Motorcyclist 20254 Napisano Jul 29 Integrisan, 6330 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3531 Napisano Jul 29 Drug član, 1670 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo kako je dobar u PM , da mi se moj ne sviđa ovoliko sad bi bio u oglasima da kupim RSa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4966 Napisano Jul 29 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce videh stariji model, bas dobro izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20254 Napisano Jul 29 Integrisan, 6330 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Džim Džarmuš said: jaooo kako je dobar u PM , da mi se moj ne sviđa ovoliko sad bi bio u oglasima da kupim RSa Jedna od zelja, probati ovaj model i veliki GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7575 Napisano Jul 29 Drug član, 2107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavajte... Motor jeste lep , ali kako mozete da sazvacete ove sisetine sa strane od mrtvog boxera, evo ne znam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3531 Napisano Jul 29 Drug član, 1670 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I mi imamo sise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Jul 30 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20254 Napisano Avgust 4 Integrisan, 6330 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U oglasima vec GS1300adv sa 2500, 5000km... Da li se to neko zajebe pa mu ne pase ili sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1090 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda tezina. Mislio sam da je novi ADV GS malo laksi od prethodnog, ali je cak za nijansu tezi. oko 270Kg wet. Obican R1300GS ispada dosta sposobniji za avanture od ADV verzije. Promenio Avgust 4 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...