara 2010-2012, nego prvog vodenjaka, msm sigurnije ali izbor je tvoj. Čestitam na brzoj prodaji svakako. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka A šta fali prvom vodenjaku? Drugar ga ima nekoliko godina (gs lc 2016.), problema bez. Vazdušni je baba naspram vodenog, a najnoviji je još oštriji... Promenio Maj 8, 2022 član milomir22 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, milomir22 je napisao: A šta fali prvom vodenjaku? Drugar ga ima nekoliko godina (gs lc 2016.), problema bez. Vazdušni je baba naspram vodenog, a najnoviji je još oštriji... Mislio je kolega na prvih godinu/dve od početka proizvodnje vodenog. Kasnije su te neke problematicne stvari ispravljene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Maj 9, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakvih problema sa "ranim" vodenjacima,to sto citate po internetu je druga prica. Samo ako je odrzavan elementarno i odgovorno. @Bole37 ako te zanima GS dacu ti broj i preporuku od momka koji malte ne samo njih uvozi iz CH i sve ih rasproda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5504 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, punisa 16 je napisao: Nema tu nikakvih problema sa "ranim" vodenjacima,to sto citate po internetu je druga prica. Samo ako je odrzavan elementarno i odgovorno. @Bole37 ako te zanima GS dacu ti broj i preporuku od momka koji malte ne samo njih uvozi iz CH i sve ih rasproda. Jel Denis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5504 Napisano Maj 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako. Trenutno stanje je da sve i jedan gs na oglasima koji ima malu kilometrazu-nema servisnu knjizicu...znaci kilometraza je ta mala+100-200 000...Ovi iz uvoza sa servisnim knjizicama koji su super odrzavani idu od 70 000 pa na dalje... Promenio Maj 9, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Maj 9, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bole37 je napisao: Jel Denis? Nije. Radmilo se zove. Ja se druzim samo sa ovima koji imaju egzoticna imena kao ja. 3 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, punisa 16 said: Nije. Radmilo se zove. Ja se druzim samo sa ovima koji imaju egzoticna imena kao ja. De mi otac ne dade neko ime tipa Milenko pa da i ja imam stilski nameštaj, hrastov parket i GS-a zadnju seriju vazdušare i drugu seriju vodenjare 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5504 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, punisa 16 je napisao: Nije. Radmilo se zove. Ja se druzim samo sa ovima koji imaju egzoticna imena kao ja. Pa daj da vidim ima li sta krsteno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...