aradoje 0 Napisano April 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Htio bih da trgujem harlija, ali me zanima ako neko vozi po Podgorici da li se previse griju s obzirom da su visoke temperature? Jedan me poznanik prepada da ce biti pakao, ljudi iz BG mi kazu svaki se grije i td i td. Ima li neko iskustva? Kupio bih Heritage ili Road King, vodeno hladjeni. Promenio April 19, 2022 član aradoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12855 Napisano April 19, 2022 Ne silazi, 7406 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano April 19, 2022 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti to kupi i ne brigaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano April 19, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se voze ti Harliji po Juznoj Americi,poznati su po prokuvavanju na bulevarima Majamija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 19, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sa vazdusnim hladjenjem racunaj na to da neces moci da vozis sa kracim pantalonama,prži noge. A ne znam zasto te brine ako je vodeno jer ne moze da se greje vise od vecine motora sa vodenim hladjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 19, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto ima merac temperature, fabrika nije bezveze postavila. Sve sto nema isti, fabrika nije bezveze izostavila. Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano April 20, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan aradoje crni sine, đe će Harli na Cetinje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 183 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 172 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Što. Vladika da je živ, Harlija bi vozio ili Goldving, ništa drugo. To je ta širina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za Harlija ali sam na VFR u avgustu kroz Sozine iza kamiona umalo umro. Doslovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 2, 2022 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Al od hladnoce verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije bilo 60' nije bilo ništa... Pakao. A kamion duva vrelo ne mogu preteći, on se vuče... Ma idiotizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 2, 2022 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam kroz Sozinu dosta puta, meni uvek bude hladno brrrrrrr... al je definitivno zanimljivo voziti kroz tunel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...