Džim Džarmuš 3756 Napisano Octobar 2 Drug član, 1800 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je BMW bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2575 Napisano Octobar 2 Mr., 632 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Imala je Yamaha ST10 ali iz samo njima znanih razloga kad se ocekivao nov model ili nekakvo osvjezenje oni ugasise proizvodnju. Meni bio svojevremeno zanimljiv kao potencijalna zamjena za Tracera. Nikad nisam saznao zasto su odustali od te kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 245 Napisano Octobar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 14 član Ivanhoe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3756 Napisano Octobar 14 (promenjeno) Drug član, 1800 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kod Baneta ? Promenio Octobar 14 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 245 Napisano Octobar 14 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Džim Džarmuš je napisao: Ovo je kod Baneta ? Prebačeno tamo gde treba u temu R18 Jeste Bane dovuko svašta trenutno ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15741 Napisano Sreda u 18:59 Drug član, 1450 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se nadao da ću jednom uzeti GS-a, ali sam izgubio svaku nadu jer mislim da za mog zivota neće napraviti lep GS, mislio sam da će ovaj 1300 biti uradjen da bude lep , ne mogu da svarim onaj far novi(nisam mogao ni onaj stari) a tek onaj lego adv , ne znam , meni je ogavan, ne pričamo sad o tome da li je kvarljiv ,ovakav ,onakav, nego čisto o lepoti modela. Vozi se odlično i ni jedan se ne vozi tako lako , to vidim po drugarima koji su vozili kao konzerva tune a sad voze mnogo bolje, kad sednu na nesto drugo opet se vrate na konzerva stil. Al eto , jbg meni nije lep, oprostio bi i kardan i ostala sranja i počeo bi da se ne javljam drugimaal ne vredi ,nije mi lep. I da ne krećete sa kiselim groždjem , nema potrebe , nisam u toj priči, meni jednostavno nije lep. Ajd da vidimo sledeći, nada poslednja umire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1610 Napisano Sreda u 19:05 Drug član, 393 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kazu napravljen za one koji ne znaju da voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1654 Napisano juče u 15:01 prisutan, 1254 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 10. 2025. at 19:59, piki je napisao: Ja sam se nadao da ću jednom uzeti GS-a, ali sam izgubio svaku nadu jer mislim da za mog zivota neće napraviti lep GS, mislio sam da će ovaj 1300 biti uradjen da bude lep , ne mogu da svarim onaj far novi(nisam mogao ni onaj stari) a tek onaj lego adv , ne znam , meni je ogavan, ne pričamo sad o tome da li je kvarljiv ,ovakav ,onakav, nego čisto o lepoti modela. Vozi se odlično i ni jedan se ne vozi tako lako , to vidim po drugarima koji su vozili kao konzerva tune a sad voze mnogo bolje, kad sednu na nesto drugo opet se vrate na konzerva stil. Al eto , jbg meni nije lep, oprostio bi i kardan i ostala sranja i počeo bi da se ne javljam drugimaal ne vredi ,nije mi lep. I da ne krećete sa kiselim groždjem , nema potrebe , nisam u toj priči, meni jednostavno nije lep. Ajd da vidimo sledeći, nada poslednja umire. GS-a bih isključivo uzeo zbog boxera, voznih karakteristika, ogibljenja, i kočnica, i samo zato!! Izgled bih potisnuo daleko negdje u dubinu mozga!! Švabe i njihova čudna dizajnerska rješenja?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2575 Napisano juče u 16:00 Mr., 632 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, mali_zmaj said: GS-a bih isključivo uzeo zbog boxera, voznih karakteristika, ogibljenja, i kočnica, i samo zato!! Izgled bih potisnuo daleko negdje u dubinu mozga!! Švabe i njihova čudna dizajnerska rješenja?!? Zemo, a sta je mimo toga sto si naveo i bitno kad sjednea i otisnes se drumovima (samo da se razumijemo, meni je moj najljepsi na svijetu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15741 Napisano juče u 16:03 Drug član, 1450 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_zmaj je napisao: Izgled bih potisnuo daleko negdje u dubinu mozga!! ne mogu , nije isto gledati svaki da jovanu jeremić i Moniku Beluči, mogu da karam obe to nije upitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2575 Napisano juče u 16:39 Mr., 632 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, piki said: ne mogu , nije isto gledati svaki da jovanu jeremić i Moniku Beluči, mogu da karam obe to nije upitno Ljepota je u oku posmatraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3321 Napisano juče u 17:33 Drug član, 1038 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ako si Saša Matić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15741 Napisano pre 14 sati Drug član, 1450 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Pirotehnicar je napisao: Ljepota je u oku posmatraca znam brate ,neki kazu da je jovana jeremić top riba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3321 Napisano pre 10 sati Drug član, 1038 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ona je jedna od rijetkih osoba za koju mislim da bi je trebalo tući govnjivim štapom, ali mi onda bude žao štapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2575 Napisano pre 9 sati Mr., 632 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, miki said: Ona je jedna od rijetkih osoba za koju mislim da bi je trebalo tući govnjivim štapom, ali mi onda bude žao štapa. Ti si zemo bas neka dobra dusa. Meni se spisak konstantno povecava i nije vise tako mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2575 Napisano pre 9 sati Mr., 632 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, piki said: znam brate ,neki kazu da je jovana jeremić top riba Samo da znas da ti opasno zamjeram da moj motor poredis sa tom kreaturom i imitacijom ljudskog bica. On to nije zasluzio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...