Boba1990 129 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Trebinja. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 10, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan pozdrav iz Trebinja 13 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankom 41 Napisano Jun 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: nova pazova Motocikl: Suzuki Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Višegradu sjajno vreme... Za razliku od sinoć.. span pan модулpan модул Promenio Jun 10, 2022 član brankom 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, ja nažalost moram sačekati sledeci vikend zbog posla pa cu lagano, i ova hoce-nece kisa me demoralisala totalno.. ali dobro, bice prilike za druzenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni uletela svadba, pa sam morao otkazati smeštaj, ali baš mi je žao što nisam dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Jun 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fino bilo u Trebinju sinoc! Danas sam stigao u NS, vozio dobar deo puta iza dvojice Sapcana. Slikalo nas je bar 5 kamera , sad cekamo reakciju nadleznih Promenio Jun 11, 2022 član rogaceboy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, rogaceboy je napisao: Fino bilo u Trebinju sinoc! Danas sam stigao u NS, vozio dobar deo puta iza dvojice Sapcana. Slikalo nas je bar 5 kamera , sad cekamo reakciju nadleznih sad bar imate lepe slike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zbog posla nisam mogo juce biti tamo. Tako da sam jutros poranio, u 7h krenuo iz Tivta i bio u Trebinje u 8.30h. Na parking i u kamp iza zgrada bilo jedno 100tinjak motora. IMG 20220612 084041 7 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20220612 083736 0 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20220612 083924 1 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20220612 084540 7 — Postimages POSTIMG.CC Setao medju motore jedno sat vremena. Kasnije popio kafu u onaj trzni centar odmah pored. Oko podna prosao granicu BIH i CG prema H.N. sa clanovima MK Arhangel (5,6 chopera, bijela hajabusa i neki touring motor). 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Lijep moto skup, super druzenje , samo je bilo bas pretjerivanja sa turiranjem motora . Prvi put sam sad na moto skup u Trebinje mada su mi rekli da je ista situacija iz godine u godinu …Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio lep! Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Promenio Jun 12, 2022 član Vojkan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve super kao i svake godine. A da turiraju turiraju. Sto bi se ja nasalio trajno ostecenje sluha 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo lepo. Ljudi su tamo velikog srca. Samo ono turiranje u Subotu, u jednom trenutku sam izasao iz kampa koliko mi je smetalo. To je i razlog zasto ne idem vise na skupove u Srbiji. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Turirati=masturbirati 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 14, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Darko 012 je napisao: Samo ono turiranje u Subotu, u jednom trenutku sam izasao iz kampa koliko mi je smetalo. To je i razlog zasto ne idem vise na skupove u Srbiji. Jbg u populaciji je prevelik procenat paćenika željnih pažnje, najgore je što se uvek nađe nekoliko balvana kojima je to bezumno turiranje zanimljivo pa stanu oko njih i time im hrane ego. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Darko 012 je napisao: Stvarno je bilo lepo. Ljudi su tamo velikog srca. Samo ono turiranje u Subotu, u jednom trenutku sam izasao iz kampa koliko mi je smetalo. To je i razlog zasto ne idem vise na skupove u Srbiji. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Због дотичних сам само једном ушао на скуп. Био 10ак минута, згрануо се и више прилазио нисам. Изненадио се нисам, очекивао сам, али опет ми се мало згадило. Делује ми, по свему виђеном, да мотори постају статусни симболи. Додуше, били су и до сад, али на неки други начин... Знало се ко шта вози и из ког разлога. Сад као да је сваки индијанац који је дохватио мало више лове одлучио да купи мотор и да иде по скуповима да привлачи пажњу (лечи комплексе). Нема ту више неке дражи, страсти, љубави према два точка. Чак и овде се доказујемо ко вози скупљи мотор, чији је ауспух јачи, ко га је дуже држао у црвеном... 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 14, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio lep, vreme jos lepse, priroda i pejzaži najlepši. Vidimo se i sledece godine obligatno.P. S. Moto skup je skup hiljada različitih ljudi, karaktera, turiranje i zvuci motora su neizbezan momenat. Ali to sve daje neki filing kad ceo grad maltene zivi za i sa motorima. Nije to odlazak u pozorište. Istrpis malo ako smeta i teras dalje nisu svi isti jbg. Meni recimo nije prijalo Hladno pivo ali odsuso sam 20min i pobego na spavanje sta ces. Nemere svuda Smak i Yu grupa hahahaha. Super Ténéré 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Jun 14, 2022 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja moj "moto vikend u Trebinju" pomerio za neki drugi vikend. Kad nema skupa... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 807 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, stari roker said: Zato sam ja moj "moto vikend u Trebinju" pomerio za neki drugi vikend. Kad nema skupa... Najpametnije... Nije mi na odmoru ni do rock koncerata ni do druge galame (imam je i previše svaki dan oko sebe), pucanja i turiranja, već do mira i tišine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 15, 2022 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljute ali Iskusno u tunelu i to bez osvetljenja po liniji Nailazi kamion Pozdravi drugare Kolege... Promenio Jun 15, 2022 član cr4zyzola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 807 Napisano Jun 16, 2022 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Općenito su ceste po RS-u u katastrofalnom stanju, rupa na rupi, samo gledaš gdje ćeš iskriviti felgu. Federacija nešto bolja, ali ni usporediti sa Hrvatskom ili Slovenijom, gdje je EU isfinansirala poboljšanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3227 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, FFBikerSar je napisao: Općenito su ceste po RS-u u katastrofalnom stanju, rupa na rupi, samo gledaš gdje ćeš iskriviti felgu. Federacija nešto bolja, ali ni usporediti sa Hrvatskom ili Slovenijom, gdje je EU isfinansirala poboljšanja EU finansira i BiH samo Federacija odvoji malo za po neki projekat a RS strpa sve u svoj džep...tj džepove političara i ostalih koji imaju šape u medu Dovoljno je proći put od Sarajeva do Trebevića i svakom je jasno kako stoje stvari u zemlji...na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 16, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj opšti utisak je da su putevi u BiH (bar oni kojima sam se ja kretao) sasvim ok, zadovoljavajući, ništa lošiji nego u Srbiji, sem one izuzetno loše deonice 20-ak km prema Neumu 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3227 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Disko Nindža je napisao: Moj opšti utisak je da su putevi u BiH (bar oni kojima sam se ja kretao) sasvim ok, zadovoljavajući, ništa lošiji nego u Srbiji, sem one izuzetno loše deonice 20-ak km prema Neumu Ima ogromne razlike...možda nisi vozio toliko po RS ali baš ima razlike. Recimo kad se ide od Foče preko Bastaša do GP Hum sa CG gde se nalazi prelep deo Kanjona Pive. Taj put je ne katastrofa nego opasan po život. Deo od Foče pa do Čemernog nije rađen još od Tita... Kad ideš od Trebinja prema Mostaru pa onaj očajni put od Ljubinja do Stoca...ubistvo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5629 Napisano Jun 16, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ima ogromne razlike...možda nisi vozio toliko po RS ali baš ima razlike. Recimo kad se ide od Foče preko Bastaša do GP Hum sa CG gde se nalazi prelep deo Kanjona Pive. Taj put je ne katastrofa nego opasan po život. Deo od Foče pa do Čemernog nije rađen još od Tita... Kad ideš od Trebinja prema Mostaru pa onaj očajni put od Ljubinja do Stoca...ubistvo! Nike to komšo toliko bas loše koliko ti predstavljas, uplašićeš ljude da idu kroz prelepu Bosnu. Meni prelepo kud god krenem tamo. Istini za volju ima tu i prilicno loših deonica koje treba izbeci ako moze ali daleko od toga da se nemože proći. Taj Foča - Šćepan polje je najgori deo puta, sve ostalo je sasvim korektno i msm da nema razlike u odnosu na Srbiju, C Goru, mada meni kroz C Goru možda i ponajbolje. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...