Sumnjicavi 19 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nemam nikakvo iskustvo sa motorima osim par puta na El skuteru.Trenitno sam u situaciji da mogu da kupim Yamahu drag star 125cc i da polazem za tu kategoriju ili da polazem za A ali minimum 1godinu necu imati novce da kupim motor.Interesuju me prednosti i mane ovih 125cc motora.Vozicu samo gradsku voznju i vikendom malo oko grada.48 mi je godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1875 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prednosti i mane 125-ca su u tome da su mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je uvek bolje krenuti od nekog manjeg motora, pa posle sa iskustvom preci na nesto vece. Ja sam se navozao fino i uzivao sa 200cc kada sam tek poceo, za grad milina. Dobra stvar A kategorije je to sto se tokom obuke onda isproba vise motora, pa je lakse posle napraviti izbor mozda, a i jednog dana ako se prelazi na nesto jace onda nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja nisam izdrzao,jbg valjda ce biti dobro.Pazareno prije par minuta 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 11, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda! Neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako si ga kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda i ima dosta dodatne opreme Imaces malu muku sa gumama dimenije nisu bas standarne , znam jer i sam mucim tu muku, ali je bas dobar Nek je sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na ljepim zeljama,da mi je neko rekao da sa svojih 48 godina mogu da se ovoliko radujem kao djete ne bih vjerovao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano April 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Izostavi ono kao dete.Ovde su sve velika deca,koja se raduje iz sveg srca svojim igračkama.I da,motor ko bombona. Promenio April 11, 2022 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom. Prelepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 485 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kako dva cilindra, a 125cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam drug,ima iskusnijih na forumu mozda oni znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 13, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako,posto kod mene nikad nista ne ide lako tako je i sa motorom.Prvi pokusaj paljenja nije uspio jer nisam naviknut gdje kvacilo otpusta.Drugog pokusaja nije ni bilo jer motor pusta cudsn prodoran zvuk,da se radi o autu rekao bih da je alanser.Bas sam se da izvinete sjebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano April 14, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze kvacilo ima sa paljenjem? Izbaci ga u neutral, upali, pa polako... uci ce ti to u rutinu posle par dana Pusta cudan zvuk pri verglanju ili u radu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 14, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da mu je, rešiće se. Baš dobro izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 14, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baterija,uff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano April 15, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....najmanji problem. Inače motor je keva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide makina ?Ako si u Bgd mozemo da organizujemo neku vikend voznju dva Dragstara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 19 Napisano April 19, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu,nisam u Beogradu a i polaganje je tek za dvije sedmice.Za sada ga samo gledam i glancam.Kakva iskustva sa Drag starom imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan , muka su gume . Nisam ni imao kvarova da bi mogao da kazem e ovo ili ono nije dobro , neka tako i ostane Menjao sam sajlu kvacila OEM je 6000 u Yamahi i cekao sam je mesec dana , naravno napravio sam i zamensku koja me i dan danas sluzi a ova je uradno upakovana . Imas par slika sa menjanja ulja od pre neki dan na forumu ako te zanima kako se umazati za 3 min Jako mi sve svidja sto je sve na sraf i mozes ubaciti kojesta ali naravno i ubaciti para vise nego sto on sam vredi ali to niko i ne racuna ... Zna da zvizne slavinica za gorivo ali to se lako i jeftino resava . Lagana voznja za uzivanje . Mala potrosnja, jeftina registracija win win sto se mene koliko sad imam vremena za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che007 11 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lešak Motocikl: Nemam trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2022 at 8:05 PM, Sumnjicavi said: Ljudi ja nisam izdrzao,jbg valjda ce biti dobro.Pazareno prije par minuta Јел ово Drag Star 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...