to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, dvlns said: kamo li vredjam !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano April 10, 2022 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Koliko proseravanja oko Markeza... Sta pricate jbt... Covek imao problem na startu, jedino sto je mogao da uradi je da vozi "u blokadu" dok svi ostali voze kao i sto svi normalno voze kad normalno startuju. Sta mislite zbog cega je 93 konstantno imao najbrze krugove a ostali voze kao babe? Po tome onda je bolje ljudima da ni ne voze kvalifikacije, nego da startuju sa zacelja jer ce onda da voze u blokadu u budu 8. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Ninja66 said: Petruci juce pobedio u debitantskoj trci, veceras druga . Gde se moze pogledati ? Na Eurosport playeru za 2 evra mesečno. Dirketni i on demand. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano April 10, 2022 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan a kamo li vredjam.Ja se iskreno izvinjavam ako sam uvredio nekoga, stvarno mi nije bila namera... Samo mi je nezamislivo da je ovo namesteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3582 Napisano April 10, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve super, ali je MM imao jedno 2-3 situacije gde se meni govno smrzlo, a kamoli njemu. Čovek je lud načisto, čim sebe tera ovako da vozi posle svega što mu se izdešavalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16021 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče Markez je danas objasnio da je za dve klase iznad ostalih. Samo da ga zdravlje posluži i biće zanimljiva sezona. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, rastkojokic je napisao: Ja se iskreno izvinjavam ako sam uvredio nekoga, stvarno mi nije bila namera... Samo mi je nezamislivo da je ovo namesteno Nisi ti drugi covek je pisao o iQ. Sve ok ne slazes se i to je to. Mozes kao To Crank na duhovit nacin da izneses neslaganje ne mora u glavu. Samo toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 boda iza Quartararo-a. Ovi ostali se ne broje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam zbog čega da se izvinjavam, takvu glupost normalan čovek ne može da izjavi. Ako će neko da troluje i ja to moram da čitam čitajuči tok teme, onda tek nemam zbog čega da se izvinjavam. @dvlns anti-stall sistem sprečava da se agregat ugasi, videlo se na snimku kako motor “štuca” na startu, nije izašao iz prve brzine do kraja pravca maltene. Promenio April 10, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4415 Napisano April 10, 2022 Svrati cesto, 3537 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, blackmore je napisao: Jel ste vi pojedini normalni sa izjavama o nameštanju? Koliki deficit IQ-a neko mora da ima da izjavi takvu glupost? Markezu je zakazao anti-stall sistem, da nisu možda i Beštiji stavili nitro u guzicu? Kapa do poda Rinsu doduše, samo da ostane konstantan i može i do titule ! Pokusaj pristojnije da komentrises necije misljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, blackmore said: anti-stall sistem sprečava da se agregat ugasi, videlo se na snimku kako motor “štuca” na startu, nije izašao iz prve brzine do kraja pravca maltene. Nešto si ti ovde zbrdazdilario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Fredi said: Pokusaj pristojnije da komentrises necije misljenje. Može i nepristojno... ... al s ljubavlju! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Fredi je napisao: Pokusaj pristojnije da komentrises necije misljenje. Nek pokušaju pojedini da malo razmisle pre nego što pišu neosnovane gluposti, nije ovo sajt Kurira nego moto forum. Upravo sada, to crank je napisao: Nešto si ti ovde zbrdazdilario. Ne znam šta to znači, ja sam ukratko objasnio o čemu se radi, koga zanima detaljnije - tu je Google. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, to crank je napisao: Nešto si ti ovde zbrdazdilario. Nije nego je to Erceg rekao 2-3 puta u prenosu. To sto si ti hendikepiran pa ne slusas Ercega to je tvoj problem 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, blackmore je napisao: Nek pokušaju pojedini da malo razmisle pre nego što pišu neosnovane gluposti, nije ovo sajt Kurira nego moto forum. Ne znam šta to znači, ja sam ukratko objasnio o čemu se radi, koga zanima detaljnije - tu je Google. Ne znam da postoji na motociklu, za F1 postoji trag na googlu i kod Srdjana prespojile zice pa pomesao. Mozda je neka novotarija pa sam zato pitao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: Nije nego je to Erceg rekao 2-3 puta u prenosu. To sto si ti hendikepiran pa ne slusas Ercega to je tvoj problem Anti-stall nije nikakva novina, koristi se u F1 odavno, čak je i Ricciardo imao problema sa time prošle sezone, tako da me nije Erceg “pre 10 minuta” prosvetlio EDIT: Sad videh prethodni komentar, sve kul Promenio April 10, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 10, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj i jeste onaj sa sk drugog objasnjenja nema...vjeruje u evroviziju, izbore, sasu popovica, žexa... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 10, 2022 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Trka odlicna, samo ono sa zastavama usralo trku, mnogo su brizljivi ti amerikanci.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan O Bože! :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BRACO je napisao: Ovaj i jeste onaj sa sk drugog objasnjenja nema...vjeruje u evroviziju, izbore, sasu popovica, žexa... Dok ti veruješ u daljince i nameštanja i pričaš da je MotoGP neregularan, a sve to na moto forumu. Stojim iza prvobitnog komentara, a sad sam još i više siguran da sam napisao sve kako treba Saša Popović, Žeks i te gluposti koje pominješ su više nešto u čemu bi ti uživao, ne trpaj me u isti koš sa tim… pojavama, da se tako izrazim. Što se izbora tiče, neću komentarisati jer je ukazano na to da se politika ne meša u razgovor na forumu, ali opet… nekome je teško da prati pravila očigledno, pitam se što… Promenio April 10, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, blackmore said: Ne znam šta to znači, ja sam ukratko objasnio o čemu se radi, koga zanima detaljnije - tu je Google Dakle, anti-stall mu nije dao da do kraja pravca izađe iz prve? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano April 10, 2022 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan vjeruje u evrovizijuHahahahahhahahahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, brdy said: mnogo su brizljivi ti amerikanci. Pa da, sećaš se kako su Nicky Hayden-u uvaliki Iračku zastavu kad je pobedio na Laguna Seca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 10, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Čovjek vozi gsx650f i to je odgovor na ostalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...