Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Integrisan, 9587 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Je li poznat nekome ovaj Varadero drugari? Covek mi vec par puta nudi u zamenu, realno bi i doplatio za moju Kawu ...

Nije mi licno zanimljiv ali bih ga imao kome prodati, hvala.

https://www.kupujemprodajem.com/motocikli/cross-i-enduro/hone-varadero-xl-1000-dizna/oglas/175549719?filterId=400

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

@N.F.S. koliko znam covek kupuje motore iz gusta, i prodaje ih. Moze se reci da je preprodavac. Ako nesto znaci informacija. Ne znam ga licno al znam kad je kupovao motor u ki. 

• Hvala 1

• Drug član, 1001 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Neko nešto?

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki Strom 1000 DL1000, 2014. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 87000 km, Jagodina. Cena 7.850 € - Motori - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 1

• Solo Rider, 3183 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

To je Bane Jagodina.....znači nema greške ...mnogi su zadovoljni....i ja ga pratim ali uglavnom radi sa GS ovima što mi lično ne odgovara

SoloRider🪑

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2147 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Bata Bane me preteče.Uglavnom radi BMW-e,ne samo GS-ove.Ove motore dobija u zamenu.Inače je maksimalno korektan,i motori su mu baš,baš dobri.Dosta delova za BMW,i moto opreme.

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 311 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Suzuki bandit 1200s, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 58000 km, Aleksinac. Cena 2.550 € - Motori - Polovni Automobili

Prodaje se godinu dana sigurno. Sta mislite, sta mu fali po slikama osim ovog prednjeg blatobrana?

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Hronični Motociklopata, 7344 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Dve godine je u oglasima, znam ga još dok sam pret-prethodni motor tražio.

Ne sviđa mi se stav prodavca, kaže motor u super stanju... a ima sjeban prednji blatobran, oklembešene verovatno polomljene prednje migavce, oštećeno sedište, izgrebana leva dekla, to samo sa slika vidim, a ko zna šta bi sve još našao uživo, i onda kupiš motor u "super" stanju i u startu imaš ulaganje par stotina evra... al eto bar cena mu je mož se reći ok, na oglasima za stariji model traže toliko a i više para

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
On 9. 1. 2025. at 15:54, Disko Nindža je napisao:

Dve godine je u oglasima, znam ga još dok sam pret-prethodni motor tražio.

Ne sviđa mi se stav prodavca, kaže motor u super stanju... a ima sjeban prednji blatobran, oklembešene verovatno polomljene prednje migavce, oštećeno sedište, izgrebana leva dekla, to samo sa slika vidim, a ko zna šta bi sve još našao uživo, i onda kupiš motor u "super" stanju i u startu imaš ulaganje par stotina evra... al eto bar cena mu je mož se reći ok, na oglasima za stariji model traže toliko a i više para

Cim on nije otisao toliko dugo za tu OK cenu, a videlo ga je garant vise kupaca, onda mora da je uzivo teska lesina...

Ja bih ovo obisao u sirokom luku.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2338 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Ja sam "zapratio" nekoliko motora na PA koji su mi zanimljivi, onako. Evo sad proveravam, bar tri se vrte po godinu dana...

-Trijumf street 955i iz Bgd, tako sam se bio naložio na njega...

-Crvena Diverzija 900 iz Kš, 2004.god

-Suzuki gsxf 600 Pn

-BMW f800 st iz Md itd...

Ne verujem da su svi loši, već definitivno je prodaja nikakva. Nekada je bilo, "svaka roba ima svog kupca, i svoju cenu". Ali nešto ne ide.

I ja sam (trenutno) odustao od prodaje Kawe. Sve kao, "dobra je al ne ide". Vala, ova moja ide, vozi se, a ovi sa oglasa ni fotke nisu menjali. Stoje... :neznam:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Suzuki bandit 1200, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 38818 km, Niš. Cena 2.450 € - Motori - Polovni Automobili

Da li je ovo po vama bolji izbor, naravno, sto se vidi po slikama?

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)
Ja sam "zapratio" nekoliko motora na PA koji su mi zanimljivi, onako. Evo sad proveravam, bar tri se vrte po godinu dana...
-Trijumf street 955i iz Bgd, tako sam se bio naložio na njega...
-Crvena Diverzija 900 iz Kš, 2004.god
-Suzuki gsxf 600 Pn
-BMW f800 st iz Md itd...
Ne verujem da su svi loši, već definitivno je prodaja nikakva. Nekada je bilo, "svaka roba ima svog kupca, i svoju cenu". Ali nešto ne ide.
I ja sam (trenutno) odustao od prodaje Kawe. Sve kao, "dobra je al ne ide". Vala, ova moja ide, vozi se, a ovi sa oglasa ni fotke nisu menjali. Stoje... default_1neznam.gif

Taj f800 je moje magare… pitaj šta te zanima… beže ljudi od kilometraže kod mene, svi me nagovaraju sa je spustim a ja neću. Kapiram da piše 70.000 da bi odavno otišlo…

A imaš sada i snimke sa moje kamere kad smo išli ma Transalpinu letos… nadji temu u putopisima….

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hvala 1

pre 57 minuta, N e g r o je napisao:

Taj f800 je moje magare… pitaj šta te zanima…

Znam da je od nekog sa foruma, nisam bio siguran od koga. Sećam se kada je neko pitao za neki BMW, a ti mu nudio tvoj 10 godina mlađi, za iste pare...

Ne begam ja od velike km. Pa i moj je blizu 100 hiljada (a možda i 200 😃). Dok moj ne prodam, ništa drugo ne gledam, samo "memorišem", a kad ode, onda ću da zovem, pitam, gledam.

Lično tvoj motor meni (laiku) lepo izgleda. Jedina mana, na koju ni ti ni ja ne možemo da utičemo je cena registracije, koja je 2 X meni veća od trenutne. Ali...ljubav košta, zar ne ? :moto3:

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)
Znam da je od nekog sa foruma, nisam bio siguran od koga. Sećam se kada je neko pitao za neki BMW, a ti mu nudio tvoj 10 godina mlađi, za iste pare...
Ne begam ja od velike km. Pa i moj je blizu 100 hiljada (a možda i 200 ). Dok moj ne prodam, ništa drugo ne gledam, samo "memorišem", a kad ode, onda ću da zovem, pitam, gledam.
Lično tvoj motor meni (laiku) lepo izgleda. Jedina mana, na koju ni ti ni ja ne možemo da utičemo je cena registracije, koja je 2 X meni veća od trenutne. Ali...ljubav košta, zar ne ? :moto3:

Trideset i kusur hiljada… kao i auto da registrujem…

Nudio sam za nekog rt-a koji je stariji ali ima bolju zastitu od kiše jer ja idem na posao 100km svaki dan osim kad je mraz. Vozim i na +40 i kad bije kiša pa i grad… jednom me tukao grad par km, auta stala sa strane a ja vozim, budala, svejedno mi vozio ili stajao jer nemam gde da se zaklonim…. Rt ima bolje oklope sto se nogu tiče i visoki vizir (mada od kako sam dodao deflektor i nije grdno)…

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 1

Pa da, za razliku od samo 300 kubika, dupla rega...

pre 32 minuta, N e g r o je napisao:

jer ja idem na posao 100km svaki dan osim kad je mraz

Ja imam manje, do posla i nazad 30 km, kroz grad. Zato smo i "nabili" kilometraže...:)

O.k. nije tema za chat, da ne gušim više...

• Sviđa mi se 1

Pre 4 sati, Juan je napisao:

Suzuki bandit 1200, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 38818 km, Niš. Cena 2.450 € - Motori - Polovni Automobili

Da li je ovo po vama bolji izbor, naravno, sto se vidi po slikama?

Ovaj sasvim pristojno izgleda.

- Osakaćen zadnji blatobran.

- Mislim da je farban, Banditi iz te serije uvek imaju istu boju šasije i plastika/rezervoara, ovde je šasija metalik siva, a ostalo crna, e sad to ne mora biti loša stvar, ako je farban čisto zbog estetike a ne lomljave...
- Za tu cenu, nadam se da uz motor daje i originalne delove koji su menjani: volan, tegovi volana, retrovizori, migavci, auspuh.

• Sviđa mi se 1

Pre 11 sati, BokyBoy je napisao:

Cim on nije otisao toliko dugo za tu OK cenu, a videlo ga je garant vise kupaca, onda mora da je uzivo teska lesina...

Ja bih ovo obisao u sirokom luku.

Mislim da je glavni problem dotičnog Bandita to što je prelazni model, ima novi dizajn, naizgled identičan sa novim modelom, ALI, ima stari agregat 1200 uljaru sa karburatorima, a kontam da većina kupaca traži vodenjaru 1250 sa ubrizgavanjem.

• Sviđa mi se 1

• Solo Rider, 3183 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

@Disko Nindža Ja sam imao savršenu uljari. 6 god peglao bez problema. Samo je stvar primerka. Mislim da je sad na oglasu. Ima svojih prednosti....cena i vazdušno hladjenje...neuništiva 

Ovaj sasvim pristojno izgleda.
- Osakaćen zadnji blatobran.
- Mislim da je farban, Banditi iz te serije uvek imaju istu boju šasije i plastika/rezervoara, ovde je šasija metalik siva, a ostalo crna, e sad to ne mora biti loša stvar, ako je farban čisto zbog estetike a ne lomljave...
- Za tu cenu, nadam se da uz motor daje i originalne delove koji su menjani: volan, tegovi volana, retrovizori, migavci, auspuh.
Hvala, Disko Nindza. Na ovo ja kao laik nisam obratio paznju.
Privuko mi je paznju bandit, jeste jaci, neostvarena zelja, mada trazim nesto za svakodnevnu upotrebu. Za te pare nista ne mogu da nadjem normalno.

• Drug član, 1001 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Onaj Suzuki koji sam kačio pre neki dan je otišao, za Triumfa msm da se neću dogovoriti sa prodavcem, pa idemo dalje... 

Nekome poznat? Kupljen nov ovde, a niža mu cena od većine.

BMW F800GS, 2008. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 73000 km, Kikinda. Cena 5.700 € - Motori - Polovni Automobili

Pre 6 sati, BaneVuk58 je napisao:

@Disko Nindža Ja sam imao savršenu uljari. 6 god peglao bez problema. Samo je stvar primerka. Mislim da je sad na oglasu. Ima svojih prednosti....cena i vazdušno hladjenje...neuništiva 

Sve to stoji, ja prvi sam obožavalac uljare, ali, mlađe generacije kupaca nisu upoznate sa likom i delom legende uljare, i hronično se plaše karburatora, pa ih izbegavaju, a znam i mnoge starije motoriste koji su razvili fobiju od karburatora.

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja